A magukat "hazaszerető, becsületes és elhivatott" hallgatók csoportjaként meghatározó Identitárius Egyetemisták Szövetsége a Youtube-on toboroz tagokat.

A videóban elhangzik, fő céljuk az, hogy a keresztény értékek és európai hagyományok talaján egy új nemzedék sarjadjon.

"Hiába próbált megtörni minket a liberális média, mi nem ismerünk félelmet"

- szól a fenyegetés az "önmagából kifordult liberális világnak".

150 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Miért gondolja minden szarkupac, hogy ha felhúz egy öltönyt, rögtön tudományos munkatárs lesz? Igazi NER-kompatibilis hőbörgők, még sokra viszik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Grumpycat
Bekaphattok egy batyu faszt, agyatlan faszkalapok.
Aki Én
Nagy a baj kérem, nagyon nagy.
Ismét megjelent egy csoport a béke és haza nevében, akik megakarják mondani egy társadalomnak, hogy mi a morál, mi a jó és mi SZERINTÜK a helyes irány. A békesség nevében szeretnének embereket irányítani, mert magukat valami szellemi vezetőnek, vagy iránymutatónak nevezték ki. A parlament előtti ,,jólfésült" fiatalember a legveszélyesebb, róla már hallottunk korábban.
www.youtube.com/watch?v=SAy799UoyAg
Aki Én
@Aki Én: ...orbán is valahogy így indult, jó lenne már tanulni belőle. Most mondom, hogy ezek az emberek veszélyesek a társadalomra, komoly terveik lehetnek.
Pöpec
Hülyeség ellen nincs orvosság, ostoba tanulatlan barmok ezek. Az oktatás színvonalának drasztikus hanyatlására maguk a bizonyíték.
leszúrt rittberger
Miért gondolja minden szarkupac, hogy ha felhúz egy öltönyt, rögtön tudományos munkatárs lesz? Igazi NER-kompatibilis hőbörgők, még sokra viszik!
szép új világ
Te kis takony! A gólyatáborokban miért nem jut az eszedbe a keresztény értékeket képviselni?
pbalage
és a húst is nyereg alatt fogják puhítani?
Bazi jó lesz, már csak az kéne kitalálni, hogy hová exportáljuk a jurtáinkat.
Például Üzbegisztánba.
El kell küldeni a Récsölt, tárgyaljon a favázgyártástól.

Valójában fullIdióta amishok ezek.
De a hozzájuk tartozó maffiózást a fidesz úgyis bevállalja.
pbalage
ja, ez lemaradt, pedig pont olyanok ezek, mint a Vágási Feri
www.youtube.com/watch?v=gJEkYg0TOT0

na pá, rohanok, teszek valamit az országért, csillivilli lesz az ablak.
Ránéz egy fideszes, aztán mindjárt elkiáltja magát, hogy koszos lipsibolsi!
De a koszost rögtön el is felejtheti az állatja!
Aki Én
@Pöpec: Az lehet. De, hogy nagyon veszélyesek az biztos. A keresztény elfogadó és szereti felebarátait. Ezeknek az égvilágon semmi közük a keresztény értékekhez, csak hivatkoznak rá. Már ismerős, nem? Pont mint terrorista és az iszlám.
Jankó123
Ezeket már 7 éve akarja megtörni a liberális média!
Mindegyiket úgy 12-14 éves kora óta a liberális média, csak töri, töri, töri, ..., fizika, magyar, matek és még mindig töri!
:-)))
magyarbakancs
Tisztelt Árgyelán Olivér úr!
Süket duma menyit hozott a konyhára?
És a többi hazaszerető egyetemistának?
verőce21
Vidéken még a kilencvenes években sem nagyon dívott a liberális szemlélet, korábban meg pláne nem és elég nagy volt az ellenszenv a komcsikkal szemben is!
2010 volt az utolsó lehetőség, hogy letüntessük őket, mert később esély sem lett volna rá!
HakapesziM
Azért üdítő látni, hogy vannak még egészséges gondolkodású fiatalok.
bosszants
Református vagyok emiatt volt néha gondom Kádár alatt.
De abból amit és ahogy elmondtak a videjón számomra az derült ki, hogy a kereszténységet ők csak álcaként használják, mint Harrach és bandája.
pbalage
@verőce21: Hallod épp itt lenne már az ideje neked is körülnézni, hogy mi a fasz történt a világban, amióta az a cigányok meg az ősmagyar szíriuszi maffiózó ufonauták szerezték meg a hatalmat a Kárpát-medencében.
Te is csak itt puffaszkodsz, bakker, aztán mikor összeomlik ez az egész fostalicska, akkor visszalovagolsz majd Etelközbe?
Szép kilátások, baszki.
Jankó123
@HakapesziM: Amikor kezd beérni a kormánymédia gyümölcse?
:-)))
human
Na itt vannak az új, éhes szúnyogok. Már alig várják, hogy a dogozók vérét szívják.
Bringás
Ideje volt már a liberáltakonynak hadat üzenni! Igen! Vannak józan, értelmes, hazaszerető emberek és a fiatalság is ébredezik már a fasiszta liberalizmus ostoba elnyomásából!
Perwool
A marhának és követőinek csak tudni kellene mit jelent a "liberális" szó.
Tényleg! Mesélj! Ha annyira fene szar lenne az a liberális modell ami eddig volt, akkor hogy a b...s p...ába tett szert diplomára, meg ekkora vagyonkára Orbán Viktor?? Akkor mégsem lehet annyira szar a liberális rendszer, ha így meg tudta szedni magát benne egyetlen perc termelő munka nélkül, a munka alapú társadalom nagy építője. Úgy látszik semmit sem tanultál eddig történelemből, de egyetemista vagy, baz+! Ha tanultál volna akkor tudnád, hiszen a reformkor, a szabadságharc, és a kiegyezés nagyjai Széchenyi, Wesselényi, Batthyányi, Kossuth, Deák stb. liberálisok, szabadelvűek voltak! Az ő tevékenységük folytán jött el a Kiegyezés után történelmünk legsikeresebb fejlődési szakasza, épült fel az újkori Magyarország! Ennek maradványait rombolja szét Orbán és most ti besegítenétek! Sürgősen kényszerzubbonyt!!!
Európával szembemenő, nyomorék.
“Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják.”
(John Lennon)
pbalage
@Bringás: bringás@urálhegységentúl.ru

Kala uszu vede alla!
oncogito
@Bringás: - megkérdezem, hiszen biztos tudod, ha már annyira hozsannázod őket - milyen értékeket is adnak cserébe?
Milyen keresztényi és európai értékről beszélnek?
Lehetne picit konkrétabban, csakhogy esetleg kedvet kapjak!
A keresztényi "értékek" elterjedésének én is nagyon örülnék, csak attól félek,nem ugyanarra gondolunk, ezért kérdezem.
Jankó123
@Perwool: Ne írj ilyen bonyolultakat, mert majd magyarázhatod ezeknek a suttyóknak, hogy ki is volt az a John Lenin!
Hidd el, hogy jobban jársz.
:-)))
Pöpec
@Aki Én: Fingjuk nincs, mi a liberalizmus. Ezektől sürgősen el kéne venni néhány [liberális] alapvető emberi jogot, hadd tapasztalják meg a hiányát.
Tényleg veszélyesek. De ki pénzeli ezeket?
Szarban lehet orbán, ha ilyen trükkökkel operál... A fiacskája meg új egyházat gründol...Csoda, hogy hiányos az államkassza?
human
@Perwool: Oh. Orbán és társai kihasználta a liberális demokráciát saját gazdagodására. Hogy ne legyen konkurencia gyorsan fel is számolja a liberalizmust. Nehogy más előrébb jusson az életben mint ő és családja.
Aki Én
Egy kis adalék. Mint mondtam, szerintem veszélyes egy ilyen ember, mert intelligensnek hiszi magát, de távolról sem az. Valószínűleg titkolni kényszerül másságát, ez vezetett ide.

rtl.hu/rtlklub/hirek/nyilas-rendezvenyen-konferalt

888.hu/article-baratom-te-naci-vagy-nem-konzervativ

www.youtube.com/watch?v=SAy799UoyAg
human
Jól tessék megjegyezni ezeket az arcokat. A fejemet teszem rá, hogy pár év és beköltöznek ők is a parlamentbe. A video feladata csak annyi, hogy szokjuk az arcukat.
Aki Én
@Pöpec: Nem tudom, a 888 eléggé lehúzza, nyálas kis pöcsnek nevezi teljesen helyesen. Inkább megtetszett neki orbán életútja, azt próbálja maga is keresni, megvalósítani. Szerintem qrvára nem véletlen, hogy ez a kis görény éppen a parlament előtt pofázik a maga nyálas, tenyérbemászó stílusában. Megkockáztatom, az ember nem egészséges, minimum személyiség zavara van.
human
@Aki Én: Gondolod, hogy ez csak valami önálló akció?
Pöpec
@Aki Én 09:03: Megnéztem a linket. Nyugat-Európa éppen, hogy errefelé tart. Az emberek élni, jól élni akarnak, szabadon. Majd épp ilyen nácifejű senkik mondják meg, hogyan éljen 500 millió? Köcsögök, tényleg 5-ös szókinccsel.
vonotok
Te jó Isten ! Hát már ide süllyedtünk? Valyon ezek az agymosót szerencsétlenek -akiké a hatalom lesz majd - vajon mennyit kapta ezért a szennyért?
Vajon édesanyjuk, édesapjuk mit gondol mindezekről? Ezért gürcöltek, dolgozta, hogy saját gyermeküket így lássák viszont.
Vagy talán ezen szülök lehet, hogy nem is dolgoztak annyit??
Bringás
@oncogito: Nem kell a púder! A liberális hazaárulókkal szemben a nemzeti értékek képviselete számomra dicséretes!
Liberalizmus= parttalan szabadosság minden devianciának, ami nemzetellenes!
Na ebből sem ők, sem én nem kérek és ezzel a többség is így van.
Pöpec
"A liberalizmus felbontotta a természetes életközösségeket..."
Hazudik. Nem bontotta fel - ha csak azt nem érti ez alatt a barom, hogy már válhatnak a nők, és felszólalhatnak a verés ellen. Sőt, még munkát is vállalhatnak. Tán ellenzi ezt a "hazaffyas" csoport? Valszeg a liberalizmus az oka annak is, hogy a katolikusok egyre kevésbé szeretgethetik a ministráns fiúkat, és ez kiverte náluk a biztosítékot, tűrhetetlen. Vissza szeretnék kapni a lehetőséget!
Bringás
A libsi köcsögök tobzódnak itt teljes anarchiát akarva! A józan gondolkodású fiatalok is ráeszméltek ennek a szörnyű, pöce eszmének a kártékony voltára és végre tiltakoznak!
Tudjuk, hogy a libsi csürhének aki hazafi, az náci, aki meg tesz is a hazájáért, az meg terrorista!
Remélem eljön az idő, amikor mindegyik libsi a börtönben fog rohadni a deviáns, gyilkos, tolvaj, mocskos védenceivel!
Aki Én
@Bringás: Csak nehogy elkezdjen neked ébredezni a fiatalság, mert futni fogsz.
Bringás
@Aki Én: Valószínűleg a libsi söpredék fog vágtatni! De nagyon!
oncogito
@Bringás: - valóban nem kell a púder, mert félművelt vagy.
A liberalizmus nem egyenlő a káosszal, a szabadságnak szigorú feltételei vannak. A deviancia meg attól függ, hogy milyen társadalmi körülmények között jön létre. Egy diktatúrában hősies, szabad országban bűncselekmény.
A nemzeti érték ma azt jelképezi, hogy más nemzetet szabad és kell gyalázni.
Egyébként légy erős, én sem vagyok liberális, de nem azért, amiért te nem.
Én hívő keresztény vagyok és vallom, hogy nem az ember akarata a fő, hanem Isten parancsa. Ha azt megtartja ember, vagy az ország többsége, akkor van jólét, áldás. Nem papi tanításokról beszélek, hanem Isten törvényeiről, parancsairól. Amiről neked fogalmad sincs - és ez a szerencsét. Mert te is, a hozzád hasonlók is és még sokan két lábbal tapossátok. De mentségetek, hogy azt sem tudjátok, hogy mit. Aki igen, annak annyi!
A többség meg a világgal van, ahol jelenleg a Gonosz az úr. És akiket éltetsz, azok a Gonosz katonái. Gondold meg, hogy hova állsz és mi van a lelked mélyén!
Hellcat
Mi a faszom ez a hitlerjugend baszki??? Gondoljátok felveszitek a zakót, szidjátok kicsit a liberalizmust meg mélymagyarkodtok aztán akkor jó lesz? Így akartok betörtni a politikába?
A videó alatt a kommentek letiltva, 26 tetszik, 97 nem tetszik...ez mindent elárul. Takarodjatok a picsába...Igazi politikusokra van szükség aki tenni is akar a hazájáért, aki magán kezdené a megszorítást, nem ilyen jólfésült göbbelsekre.
Az hogy ezt a kiváló zenei költeményt ami a videó alatt szól pedig ilyesmire használják az külön felháborít.
www.youtube.com/watch?v=hKRUPYrAQoE
Aki Én
@Bringás: 10:38 Te qrva beteg elme vagy öreg. Szerencsére a józan gondolkodású fiatalok vannak túlnyomó többségben, nem az ilyen beteglelkű tébolyultak mint ezek.
És tanuld már meg végre, hogy nem az a libsi akire rámondjátok, illetve aki nálatok egy tized ponttal értelmesebb és átlát az ilyen beteg gyülekezeteken, akiket hatalomvágyuk éltet, és jobban leszarják a nemzetet, mint a patkány a csatornában. Már ott hibázik a dolog, hogy felhatalmazták magukat, hogy ők döntsék el kikből áll a nemzet.
Náluk már csak az sivárabb és ostobább, aki bekajálja ezt.
human
Van egy feladványom. Egy afrikai rasszista és egy európai rasszista találkozik. Vajon keblükre ölelik egymást, mert ugyanazt az elvet vallják, vagy egymásnak esnek, mert ugyanazt az elvet vallják?
Bringás
@oncogito: Én tudom, hol a helyem! Eszembe nem jutott téged cimkézni, én a libsikről írtam, nem rólad!
Sajnos sokak történelmi ismeretei az agymosott médiában vetített hazug amcsi filmekből van!
Hidd el nekem, sokan, nagyon sokan vagyunk, csak a többség nem jár ilyen helyekre, mert hányingere van az itteni alakoktól!
Magam azért vagyok itt, hogy nagyon ne bízzák el magukat a libsik, mert a normalitás itt a többség!
verőce21
@pbalage: (09:45) Rád inkább vonatkozik, hogy nem nézel körül! "Ha most rendeznék a parlamenti választásokat, majdnem kétharmadot szerezne a Fidesz–KDNP – derült ki az Origo által készített mandátumbecslésből, amelyhez az augusztusi felméréseket vettük alapul."
Négy éve erősebb volt a bal és gyengébb a Fidesz. Ennyit az ballipsi ellenzékről...és a hatalomdöntésről! :)
Pöpec
@oncogito: " nem az ember akarata a fő, hanem Isten parancsa. Ha azt megtartja ember, vagy az ország többsége, akkor van jólét, áldás. Nem papi tanításokról beszélek, hanem Isten törvényeiről, parancsairól."
Tehát Isten akarta orbán és strómanjai jólétét? Akkor mi itt hiába is hadakozunk. Üljünk le egy sámlira és várjuk meg, míg Isten eltakarítja orbánt!

Nem vagy Te egy kicsit naív? :-)
nezelodo
Ilyesmi volt Orbánék ébredése is ott a kollégiumban, de azok a KISZ titkárok először liberálisok lettek! Aztán megcsapágyazták őket, és forognak az elvekkel mint a szélkakas, a kezük meg egyre enyvesebb.
Aki Én
@Bringás: ...tudom, tudom. Nektek az a demokrácia kell, ahol egy maréknyi önjelölt mondja meg kinek hol a helye.
Pöpec
@nezelodo: Azért ha ezek a feltörekvők ígérnék azt, hogy lecsapatják a tolvajok kezét - és persze be is tartanák - akkor talán rájuk szavaznék. :D orbánnak még a farkát is levágnák.
Bringás
@Aki Én: Úgy látom, hogy rosszul vagy összerakva! Nem akarjuk senkire ráerőltetni a nézeteinket, de ezt elvárjuk a deviáns kisebbségtől is!
Sajnos ma épp deviánsék akarják az elmebajukat ránkerőltetni! Szerinted miért nyer a Fidesz mindig? Mert a többségnek elege van a libsi csürhéből!
oncogito
@Bringás: - tudod, annak ellenére, hogy nem vagyok liberális, az un. "libsikkel" jobban szimpatizálok, mint a szélsőséges, jobboldali mélymagyarokkal. Hogy ki libsi és ki nem, nem tudom, sőt azt sem, hogy mennyire az. Viszont a mélymagyarokat felismerem. Üresfejűek, elfogultak, ellenségesek - és közben azt hiszik, hogy jó hazafiak. A nemzeti értékeket bizony ők tapossák lábbal. Ugyanis fogalmuk sincs róla. Pl. nemzeti érték a régi Városliget, vagy a Vár, vagy az irodalom, meg mindaz a kulturális és tudományos kincs, amit magyarok hoztak létre, és amiből a mélymagyar szinte semmit nem ismer. Számára csak az a fontos, hogy külsőségben legyen tirkolór, vagy sávos, vagy mente, kacagány borítsa és turul legyen a vállán. De tudod-e, hogy ezek pogány jelképek? Hogy el kell döntened, keresztény vagy-e vagy pogány néphez tartozol! Azon kívül kerülöm azt a hibát, hogy minden mást, aki nem velem van "libsibolsikomcsihazaárulónak" tartsak. Nagyon, nagyon kevés a művelt ember, aki tudja, hogy hol a helye, akinek a szavak nem szitokszó, hanem az értelmük szerint használja.
Ha te tudatosan vagy a helyeden, akkor mindezt tudod amiket írtam és vállalod ezért a felelősséget Isten és ember előtt.
Lelked rajta.
Aki Én
@Bringás: 27 % VOLT fideszes. Ez az a tény amitől rettegtek.
oncogito
@Pöpec: - fogalmad sincs, miről beszélsz. Inkább kérdeznél.
Tedd a kezed a szívedre- és gondol végig, milyen ez az ország! Mennyi bűnnel van rakva, mennyi korrupt, mennyi agresszív, mennyi bűnöző él itt! Mennyi közönyös, gyáva ember nézi ezt végig!
Bizony, ez az ország megérdemli Orbánt és megérdemli a migráns áradatot is.
Hány emberrel beszéltél itt, akinek fontos Isten parancsa? Neked az?
Ha nem, miért várnád el, hogy Isten áldásokat szórjon rád, vagy az országra?
Isten nem Teréz anya ám!
Pöpec
@oncogito: No, megint megkaptam, hogy fogalmam sincs, mit beszélek itt.
Jó, rendben.
Most pl. ismét nincs fogalmam arról, hogy ezt a lászló balázs féle "konzervatív" bandát és orbánék horthy kultuszát a nácizmus kapcsolja össze. Nácik ezek egytől egyig. És ez szerintük nemzeti érdek. Isten meg támogatja ezt, mert megérdemeljük - mi, Te és én.
Most várom a leb@szást. :D
oncogito
@Pöpec: - nézd, ha országról beszélünk, az nem ugyanaz, mintha egyénről. Az egyén sorsa lehet eltérő az országétól.
De ember nincs bűntelen és bizony van, hogy próbára tétetik a körülmények által. Az élet nem habos torta.
De ha tévedtem, és mindezt tudod, hogy van fogalmad mindenről, amiről véleményed is van, akkor elnézésed kérem, nekem már egy szavam sincs.
Tudod, egyébként én még egy kisgyerektől sem tanulok szégyellni, mert mindenki hordoz valami igazságmagot és én szeretem gyűjtögetni. De nem vagyunk egyformák, ezt sosem szabad elfelejtenem. :-)
Pöpec
@oncogito: "De ha tévedtem, és mindezt tudod, hogy van fogalmad mindenről, amiről véleményed is van, akkor elnézésed kérem, nekem már egy szavam sincs."

Nem szeretném, hogy kényelmetlenül érezd magad véleményed miatt. Vedd úgy, hogy tényleg nincs fogalmam azokról, amiket írtam. Állapodjunk meg abban, hogy előző mondataim csupán a véletlenszerűen felbukkant szavaim puszta - szemantikailag és szintaktikailag helyes - kombinációja. És akkor békesség mindkettőnknek. Oké? :D
Aki Én
@Bringás: 10:40 Én is ezt mondom, a söpredék menekülni fog. Akár libsi, akár műdemokrata, akár műkeresztény, akár műnacionalista söpredék.
oncogito
@Pöpec: - inkább úgy fogalmaznék, amit engedelmeddel tartok is - nincs fogalmad arról, amit írtam. A válaszaidból számomra egyértelmű.
A békesség meg eddig is megvolt - ami nem jelenti azt, hogy a véleményeink ne lennének különbözőek.
Valaki írta - az eszmék között nincs békés egymás mellett élés.
Yoda69
Ezek a duhos egyetemestak elkestek vagy 6-7 evet. Ugyanis ennyi ideje nincs liberalis demokracia Magyarorszagon.
Helyette van illiberalis neokommunista nemezeti cocializmus. De gondolom jol megfizeti oket valaki hogy trollkodjanak.
Mangu
Ha a bringás nem lenne, csak 20 hozzászólás lenneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Milyen szórakoztató, hogy van.
A Tündik bündije
Nahát... lefekszik az ember este aludni, és másnap arra ébred, hogy egy frusztrált, benácult kis yuppie hülyegyerek mutatja az irányt a jövő értelmiségének.
És még van, aki azt merészeli mondani, hogy a jobboldalnak nincs humora :-D
Hellcat
@A Tündik bündije: "benácult" Na ezen jót nevettem :D
Hellcat
Na a youtube videónál már a kedvelések száma is le eltt tiltva ahogy nézem :D
Yoda69
@A Tündik bündije: Gondolom az ilyen egyetemestak talaljak ki az agyament golya-avato "jatekokat"
Pöpec
@oncogito: Elfogadom a véleményed, még akkor is, ha ez bringásoknak libsizésre ad alkalmat.
Szavaid nyomán elgondolkodtam, miért küldte ránk Isten orbánt. (Írásod szerint Ő inkább jutalmazza az istenfélő életmódot.)
- Csuhások térdre! - mondta anno. Ez masszívan Isten szolgáinak cikizése, vallásuk (tanainak) lenézése, ateista (liberális) felfogás. Aztán Isten mára megjutalmazta a miniszterelnöki pozícióval, + hatalmas vagyonnal.
Mi végre? Mert pálfordult a nácik felé, horthy felé? Az Istennek tetszőbb, követendő eszmerendszer?
Tényleg semmit nem értek abból az összefüggésből, amit szeretnél velem megértetni. Másik lehetőség, hogy az általad vázolt összefüggés hibás.
Mellesleg a középkorban a gazdagok/papok által hirdetett tanok szerint a szegények élnek majd jól a túlvilágon, a gazdagok senyvednek a pokolban. Mintha tovább élne ez a tan - pl. fenti mondataidban.
Az viszont igaz, hogy a nyugat azért él jól, mert vannak erkölcsi normái, azok szilárdan ülnek a jogrendszerükben, és ott nem fordulhat elő, hogy poltpétereket ültet a kormányfő ellenőrző pozícióba mely által elveszik az ellenőrző pozíció. Baj akkor van, ha opportunista vezetés az erkölcsöt kivezeti a jogrendszerből. Ettől kezdve élhet a nép olyan erkölcsösen ahogy csak akar, az államot mégis szétlopják. Uram-bátyám világ jön, a nemzet mobilis része elhagyja szülőföldjét, majd gazdasági káosz végül polgárháború lesz.
oncogito
@Pöpec: - erre picit hosszabb válasz kell, most nem érek rá. De később jövök, ha több időm lesz.
A Tündik bündije
@Hellcat: Sem kommentelési, sem lájkolási lehetőség. Mert ő, mint echte magyar véleménynáci, majd megmondja mi a frankó, de a kritikát azt nem bírja elviselni, mert az érvelési képességei egy molylepke szintjén mozognak. Honnan is ismerős ez?
Mindenesetre poén látni, ahogy a kis zászlócskáját lobogtatja olyan elszántan, mint aki a gyűrűlidércek ellen indul csatába Középfölde lankáin.
Pöpec
@oncogito: Sajnos nekem is mennem kell :-)
Hellcat
@A Tündik bündije: Mikor még láttam akkor kb 30 tetszik és kb 110 nem tetszik volt. Szükség volna fiatal új politikai erőre akik tenni is akarnak a hazért, de ez...ez valami rissz vicc. facebook oldalukon még lehet vidulni egy keveset.
www.facebook.com/identitesz/
Videó alatt komment :D
"srácok a címerből kimaradt a nyilaskereszt háromnegyede.. nagyon hanyag munka:("
Eriksson
@human: ma, 10:45
Ha az európai is, és az afrikai is marad a saját élőhelyén, ha a saját mindenben eltérő akaratát, óhaját nem akarná rákényszeríteni a másik fajta mindenben eltérő akaratát, óhaját figyelmen kívül hagyva, a rasszizmus ki sem alakul.
oncogito
@Pöpec: - Picit hosszabb leszek és akit nem érdekel a vallás, inkább scrollozza át az írásomat.

Nem, én arra utaltam, hogy Isten országunk bűnei miatt sújt minket Orbánnal.
Mert nem Isten parancsai szerint él országunk. Ismételten írom, nem a papok különböző tanításaira utalok, hanem Isten parancsaira. Isten jutalmazza,aki megtartja,a Bibliában is szerepelnek gazdagok, akik istenfélők. De gazdagságuk munkájuk gyümölcse és nem csalásé, lopásé, mások kihasználásáé.
Neked, mint egyénnek, gondolkozásod, tetteid középpontjában mennyire áll Isten törvénye, parancsa, mennyire meghatározó? Gondolsz rá, vagy a magad törvényei, morális mércéje szerint élsz? Mert ez elsősorban a valódi liberálisokra jellemző.
Isten törvényei arra valók, hogy az emberek élete élhető legyen családban, társadalomban, országban, a Földön egyaránt. Hogy a saját érdek, a saját elgondolás mellett (!) másokra is gondoljanak. Hogy elviseljék egymást békében és a jószándék legyen a mérvadó. Feltételezem, a tízparancsolaton kívül nem is ismersz sok mást - pedig érdemes lenne. Isten rendelt ünnepei pont arra valók, hogy megismerd igazán, fordíts rá időt, ami erre emlékeztet, hogy megértsd miért szükségesek. Mert ezt nem elég egyszer elhatározni, ezt újra és újra megérteni és akarni kell.
Sokat írhatnék még erről, de azért ez itt nem az a fórum.
Hány ilyen emberrel találkoztál, aki így él? Szeretnél így élni?
Az országban nem csak az a bűn, amit az orbán-rezsim tesz, az emberek zsigereiben van már, hogy elfordulnak Istentől. Istenre figyelni nem azt jelenti, hogy várni, majd megold mindent és majd mindent mindenkinek megbocsájt. Tenni, cselekedni kell és bízni, hogy áldásra van rajta és ugyanakkor vállalni a következményeket, ha hibázol.
folytatás jön...
oncogito
@Pöpec: -
A nyugat egész más miatt él jól - de ők is elfordultak, nekik is meglesz a büntetés, az áldások nem kimeríthetetlenek. Egyébként nem tagadhatod, hogy kint élni még mindig élhetőbb, jobb mint idehaza. És nem csak az anyagiak miatt, a légkör miatt is. De már ez sem tart sokáig, mert a liberalizmus (a valódi) és a szélsőséges nacionalizmus és még ezer és egy más negatívum őket is lassan ellepi. Csak kevésbé drasztikusan, drámai módon, mint idehaza. Nem a mi viszonyainkhoz, hanem az ővékhez mérten.
Hogy mikor lesz háboru és mikor nem, hogy ki győz és ki nem -- hitem szerint ezt Isten irányítja. Ha nem hiszed, ne is várj tőle semmit.
Nem is tudom, hirtelen ki a veszélyesebb - az a liberális, aki tagadja Istent és el akarja hitetni, hogy minden egyedül csak az ember erőfeszítésén múlik, vagy az a magát keresztény hívőnek tartó, aki el akarja hitetni, hogy az ő gonosz istene az igaz Isten, akihez másokat is kényszeríteni akar.
De jobb egyikhez sem csatlakozni, hanem akarni az igazságot - mert aki állhatatosan zörget, annak megnyilnak ajtók.
solidedge
Kár volt tanulni. Ezt a sötétséget anélkül is el lehetett volna érni.
sentinel216
Egyszerű nyilasok ezek. A logójukban a nyíl jelent valamit.
lampa laz
Godolom ezért cserébe ingyenes oktatásban lesz részetek.
A gazsi padlás egyházába is iratkozzatok be, mert akkor biztosak lehettek zorbánisten segíségében, másképp nem viszitek sokra az életben...
human
@solidedge: Az iskolázottságból nem következik az intelligencia.
Grumpycat
@Bringás: Úgy hiányzott a megszólalásod, mint darab szar az ebédlőasztalra. Na tünés vissza a csutigeci valagába te hányadék.
justhpeter
Mit adnék érte, ha megtudnám mi köze van Istennek Orbánhoz, vagy ezekhez az idióta mindent (is) tagadó fiatalokhoz. Kb annyi mint Semjénnek, Harrachnak, Rubovszky bácsinak és Rétvérinak a keresztánységhez.
Hari
Liberális Világ ! Tessék reszketni !
Perwool
@oncogito: " nekik is meglesz a büntetés,"

Na ne mond! Aztán hány tömeggyilkost, gyilkost, pedofil papot, korrupt harácsoló politikust sújtott már halálra a sistergős istennyila csak úgy elrettentésül, hogy nem szabad ilyent csinálni?
oncogito
@Perwool: - nem kell várni a sistergős istennyilát, mert helyettünk nem tesz semmit. Nem tudom, itt most tényleg mélyedjünk ebbe bele, vagy megelégszel azzal, hogy lepattintod amit írtam, mert nem hiszel benne?
human
@justhpeter: Tudod mi a különbség Isten és Orbán közt? Isten nem akar Orbán lenni.
Nil
Jézus liberális volt, tehát kicsit ellentmondásos nekem hogy mit is akarnak valójában.
oncogito
@Nil: - ezt kifejtenéd kicsit bővebben?
eugen4402
Csak a vicc kedvéért, de jó lenne ezekre ráküldeni 8-10 kétmázsás, hajmentes készenléti zsarut, aztán megnyugtatni őket: "- Uraim, Önök kérték, mi teljesítjük: A liberalizmusnak ezennel VÉGE! ...Most feküdjenek a földre, hasra, hülye!!! Kezeket hátul keresztbe, ujjakat összefonni! Most!!!"
Törölt felhasználó
Mindenkinek joga van nácinak, fasznak vagy parasztnak lenni, de ez is egy liberális demokrácia értéke...:)
világlátó
Úgy nyilatkozik itt / ott fent / néhány ember, hogy kénytelen vagyok arra gondolni, halvány fogalmuk sincs arról mi a liberalizmus.
Úgy tűnik elfogadják a földi hatalmat istentől eredendőnek, azaz ember által megváltoztathatatlannak, elfogadják a vezérelvű kormányzást, vele az autokrata vezetési stílust, elfogadják az alárendeltséget, a korlátozott szellemi és fizikai szabadságot, a protekcionizmust, az egyre szorosabbra fogott kiszolgáltatottságot.
Talán jó lenne, ha nem keveredne össze itt minden, jó lenne ha leszakadna ez a néhány pontatlanul fogalmazó kommentelő a liberalizmus általánosított, pejoratív, szitokszóként szajkózó használatáról. Fogalmazzák meg pontosan mit is értenek úgy általában a liberalizmus alatt. A melegek felvonulgatása a világban lenne az egyetlen probléma?
vadnarancs, eugen4402,nil és gondolom még sokan úgy érzem helyesen látják ezt a nagyon káros jelenséget. János evangéliuma 8. 1 - 11 ig olvasásra és megértésre igazán érdemes a Jézus által gyakorolt liberalizmusról. Kár hogy erről a fiatalurak semmit nem tudnak, csak egyszerűen érvényesülni akarnak.
kamazuka
Elolvastam a hozzászólásokat és mög kő jegyeznem ezért szeretem a propit.
Itt aztán lehet köpködni gyalázkodni ,megmondani,odamondani,hajbakapni,vitatkozni,meggyőzni legyőzni.

Várjatok srácok jövök én is!
Csatlakozom!
Csak egyet árúljatok el nekem!

Mi az a CSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉB?
világlátó
A keresztény értékek gazdag tárháza feltárása, az örökérvényű tanulságok megismerése ma talán a legfontosabb, mert a keresztény világ ideológiai amortizációja, a keresztény hitvilág akár a római katolikus egyház, akár a református, vagy az evangélikus egyházak oktató, nevelő munkásságára gondolunk, - most én is pejoratíve használom liberális - alkalmazása, gyakorlása , a hit megélése minden nap már a múlté. Van egy régi kép, ahol az akonyat sötétségbe hajlása idején egy földművelő házaspár lehajtott fejjel, imára kulcsot kézzel, hálát ad az istennek, hogy elvégezhették nehéz fizikai munkájukat a földeken. Ez a kép kifejezi a kor általános népi felfogását, hitéletét, , azaz félték az istent, imádkoztak a mindennapi kenyérért, elképzelhetetlennek tartották az életüket a hitük aktív gyakorlása nélkül.
Ma csak politikai célok, hajánál fogva előrángatott eszközét látják a vallás erejében. Ez a muníció nem lesz elég az iszlám méltó és erős visszavetésében. A minap hallottam egy vitáról. Az iszlám hitű művelt fiatalember megkérdezte keresztény vitapartnerét, aki maga is művelt fiatalember volt, hogy milyen vallású? Keresztény vagyok- válaszolt . Miként gyakorlod a hitedet? jött a következő kérdés. Hiszek istenben, alkalmanként eljárok a közeli templomba.- mondta a megkérdezett. Hány gyereked van? jött a kérdés. Egy -volt a válasz.
Én muzulmán vagyok, naponta ötször imádkozom és nekem a mindennapjaim lételeme a vallásom.Nekem nyolc gyermekem van és őket is a hitem törvényei, szokásai, hagyományai szerint nevelem. A családom a számomra mindennél fontosabb, életem minden percében felelősséget érzek tisztességben felnevelésükért, hogy rendes emberek , jó muzulmánok legyenek. Azt hiszem , ha nem is szó szerint, így történt a két ember gondolkodásának az összevetése. A migránsoktól való páni félelem talán keveredik a magunk kereszténysége igen csak törékennyé válása iránt érzett aggodalommal. Vitatkozzunk !
soljanka
Milyen szép is a demokrácia és a liberalizmus: ezek az idióták is azt csinálnak, úgy szerveződnek, ahogy akarnak.
eugen4402
@világlátó: Azt hiszem, az a probléma, hogy nem képesek megkülönböztetni a szabadságot a szabadOSságtól. Pedig ez a lényege az egész cirkusznak...
Azért merem ezt leírni, mert először egy bencés szerzetestől hallottam, később meg Ágh Attila prof.-tól. Egyikük se' hazudott...
Nil
@kamazuka: Tehát te ezt szereted ha csinálják veled:köpködnek gyaláznak ,odamondanak,
Felsorolásodból a meggyőzés a és a kulturált vita a normális - vagy ennek kellene normálisnak lennie.
A liberalizmus nem azt jelenti hogy szabadon lehet kínozni, szidni, mocskolni egy másik embert. Aki ezt teszi az csak egy két lábon járó lény/robot
Nil
@oncogito: Mi nem érthető? Olvastad Jézus életét?
Apatszerek
Liberális értelmezése:, ahány ember annyi alkalmazási mód van a liberális értelemre.-, Szabadelvűség de a szó jó értelmében, pl. liberális gondolkodású vagy ha úgy gondolod, hogy aki drogot fogyaszt azt nem kell bűnözőnek tekinteni, hanem inkább áldozatban és törekedni kell, hogy ha akar akkor szokjon le róla. Liberális vagy akkor is, ha szerinted a melegek a szobájukban azt csinálnak amit akarnak, de én konzervatív pártra szavazóként is liberálisan gondolom ezt.
Ma Magyarországon liberálisnak lenni azt jelenti, hogy lehet lopni, csalni, hazudni.
JAJMÁR
Ideje van helyretenni alapvető fogalmakat. Most nagyon sajnàlom, hogy nem tudok gépről írni - ti nrm biztos -, mert erről sokat szeretnék.
De nem csak a keresztény alapértékek siklanak félre, hanem torzul minden. A liberalizmusra fogni olyan, mint amikor bűnöst kell frlmutatni, hogy a tehetetlenség ki ne derüljön s tömegek előtt. Nem a liberslizmus a bűnő
JAJMÁR
Ideje van helyretenni alapvető fogalmakat. Most nagyon sajnàlom, hogy nem tudok gépről írni - ti nrm biztos -, mert erről sokat szeretnék.
De nem csak a keresztény alapértékek siklanak félre, hanem torzul minden. A liberalizmusra fogni olyan, mint amikor bűnöst kell frlmutatni, hogy a tehetetlenség ki ne derüljön s tömegek
előtt. Nem a liberslizmus a bűnös, hanem azok., akik erre hivatkozva visszaélnek vele. AHogy a vallásdal is.
Apatszerek
Másik értelmezése. a liberalizmus már a 19.században elérte a céljait és ideológiailag kiürült.
És a 20.század második felében jöttek olyanok(igen sokan zsidó származásúak)akik úgygondolták magukról hogy ők liberálisok és új ideológiai tartalommal töltötték meg a régi liberális eszméket.
Ezek az "újliberálisok" úgy gondolták hogy az egyén teljesen független a közösségtől(társadalom)és az egyén nem tartozik semmivel a közösségének és ki kell törnie abból sőt szembe kell fordulnia vele.
Az újliberalizmus gazdaságfilozófiájává a neoliberális szemlélet vált mely az állam teljes leépítését és a piacon való állami ellenőrzést és korlátozások megszüntetését követelte és érte el az egész nyugati világban.
Ez a neoliberalizmus egy vadkapitalizmus volt mely a totális kizsákmányoláson alapult és növelte a társadalmi rétegek közötti távolságot.Tehát a gazdagok még gazdagabbak a szegények még szegényebbek lettek.
TurulHarcos
Mikor lett bűn Hazafinak lenni?

Régóta fogalmazódik bennem a kérdés. Miért bűn ma hazafinak lenni? Mióta nem tölti el több százezer, magát magyarnak mondó embert büszkeséggel a származása? Vajon mikor lett rasszista, vagy náci az a magyar ember, aki nyíltan kimondta, hogy nincs az rendben, hogy Magyarország, az EU határát minden papírok, identitás nélküli, pofátlanul kövtelődző népek lépik át? Szerintem az sincs rendben, hogy ezeket az ismeretleneket támogatják a szegénységben élő magyarokkal szemben. Hogyan lehet az, hogy míg itthon a magyar gyerekek éheznek, télen fáznak ezzel senki sem törődik, de a több ezer kilométerről érkező, igazoltan gazdasági bevándorlóknak pár nap alatt milliókat kalapoznak össze a magukat "segítőnek" mondó emberek!
Valóban rasszista az ma Magyarországon, aki a saját népére büszke, ezért előbbre sorolja azt mindenkinél? Valóban náci az, aki szeretné ha a nagy liberális Európában lennének még alapvető szabályok, mint pl a személyi azonosság igazolása, vagy érvényes határátlépés? Nem, nem mi keverjük össze a hazafi érzéseket a rasszizmussal, azt a libsik teszik. Egyszerűbb rásütni valakire, hogy rasszista, mint elszégyelni magát hogy a liberális elvei bizony szart se érnek.
Az EU egyértelmű üzenetet küld a nacionalista nemzeteknek: Fejet hajtanak az akaratuk, a megvásárolt vezetők akarata előtt, vagy ki lesznek zárva az EU- ból.

Nézzük csak meg az ide érkezőket és tanuljunk. Egy dolgot biztosan, az összefogásukat, hogy soha nem adják fel a gyökereiket. Ha kell meghalnak érte. Hová lett ez az elszántság, ragaszkodás európa népeiből...?
Ezt tette velünk a fene nagy liberalizmus? Elgyökértelenedés, minden alapvető emberi, nemzeti érték felrúgását, a nacionalisták üldözését?

Mikor állunk fel és mondjuk azt ELÉG VOLT, ÉN MAGYAR VAGYOK, EZ ITT AZ ÉN HAZÁM!!!
Apatszerek
Ezt is figyelembe veszi a liberális agymenet:, liberalizmus, ahogy a nevében is benne van, az egyén szabadságát tartja szem előtt, amíg valaki nem tesz kárt másokban vagy mások életében, addig szabadon csinálhat bármit, amit szeretne...ezért van pl, hogy a liberálisok engednék a melegházasságot, vagy legalizálnák a könnyű drogokat, a társadalom túlnyomó része ezt ellenzi, az egészséges ember mérgezésének tartja, ami a társadalom normális létét veszélyezteti, rombolja.
Desischado
@human: De jól mondtad! Én nem végeztem egyetemet, de ezektől biztos inteligensebb vagyok. Remélem, a nagy többsége a fiataloknak nem osztja ezeket az erősen náci érzelmű katyvaszokat. orbánék is valahogy így kezdték, szóval nem kérek belőlük!
világlátó
@TurulHarcos: Szép gondolatok. Kár hogy egyik sánta a másik vak, a harmadik süket. Kedves TurulHarcos ! a mi országunk állapotáért , belső erejéért, a saját népünk elszegényedéséért , a hatalom egyre pofátlanabb nemtörődömségért kellene aggódnunk és feszítened ijjadat.A mi országunk és népünk pozitív jellemvonásait, a tehetséget, a szorgalmat, az alkotó tudással és tenniakarással minőségi termékeket, élelmiszert, iparcikkeket, gépeket, járműveket előállítani képességünket kell mielőbb rendbe tenni.
A liberalizmus , ha a nemzeti értékeinket , gyökereinket pusztíítja, az valami más, az a műveletlenségből, a kultúrálatlanságból adódik és nem a liberális elvekből. Nem vagyok én fizetett szószólója a liberalizmusnak, de nem hagyhatom hogy tévedésben maradjunk.
A mi népünk nagyon kiéhezett már a magyarság ra jellemző tartásra, büszkeségre. Te olvashattad őseik jellemvonásait, ha TurulHarcosnak nevezed magad. A szkíták egyik legjellemzőbb vonása volt az, amire most áhítozol. De időközben alaposan összekeveredtünk. Az ősi büszkeségről ma már csak olvashatunk. Most már az is elég lenne, ha derék, becsületes, igazságszerető, méltóságát mindig megtartó, jó családapák, megbízható barátok, a hazához mindig hűséges, szorgalmas magyarok lehetnénk, akik nem dugják a fejüket a homokba, akik túllátnak a hamis próféták mesterkedésein, akik körültekintő emberek módján látják, tudják mi történik a tágabb hazában, Európában.
A hazafi megfogalmazásán még sokáig fogunk vitatkozni, de ez így helyes. Vitatkozzunk, de legyenek ehhez okos gondolatok, mert csak azokról lehet értelmesen vitatkozni. Amúgy értelek és megértelek, még ha mindennel nem is tudok teljesen azonosulni.
Apatszerek
Nem a liberalizmussal mint elvvel van a gond, hanem azokkal akik ezen az elven lovagolva nem körültekintőek. Sajnos nálunk még nem sok ideje volt érlelődni, és sokan nem értik hogy ami a számára még elfogadható kerete a szabadságnak, az másnak a más helyzete, vagy lehetőségei miatt már nem az. Egyszerűen az emberek egy része nem érti, hogy a szabad felfogást a lokális közegben alkalmazni nem ugyan az mint az egyes egyén szabadság értelmezése jelenthet. Illusztris példája, amikor a kisebbségek jogait védve teljesen elfeledkeznek a sértett az ügyben kisebbség, vagy többség, v. Ország, nemzet érdekeiről. Pl ellenzéki pártok országos népszavazás: Akarja -e, hogy az Európai Unió az országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését. Ellenzék liberális része igen - re biztat, -, a társadalom többsége a nem re. Az ellenzék elvesztette józan ítélőképességét mikor a a társadalom többségi akaratával szembeszegülve az igen voks leadására biztatja a liberális felfogásúakat, párttagjait.
papa.49
@Desischado: A ,,szellem már kijött a palackból,, senki nem tudja oda visszagyömöszölni, itt az élő példa mennyire káros a fütyiszes katyvasz...
Nem dühöngeni kéne az ,,egyetemistáknak,, hanem tanulni, tanulni, és még egyszer tanulni, hogy egyszer majd a nép érdekében kamatoztassák a megszerzett tudásukat, nem a hőbörgés a helyes út...
Itt fent írta valaki mennyire veszélyes a liberalizmus, igen veszélyes a zsarnokok, a diktátorok számára, a liberalizmus nem egyenlő azzal, hogy mindenkin átgázolva csak neki lehet igaza...
A liberalizmus azt jelenti a törvények, a társadalmi szabályok betartása mellett az egyén saját maga dönthet sok kérdésben, az állam, a törvény csupán a kereteket jelöli ki, aki azokat betartja élheti a világát ahogy kedve tartja...Ez persze érthetetlen a ,,vezérürühöz,, szokott társaságnak, nincs kolomp, nem tudja mit is csináljon, olyan mint a 3 éves gyermek az oviban, hisztizik neki kell a mama, itt a vezető aki irányítja, hogy mit tegyen...
Szomorú, hogy fiatal emberek ilyen álláspontra helyezkednek, ahelyett hogy használnák az eszüket...
kamazuka
@Nil: Én azt kérdeztem,mi az a CSÉÉÉÉÉÉÉB?
oncogito
@Nil: - én a Bibliát olvastam. Nem értem, mitől lenne Jézus liberális?
Nil
@Apatszerek: Tehát szerinted azt előírhatja az unió hogy hány centis legyen az uborka, hogy a szoba konyhás lakásokat be kell falazni, de egy közös probléma- migráció - nem mondhatja meg - figyelembe véve a teherbírásunkat - hogy hány embert fogadjunk be.
Érdekes.
Nil
@kamazuka: Családi Élet Biztosítás
Nil
@oncogito: Akkor olvass utána a liberalizmusnak is és hasonlítsd össze Jézus tetteivel
glorianna
Már elnézést, de ilyen szellemi képességű egyedekből hogyan lett egyetemista? :O
oncogito
@Nil: - én téged kérdeztelek. HIdd el, nem most olvasok először sem Bibliát, sem a liberalizmus lényegét.
De ha te kitérsz a válasz elől, én nem fogok.
A liberalizmus lényege, hogy az isteni és tételes joggal szemben a természetjogra alapozza az emberi jogokat. A liberalizmus minden formája a szabadságot védi, csak éppen mást és mást értenek szabadság alatt.Az embert helyezi a központba, az egyenlőség eszköz arra, hogy csak az emberen múlik minden.
Míg Jézus Isten törvényeit, parancsait hozta a Földre, éppen hogy nem vallásszabadságot hozott, hanem Istenben való hitet. Hirdette, hogy az ember csak akkor menekül meg, ha hisz. Nem ígért jólétet, sőt megmondta, hogy követőinek üldöztetésben lesz része. Mert a világ gonosz és nem a világért jött el, hanem azért, akik hisznek benne.
Olvass utána!
namihami
'' És ti vagytok a jövő értelmisége. Úristen, de jó, hogy ezt én már nem élem meg."" copyright Hofi Géza. (A jelek szerint már akkor a jövőbe látott.)
Ezekkel még nagyobb a baj, mert ezek fogják a Fidesz-Jobbik ágyat tovább melegíteni. És sajnos, nagyon sokan ezt fogjuk megélni. Meggyőződésem, hogy a legtöbbjük szülei az MSzMP-ben ágyazták meg a család és környezete jólétét. Na, most abba a tányérba sz@rnak bele.
Ha már tanulni nem sok kedvük lehet, legalább az időt el kell valamivel ütni. Tehát: mélymagyar indul!
Apatszerek
@Nil: A piac gazdasági érdeke, nem lehet a multi kívánalma szerinti, erőből történő akaratérvényesítés, uborka méretezési kívánalom erő fitogtatás,Unió kényszer multi kivánalom szerinti:, fars a liberalizmussal való keverése.@papa.49: Érinti az okokat, olvasd el.
magyarbakancs
@Bringás:" A liberális hazaárulókkal szemben a nemzeti értékek képviselete számomra dicséretes!"
A keresztény konzervatív emberek mind becsületes ,tisztességes ,hazaszerető?
Csak azok a hazaárulók kik nem vallják azt a politikai nézetet.
Keresztény konzervateizmus = nemzet vesztés,terület vesztés nem BRINGÁS.
Lásd 1920. június 4.Trianon.
Tanulhatnátok belőle nemzeti érzelműek.
Radányiné
@leszúrt rittberger: Miért gondolja, hogy csak úgy, maga ítélheti meg ezeknek a fiataloknak a tevékenységét? Miből gondolja, hogy ezeknek a fiataloknak nincs igazuk? Miből gondolja, hogy nem joggal dühösek? Azért, mert maga nem ért egyet velük? Na és? Hát, magában valamit tényleg leszúrhattak.
mkucsera
a libsi kommentek igazolják a "hadüzenet"-ként tálalt önvédelmi szervezkedést, az egyik legnagyobb veszély a liberális médiahenger által elbutított "felvilágosult, szabadelvű világpolgár"
Nil
@oncogito: Talán rá kellene jönni hogy az isteni törvények és a természeti törvények ugyanazok, az emberi törvények pedig ezeknek ellentmondanak és a békesség helyett a viszályt hozták el - életellenesek- a hatalmat és nem az életet szolgálják
Nil
@Apatszerek: Már rég nincs piacgazdaság lobbiérdekek vannak.
Az emberek átadták a hatalmat a pénznek (aranyborjú)
oncogito
@Nil: - a természetjog éppen megkettőzi a jogot, az isteni törvény mellett az emberi törvényt is behozza.
Apatszerek
@Nil: Erről beszélek, piacot a multi érdek élteti, aki erőből viszi akaratát az államokra, mert a pénz irányító szerepét még az EU országok sem nem tudják felül írni. A nem multik meg nyögik a lobbis multik akaratos irányítását! Semmi ellentmondást nem látok, véleményeink közt! Szabadelvű Világpolgárok egyesülése a világi piac diktátumára a legnagyobb veszélyt jelenti a társadalomra!
Nil
@oncogito: tévedsz, de majd rájössz
Nil
@Apatszerek: Mi emberek egyénenként hagyjuk ezt vagy csináljuk.
Már Mózesnek sem sikerült megakadályozni az aranyborjú imádását, most meg kifejezetten csúsznak előtte egyesek - én kettes vagyok :-)
oncogito
@Nil: - hát, ez érvnek picit kevés, de ha jós vagy, akkor elárulnád a nyerő lottószámokat? ;-)
Apatszerek
@Nil: A nép énekel és táncol az aranyborjú körül! Mózes haragra gerjed, földhöz vágja a két kőtáblát, amelyre a törvények vannak írva, és azok apró darabokra törnek. Azután fogja az aranyborjút, beolvasztja, majd porrá zúzza. Mózes haragja a törvény feleslegességét tükrözi, ha a nép nem a törvényt,hanem az aranyborjút tiszteli,( aranyat) aranyborjúból tört arany lett, de mint érték maradt. de az írott törvény az megsemmisült, mint hivatkozási alap. : @Nil: érvelése tökéletes annak aki érti a mózesi cselekedet irányultságát. Ehhez nem jóslás szükségeltetik.
Apatszerek
@Nil: Bocs ez kimaradt. Az izraeliták egy aranyszobrot készítettek, és azt imádták ,,istenként."(Jehova) Azóta is ez a megszokásuk állandósult,imádják is folytatólagosan.
Pöpec
@oncogito: "én arra utaltam, hogy Isten országunk bűnei miatt sújt minket Orbánnal.
Mert nem Isten parancsai szerint él országunk."

A románokat meg ceausescuval sújtotta. Na már most ha Istennek terve van orbán Magyarországra eresztésével, így akarván jó útra téríteni a magyar népet, akkor már értem ceausescu Romániára eresztését és kivégzését. Tanultak belőle a románok: a korrupció ellen sikeresen lépnek fel, gazdaságuk és életszínvonaluk nő. Lassan mindenben megelőznek minket. Ilyen alapon elfogadom orbán Magyarország nyakára ültetését és bízom benne, ezt a kis diktátort hasonló sorsra szánta a Magasságos. Legyen Neked igazad! Ha ez megtörténik, elkezdek hinni Istenben.
Arra nem gondolsz, hogy élhet valaki úgy is, hogy tagadja a Magasságost, de mégis aszerint él, mintha éppen hinne benne? Tehát tettei egybeesnek az igaz/hívő ember tetteivel, csupán nem jár templomba mert nem meggyőződése ez a fajta "alávetés".
Nem vagyok vallásos, de ez egyáltalán nem zárja ki, hogy a tízparancsolatot betartsam. (Ezzel szerintem nem vagyok egyedül.) Már amennyire ezt a mai viszonyok lehetővé teszik. És ez nem ugyanaz, mint a szentfazék kdnp-s keresztények hívése és tízparancsolat betartása.
oncogito
@Pöpec: - Istennek nem lehet hazudni. Isten a szívekbe írta parancsait. Aki nem is hisz, de hallgat rá, az jó úton halad. Hit nélkül hitet hazudni bűn. Nem az a bűn, ha valaki nem hisz, hanem az, ha hazudja a hitét. Ugyan olyan bűnös, mint aki megszegi. Jézus is ezért ostorozta a farizeusokat.
A népeknek éppúgy meg lesz ítélve a sorsuk, mint az egyénnek. A kettő nem függ szorosan egybe. Igaz, hogy az egyénnek viselnie kell a népe sorsát, de hogy azt hogyan teszi, az megint más téma.
És igen, azért meg lehet nézni, a jóléti országokban ha vezetőkről, akár milyen magas posztban van kiderül valami sumákság, azonnal menesztik, vagy magtól lemond. Nálunk meg semmi.
És ez nem azt jelenti, hogy másutt csupa tisztességes ember él, hanem csak azt, hogy más a közerkölcs, mások az elvárások és ezért sokkal kevesebb a megtorlatlan, büntetlen vétség.
Hari
Valószínűleg helyhiány miatt maradt ki a "hülye" szó. Tehát : dühös és hülye, innen már stimmel...
egyvandor
Hát elég érdekes amikor a fiatalok a liberalizmus, a szellemiség szabadsága ellen agitálnak és a múlt konzerválása mellett törnek lándzsát. Nevethetnéke támadhatna az embernek de ez már túl siralmas.
Na jó! A megzsírosodott családi vagyon, ígéretes jól fizető láblógató, állás, pozíció egyeseknél komoly argumentum. Ezt érem, csak még inkább undorítónak tartom.
Bringás
A liberalizmusnak ez az idehányt vadhajtása az eredendő bűn és a fasizmus között tántorog, drogos, pedofil fejekben. Egy jól csengő eszme mögé bújó patkányhad cincogása!
egyvandor
@bosszants: Az ember hite szent és magánügy. Bizonyos értelemben az ateisták is hívők. A vallással viszont már más a helyzet a legtöbben csak visszaélésre mások feje fölé kapaszkodásra használják. A mai politikában meg ez a legolcsóbb befektetés.
Grumpycat
@Bringás: Ritka szánalmas és bszardarab vagy te suttyó fideszkotorék. Helyedre Floki!
Bringás
@Grumpycat: Rózsaszín rucit fel! Várnak rád a meleg bárok! :-)))))))))))))))
egyvandor
@Perwool: Talán azért utálják a liberalizmust, mert úgy gondolják ideje lenne konzerválni a status quo-t "nehogymá" meg kelljen mérettetni magukat amikor éppen lopási pozícióba sikerült magukat navigálniuk.
Grumpycat
@Bringás: Inkább legyek meleg, minthogy egy olyan hányadék szardarabbal legyek rokonságban mint te.
egyvandor
@Aki Én: a 888 lehúzza. Gondolod a nertársak szeretik ha mások is abban az erdőben gombásznak?
Bringás
@Grumpycat: Esetedben a két dolog nem zárja ki egymást, sőt...! :-)))))))))))))))))))
egyvandor
@Pöpec: "Az emberek élni, jól élni akarnak, szabadon. Majd épp ilyen nácifejű senkik mondják meg, hogyan éljen 500 millió?"
Gorbánék viszont tudják és már meg is mutatták, hogyan lehet megmérgezni a kutat. Gondolom ez tananyag volt a politikai koleszban. Kéri tudna erről mesélni.
Grumpycat
@Bringás: Minél okosabb egy ember, annál inkább úgy érzi, milyen keveset tud a világból. Minél butább egy ember, annál inkább biztos abban, hogy ő az okos, és sokat tud a világról.
Bringás
@Grumpycat: A hülye nem kételkedik és nem kételkedem benned!
egyvandor
@oncogito: A hit szerinti életvitel és a liberális gondolkodás nem ellentéte egymásnak. Még az ellenpólust képező konzervativizmus is ötvöződhet liberalizmussal.
Grumpycat
@Bringás: ..besírtam a röhögéstől...
Megspóroltál egy választ...
...beszarás...ezt megosztom...
egyvandor
@Pöpec: Azért ha ezek a feltörekvők ígérnék azt, hogy lecsapatják.
"Ez vót má!" Még nem láttam gazdátlan kezeket. Elzabrált közvagyon nyomaival meg tele van az ország.
egyvandor
@oncogito: "@Nil: - ezt kifejtenéd kicsit bővebben"
Szerinted az Istenben való hit kizárja a szabad gondolkodást? Vallásod szerint Isten végrehajtó szolgáknak teremtette az embereket és nem tűri a szabadságot? (nem szabadosságot mert a liberális felfogással csak a suttyók keverik szívesen)
oncogito
@egyvandor: - szerinted Isten ölbe tett kézzel ül és várja, hogy az emberek hogy alakítják a világot?
Ez a kérdés messzire vezet - és nem hiszem, hogy szerencsés ebbe belemenni.
De ha gondolod, priviben írom tovább.
silber13
@Bringás: 20:29-re: Nagy marhaságot írtál! Annyi eszed sincs, hogy magadtól rájöjj?:-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.