Román állampolgárságú férfit gyanúsít a rendőrség a szerda délután Nyíregyházán történt lövöldözéssel összefüggésben – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 54 éves román állampolgár, Dan Stamatiu adott le lövéseket a Friss utcai családi házban lakó házaspárra. A 40 éves asszony az őt ért lövés következtében a helyszínen meghalt, férjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A feltételezett elkövető egy szürke színű, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia típusú személygépkocsival menekült el a helyszínről. 

Ezt a román férfit keresik a nyíregyházi gyilkosság miatt – fotó

Fotó: police.hu

A megyei rendőr-főkapitányság azt kéri lakosságtól, hogy aki a fotón látható személy jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Az MTI úgy tudja, az életveszélyesen meglőtt 49 éves férfit megműtötték a nyíregyházi kórházban, állapotáról hivatalos közlést azonban nem adott ki a gyógyintézmény.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
Ezeket szabadította ránk a csutigeci szavazatért cserébe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@papa.49: Minden szavad színtiszta igazság. Csak azt nem értem, miért hiszik oly sokan, hogy jellembeli hiányosságokat állampolgársággal lehet pótolni..?
Még siheder srácok voltunk, és vártunk a villamosra, de nem jöttek a lányok. Nagyon elkeskenyedtünk, de egy apró öregúr megvigasztalt bennünket:
- Fiúk, sose keseregjetek, egyik villamos után jön a másik, majd azzal megjönnek. Vagy a következővel, de ha azzal se, akkor se történik tragédia...
nezelodo
@szaboria1: Hát így van ez, ha valami bajt csinál az átcsábított tesó, rögtön lerománozzák...
eszegfu
@nezelodo: Valóban igy van! De én olyan "átcsábitott tesókat" is ismerek, akik ha valamilyen bajt csináltak ők hozták fel rögtön: "Biztosan azért vannak ellenünk, azért ilyen szigoruak, mert Romániából települtünk át."
papa.49
@eugen4402: Hú akkor még emlékszel a viccre is úgy 1964 körül ,,mi a különbség a lányok, és a villamos között, semmi, majd jön a következő,,))))))))
justhpeter
Teljesen mindegy román vagy magyar-e az illető, aki ölt. A motiváció érdekesebb.
papa.49
@justhpeter: Igen a hölgy nem akart vele semmit kezdeni, hát megölte őket, érdekes elintézési mód...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.