Az Echo TV Szorító című műsorában volt vendék az elmúlt 25 év legmocskosabb szájú publicistája, akit nemrég lovagkereszttel tüntetett ki a hatalom.

Bayert a műsorban arról kérdezték, hogy valóban fel fog-e hagyni a trágársággal, mint ahogy azt egy korábbi interjúban mondta, de a publicista közölte, a habitusa nyilván nem fog megváltozni, de a továbbiakban nem akar trágár szavakat használni.

Ezután közölte: attól, hogy "kretén idióták" romákat öltek, majd azt nyilatkozták, hogy azért, mert megnézték az ő egyik riportját, és Fliegauf Bence ezért adja vissza a lovagkeresztjét, nem tud mit kezdeni.

Bayer egy embert, Snétberger Ferencet említette a 108 kitüntetés-visszaadóból, akinél sajnálja a dolgot. Idézzük:

A 100 visszaadó között van sok, akinek örülök, hogy visszaadta, és nem tartozom én sem velük egy körbe, és van, akit nagyon sajnálok. Például Snétbergert. Fáj a lelkem, mert Snétbergert imádom. Már rég megírtam Orgoványt, meg a Cigányliszkát, mikor néhány évvel ezelőtt a veszprémi nyári fesztiválon hosszan társalogtam vele és kezet fogtunk. Ő lepett meg a legjobban, hogy visszaadta, és ez nekem nagyon fáj.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
Bayer! Te meg legalább nyolcmillió embernek fájsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@ziziplanet: Lehet, hogy megbánta, hogy kezet fogott ezzel az embernek kinéző valamivel.
simmering73
Patkány vagy Zsolti. Akár megszólalsz, akár nem. És patkány az is, aki veled azonosul.
evacica
Egy ilyen trágár mosdatatlan szájú senki lejárat minden állami kitüntetést, igaz ez a kormány azonosul evvel a senkivel! Minden tisztességesen gondolkodó ember nem vállal közösséget egy ilyen alakkal!
moareka
Snétberger egy úriember, azért adta vissza, mert ha igaz, hogy egyszer beszélgetett ezzel a pondróval, még nem jelenti azt, hogy közösséget vállal vele...
Csodálkozó
Jobb, ha nem szólal meg ez a mocskos trágyaszóró!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.