A Fidesz kész kiadni Mengyi Rolandot, szinte biztos, hogy a kormánypárti képviselők megszavazzák a mentelmi jogának felfüggesztését – mondta a NOL.hu-nak egy kormányzati forrás.

A 168 Óra írt arról rendőrségi dokumentumokra, lehallgatási jegyzőkönyvekre hivatkozva, hogy a képviselő pénzt kért azért, hogy pályázati forráshoz segítsen szövetkezeteket.

A NOL forrásai szerint a magát Voldemortnak hívató Mengyi „védhetetlen". Igaz ugyan, hogy a kiszivárgott jegyzőkönyvek szerint egyetlen négymondatos részben „beszél", de – hívta fel a figyelmünket egy ismert fideszes politikus – négyen vallanak rá, így nehéz lesz tisztáznia magát.

Az most nem mondható biztosra, hogy a Fidesz ki is zárná a parlamenti frakcióból és a pártból is „Voldemortot", mert kiszámíthatatlan jogi „csűrcsavarok" is jöhetnek.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Minden tolvaj mögött egy profi jogász áll, aki kimossa a szarból!

Mi a különbség a jó ügyvéd és a sztár ügyvéd között?
A jó ügyvéd ismeri a törvényt.
A sztár ügyvéd a bírót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
a fidesz Zuschlagja. Még kisebb hal a még nagyobb halastóban.
Hellcat
Érdekes ide nem kommentelnek az agymosottak.
herczeg0210
A diktor simán beáldozta. Addig is a többiről csend lesz. Vagy inkább az "út szélén hagyta"? Majd kimossa valahogy és bukik egyet felfelé. "Oszt jónapot, nix ugri-bugri".
kukac50
Miért nem vezették már el rabláncon? A Fideszesekre nem az érvényes mint az MSZP-sekre?
Desischado
@Aki Én: Pontosan, nálad a pont. Például farkas flórit, vagy rogánt miért nem fogják perbe? Egyszerű, mert nagyon sokat tudnak! Mocsok egy maffia banda ez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.