Egy 58 éves nő karcolt meg egy utcán parkoló autót Kecskeméten, még júniusban. A rendőrök a napokban fejezték be a nyomozást az ügyben – írja a police.hu.

Egy ismeretlen nő 2016 június 19-én 17 óra 15 perckor Kecskeméten, a Csalogány utca és a Mikszáth Kálmán körút kereszteződésében parkoló személyautóhoz sétált, majd feltehetően egy kulccsal megkarcolta annak oldalát. Ezt követően ismeretlen helyre távozott.

A nő elfogása érdekében a rendőrök felhívást tettek közzé, amelynek köszönhetően beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 58 éves kecskeméti lakost, aki kihallgatásán beismerte tettét.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kecskeméti Járási Ügyészségnek küldik meg.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bele sem merl gondolni, hogy mégis kié volt ez a kocsi, hogy a derék rendőreink két és fél hónapig nyomoztak egy karcolás miatt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@RonaGyuri: jó kérdés...én soha nem találom ki.
wpym
Aki ennyire eszetlenul hajt vegre egy ilyen egyszeru dolgot, megerdemli, hogy elkapjak.
papa.49
Hát biztos nem egy helyi hajléktalané volt a kocsi...
eugen4402
Nincs autóm, nem is volt, nem is lesz.
Mégis az a véleményem, hogy az ilyen rongálókat büntetni kell, mert ez aljasság. A gépre haragszik, vagy a tulajdonosára? Ha ezt eldöntötte, akkor "karcolja" a vétkest, ne az ártatlant...
szép új világ
Ahogy a videót elnézem, egyedi módon bünteti a járdán parkolást.
koszpeko
De jó,hogy a kamerán 2002-es dátum van :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.