Interjút adott a Magyar Narancsnak Kaltenbach Jenő, a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok volt országgyűlési biztosa. Ő indította el a kitüntetés-visszaadási hullámot, miután Bayer Zsolt, az elmúlt 25 év legmocskosabb szájú uszítója is megkapta a lovagkeresztet.

"Megláttam a hírt, és azonnal felment bennem a pumpa. Azt gondoltam, ez az a pont, amikor már nem lehet hallgatni. A magamfajtának nincs olyan sok lehetősége a tiltakozásra, így arra jutottam, hogy ha én nem akarok abba a társaságba tartozni, amelyben Bayer Zsolt is ott van, lépnem kell."

- mondja Kaltenbach, aki szerint itt

"elsősorban a rendszer anomáliáiról van szó. Bayer másodlagos, ő csak a hasznos idióta szerepét látja el.

Az a rendszer, amely egy ilyen gesztust tesz, maga is osztozik azokban a nézetekben, amelyeket Bayer Zsolt képvisel, vagyis rasszista, uszító, kisebbségellenes, erkölcstelen, és a jelzőket lehetne tovább sorolni. Iszonyatosan veszélyes, amit ezek itt csinálnak.

Azt hiszik, hogy vissza tudják tuszkolni majd a szellemet palackba, miközben a fokozódó gyűlöletet egy idő után nem lehet kézben tartani. Csak meg kell nézni a különböző fórumokat: valami olyan rettenetes gyűlöletkultúra kezd itt kialakulni, aminek a vége csakis az erőszak lehet."

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
@Bringás: Te hazaáruló faszkalap! Pofád lapos. Ha balhé lesz, azilyen gusztustalan férgek, mint te, lesztek faszra húzva elsőnek. Radírfej.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Bringás azt álmodta, hogy Apatszerekkel együtt két macska, és játszik egymással.
Apatszerek
@Macskaszem: vissza a kályhához:, ha a gyűlölet emberi tulajdonság, akkor miért nem lehet gyűlölettel élni egymás mellett? Egyik személy miért, mi okból sajátítja ki a gyűlölködés jogát?
Miért vetíti ki a gyűlöletét egy sajátos személyi obszcén kifejezésért? Az értelemen túl nőt az érzelem, ez nagyon suta érzet, érzelemből irányítani (az értelmet), annyi mint tagadni az emberi értelmet! Vagy az ideológiát előtérbe helyezni gyűlöletkeltésre .. Megláttam a hírt, és azonnal felment bennem a pumpa. Azt gondoltam, ez az a pont, amikor már nem lehet hallgatni. A magamfajtának nincs olyan sok lehetősége a tiltakozásra, így arra jutottam, hogy ha én nem akarok abba a társaságba tartozni, amelyben Bayer Zsolt is ott van, lépnem kell."

- mondja Kaltenbach, aki szerint itt
"elsősorban a rendszer anomáliáiról van szó. Bayer másodlagos, ő csak a hasznos idióta szerepét látja el.
Az a rendszer, amely egy ilyen gesztust tesz, maga is osztozik azokban a nézetekben, amelyeket Kaltenbach képvisel, vagyis rasszista, uszító, kisebbségellenes, erkölcstelen, és a jelzőket lehetne tovább sorolni. Iszonyatosan veszélyes, amit ezek a visszaadok itt csinálnak.
Bringás
@Aki Én: Látom én, hogy ki generálja! A belvárosi álértelmiség és a libsi banda!
Aki Én
@Bringás: Most elnézem neked, mert tudom, hogy a valóságtól elzárva tartanak.
Apatszerek
Én is tiszteletben tartom mások véleményét ! Mindaddig amíg az én véleményemet tiszteletbe tartja, akárki, bárki Miért nem lehet Kaltenbach Jenő, multinacionális cég embere ? Vagy a zsidók megzsarolt bábuja ? Én sosem fogok cikkek, főleg magyar újságírók cikkei alapján ítélkezni,élni, állást foglalni !! A cikkírók zöme mind-mind egy rakás hazug, mocskos háttér kinyújtott keze, marionett figurák, egy gerinctelen magyarellenes, képmutató hazudozó banda ! majd én eldöntöm, miben higgyek, mi az igazság de szerintem, ne egy másodlagos, drogos politikus, kikiáltott értelmetlenségi firkász alkossa - az én véleményem. Ebből már elég, de nem mindenkinek, a bukottak hazudnak a mocskos írásaikkal !..
Apatszerek
@Macskaszem: Jut eszembe az emberi ész, értelem, érzelem:, az nem állathoz hasonlított macskaszem, az állat csak néz macska szemekkel, de látványt nem fogja fel, értelmi szinten, ahhoz bizonyos mennyiségű értelemre lenne szüksége! De az a mennyiségű értelmi szint már nem áll rendelkezésére, mert nem ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.