Villamos gördül le Szabadság hídról 2016. augusztus 28-án, miután befejeződött a Móricz Zsigmond körtér és a Szent Gellért tér közötti villamosvonal-szakasz felújítása. Ismét használható a Szabadság híd, a 47-es, a 48-as és a 49-es villamosok is újra közlekednek.

Újra járnak a villamosok a Szabadság hídon

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akarki irta a cikket, ne nagyon legyen magatol elborulva: a baratnom a hid pesti oldalan lakik, a hidtol kb. 200 m-re, mig a 93 eves Mamaja a hid tulso oldalan, kb. 1 km-re.
Ezt az utat a baratnomnek naponta oriasi kerulovel kellett megtennie, autoval, mivel O sincs tul jo allapotban, es persze a napi bevasarlas, elelmiszer is a kocsiban volt. Az Erzsebet hidat a belvarosi kozlekedesi rettenet miatt nem hasznalhatja, a Petofi hid meg ennek a helyzetnek megfeleloen kb,. 4-szeres tulterhelessel mukodott.
Volt egy masik cikk is, amiben kifejezetten sajnaltak, hogy helyreallt a hid forgalma, mivel "milyen jo kis hely volt ez bulizni egesz nyaron!" Azert egy ket varosreszt athidalo helyet megsem csak bulizasra kellene hasznalni, hiszen Budapest kozlekedese - tarlos jovoltabol - romokban van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.