A Mráz Ágoston vezette fideszes propaganda-intézet, a Nézőpont szerint a kormánypártok támogatottsága "messze a legmagasabb".

A fideszes Nézőpont szerint a Fideszre szavaznának a legtöbben

A pártok támogatottságában nem történtek érdemi, egy százalékpontot meghaladó változások júliushoz képest – írták. A pártversenyt továbbra is a Fidesz-KDNP vezeti, a kormánypártokat a teljes felnőtt népesség 32 százaléka támogatja. A Jobbikkal 12, a szocialistákkal 10, a Demokratikus Koalícióval (DK) 6, az Együttel 2, a Liberálisokkal 1, a Lehet Más a Politikával (LMP) 4 százalék szimpatizál.

A legvalószínűbb listás eredményeket nézve a kormánypártok 45 százalékon állnak, míg a Jobbik 22, az MSZP 10, a DK 9, az Együtt 2, a Párbeszéd Magyarországért (PM) és a Liberálisok 1-1, az LMP pedig 6 százalékon.

Tízből nyolc magyar (a megkérdezettek 81 százaléka) változatlanul tart attól, hogy az "illegális bevándorlók" között terroristák is lehetnek, a megkérdezettek csaknem négyötöde (79 százaléka) pedig a (nem létező) "kényszerbetelepítéssel" szemben foglal állást.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Bringás:" Lázították a tanárokat! Kifulladt, mert azok se hülyék!"
Ja 10 év kellett hozzá? 2006- ban még jogos volt a tüntetésük azután...?
24.hu/belfold/2006/12/15/folytatodhat_pedagogussztrajk/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201604

Az a szerencséje Orbánnak, hogy jó sok van ebben az országban az ilyen lelkes idiótákból, amilyen te is vagy.
Aki nem elég, hogy hagyja magát átbaszni, de még örül is neki. Nem kis teljesítmény így együtt a kettő.Mi lett neked attól jobb, hogy most a fideszes gazdasági körök lopják el a pénzt?
Mert ha csak annyival, hogy legalább nem "ők", akkor az nagyon szánalmas.
Az egyik lopás menti a másikat, igaz? Szerintetek.Nem kell előhozakodni, se ballal, se szélsőjobbal, se egyebekkel! Csak a mások hülyesége és szemétsége nem menti fel a jelenlegieket. A kormánypárt nem a 2 millió szavazójukért tartozik felelősséggel, hanem 9,5 millió állampolgárért. Majd leszarhatja a 7,5 millió embert, ha kizárólag a 2 két millió hívétől kapja a fizetését.
Szerinted mekkora tétje van ennek a szavazásnak? Gondolod, hogy ha nem kúrnak ki százmilliókat, akkor 51-49 arányban a kvótára fognak szavazni?
Amúgy meg ezzel mit nyernek? Semmit. A kormány nézetét a Brüsszelben lebzselő naplopók is el tudnák mondani. Brüsszelt pont annyira érdekli, hogy Orbán 34 ezredik alkalommal épp milyen baromságot plakátol ki, mint koldust a tőzsde.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Ez a Mráz is elmehetne már valahová. Nem hiszi el senki, hogy mindenki csak a fideszt akarja. Megfélemlítik az embereket, azért mondják, hogy "csak a fidesz!"
Cicamama55
@Bringás: Ez bizony igaz, de csak azért, mert a hatalom a kezében van, az nem azt jelenti, hogy neki mindig, mindenben igaza van... Ez a nagy probléma vele, hogy ami egyértelműen rossz döntés, arra sem tudja azt mondani, hogy tévedtünk, igazatok van. Az ember tévedhet, de ő magát tévedhetetlennek tartja, azt hiszi, hogy maga az Isten. A félkegyelmű KDNP meg adja is alá a lovat. A sleppjét hibáztatom a leginkább, akik ezt a mindenható érzést erősítik benne. Sokkal inkább elfogadnák őt az emberek, ha a korrupciót és a gyűlöletet, ami hazánkban nagyon nagy méreteket öltött láthatóan ellenezné, visszaszorítaná, s olykor az ellenzék javaslatait is fontolóra venné. S még egy. Eldönthetné, hogy az igazi hazája hol van. Ha Magyarországon, akkor az itt élő emberekért húzzon bele, de ezerrel, mert egyenlőre a nagy segítség nem a határokon belül landol!
Bringás
@Cicamama55: Pici anomáliát vélek felfedezni! Orbán most olyan többségben van, hogy nem kell kompromisszumokat kötnie. Azt tesz gyakorlatilag, amit akar!
Említed itt a korrupciót, szakmaiatlanságot, stb. és, hogy nem hallgat senkire. Nos ez az ő választása! Az ok egyszerű! Ha azt gondolná, hogy minden egyes kritikára ugrania kéne megtenné, de nem teszi! Szerinted ezért rossz vezető!
Mitől van az, hogy a szavazók többsége mégis rendületlenül támogatja, eszükbe nem jut leváltani! 2018 is meglesz és ismét nagyot nyer!
Ebből következik, hogy ellenzői egy olyan kisebbség, akikkel ő nem törődik, mert a többség bizalmát élvezi. Ergo, a vádaskodást a többség hamisnak tartja, mondjuk én még álságosnak is!
Orbán és a többség eldöntötte hol a hazája! Most az ellenzőkön van a sor!
Cicamama55
@Bringás: Az a többség akárhogyan is nézzük, töredéke az ország lakosságának, mely köszönhető az új választási törvényeknek, melyet igyekeztek hatalomra jutásukkor azonnal "megreformálni". A Parlament azért működne, hogy az ország népének óhaját-sóhaját a képviselőik vinnék oda közös megtárgyalásra, többek között a közösen fizetett adók felhasználásáról, új törvényekről stb...Most mi van? Ha nem tetszik valami a Fidesznek, már be se mennek, nem hogy mérlegelnék az ellenzéki javaslatokat! Meghallgatás nélkül lesöpörnek mindent az asztalról! Bezzeg ők, egy éjszaka alatt kiötlött dolgokat másnap minden tárgyalás, mérlegelés nélkül megszavaznak. Semmibe sem veszik a hazában élők 3/4-t! Mert aki konkrétan rájuk szavazott, az a tényleges lakosság negyede. Ezt azért nem szabad elfelejteni. Én abban bíztam, hogy A Fidesz frakcióból kiválik egy becsületes réteg, az olyanok, akik a sok korrupciós ügyből nem kérnek, s akikre a jövőt lehetne építeni.
Cicamama55
@Cicamama55: Ja, és ott nem beszélhetünk demokráciáról, ahol egyetlen egy ember gondolatai szerint KELL mindennek történnie. Itt, ebben az országban teljesen felesleges a Parlament, hisz ez nem más, mint egy cirkusz. Kidobott pénze ez az adófizetőknek.
silber13
@Cicamama55: A mániákur
s agaszkodás a hatalomhoz, ez a csúti söröshordó credója. Egyenes út vezet innen nem is sokára Döblingbe, és úgy fogja véezni, mint az előtte ott lakó Széchenyi gróf.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.