Mobilalkalmazáson keresztül is nyomon lehet követni a parlament munkáját. Az appot meg a monori fideszes polgármester cége fejlesztette. Gyönyörű.

A parlament honlapján pénteken megjelent tájékoztatás szerint az Országgyűlés Hivatalának applikációja folyamatosan frissülő információkat kínál a plenáris és bizottsági ülésekről, ezeknek időpontját például a mobilkészülék naptárába lehet menteni és értesítéseket kérni.

Az aktuális irományokat le lehet tölteni és hozzá lehet férni a parlamenti képviselők, nemzetiségi szószólók és bizottságok adataihoz. Az alkalmazásban megjelennek az élő közvetítések és a hírek is. Az app Android, iOS és Windows Phone operációs rendszerben is elérhető.

A 444.hu szúrta ki, hogy a fejlesztésről szóló közbeszerzést a Humánswot kft. nyerte tavaly, 24,3 millió forintért gyártották le az appot. Ez természetesen pont a 25 milliós összeghatár alatt van, így ki lehetett írni a hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést.

A cég 2007-2008 között seychelle-szigeteki tulajdonban volt, azóta dr. Zsombok László Krisztián a cég tulajdonosa, ő az ügyvezető is. Ugyanez a dr. Zsombok László Krisztián egyébként Monor fideszes polgármestere. További kérdés?

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Szeretnék már végre olvasni egy cikket egy " becsületes" fütyisz tagról is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@dr. prédikátor: Javaslom fordulj a sci-fi irodalom felé, ott biztosan találsz.
Grumpycat
@justhpeter: Gyermekkorom óta rajongója vagyok ennek a műfajnak. Ott ilyen nincs. Talán a horror/Dörmögő Dömötör vonalon kellene próbálkozni...
justhpeter
@Grumpycat: Én különösebben nem kedvelem ezt a műfajt, de a horror/Dörmögő Dömötört jó ötletnek tartom.
Grumpycat
@justhpeter: Keresd a nemzeti-csuti kisgömböc alatt.
Desischado
Hiába, a haverokat ki kell stafírozni. De miért a MI pénzünkön?!?!?!?! Hogy rohadna rájuk a műanyag lakat a börtönben, vagy himbálóznának már a lámpavason, ahová valók!
namihami
@dr. prédikátor: Hajtsál végig a 4-es út mellett és keress egy szűz lányt az ott ""szolgálatot"" teljesítő nehéz altesti munkáslányok között. Na, azt előbb fogsz találni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.