Újabb kép került elő Orbán Ráhel és Tiborcz István titokzatos bahreini látogatásáról. Kedden délután írtuk meg, hogy a bahreini kormány weboldala szerint Orbán Ráhel és Tiborcz István, akiknek semmilyen választott tisztségük nincsen Magyarországon, olaj- és gázügyben tárgyalt Bahrein energetikai miniszterével. Tiborczék látogatásáról beszámolt az al-Wasat arab híroldal is, de ebben a híradásban (egy egyszerű Google Translate fordítás után) már úgy említik Orbán Ráhelt, hogy a Magyar Köztársaság nagyra becsült miniszterelnöke. Lehet, hogy ők már tudnak valamit?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Nem azért a 10-20 fillérért--hanem a forint húszért ami visszajár --ilyen ügyekre mondták a korosabbak!Ez bizony nemzetbiztonsági kockázat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Hellcat: Ugyanígy vagyok én is. Ha suttyomban tárgyalgatnak a hátunk mögött, akkor valami oltári nagy mocsokságra készülnek, ez biztos. Amúgy ez valóban bűncselekmény, és nagy nemzetbiztonsági kockázat! Istenem, csak belebuknának!
vadnarancs
Muzulmánokkal tárgyalgatunk, itthon meg migráncsolunk kerítésezgetünk meg Tudta-e? Van bőr a képeden csuti Orsós?
eugen4402
"Eladó az egész világ..."
"Eladó a menyasszony", az édesanya, a feleség, az élettárs, a kislány, a nagylány...(Ínyenceknek fiúkat, netán kuvaszt...)
"Építőipari nagyvállalat rövid határidőre vállalja stadionok, mecsetek, minaretek stb. építését". Kell a pénz, értsék meg! Embertelenül magas rezsi... Tudják maguk, hogy egy százlábú mennyit költ évente csak CIPŐRE? ...Na ugye? :-)
bakegya
Ez a nő TERRORIZÁLJA A MAGYAR EMBEREKET-migránst csinál a gyerekéből?-vagy csakkk simán öngyilkos típus mint az apja,MERT HOGY KI SE MERNÉK AZ Ő HELYÉBEN EZEK UTÁN MENNI MÉG A NAPRA SE,NEM HOGY AZ UTCÁRA.
...és mi még a terroristáktól féljünk???
papa.49
@vadnarancs: A ,,kétarcúságuk,, valóban felháborító...
mekkelek
A dinasztia tagja úgyhogy nem járnak messze a valóságtôl...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.