Az Orbán Ráhel és Tiborcz István bahreini látogatása miatt elhíresült tiszteletbeli konzul az olaj mellett a magyar állam letelepedési kötvényeivel is üzletel.

Az Index azt írja, Garamvölgyi Balázs, Bahrein tiszteletbeli konzulja jegyezte be az Afrikában és az arab országokban letelepedési kötvényekkel üzletelő cég, az European Bond Program domainjét.

Magyar letelepedési kötvényekkel üzletel a bahreini konzul

A Garamvölgyi által bejegyzett Eubond magyarországi elérhetősége megegyezik a Rogán Antal által delegált letelepedési kötvényes cégével, az Arton Capital Hungary-ével.

Az Index megkeresésére Garamvölgyi elismerte, hogy ő jegyeztette be a domaint, majd azt állította, ez volt az egyetlen eset, amikor olyan cégnek intéz domain nevet, amelyhez semmi köze.

Azt viszont elismerte, hogy az Arton Capital nevű letelepedési kötvényes cég volt az, amely megkérte, hogy segítsen nekik a munkában, és gyűjtsön olyanokat, akik Magyarországon telepednének le.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Gondolom így már sokkal érthetőbb a saját lábon álló rühelke csokizabálós látogatása!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Mégis, mivel üzleteljen? Törülközővel, lepedővel, konyharuhával?
Azt már a Vezérünk régi-új barátai lőtték.
És, ha újra bejönne, az akkor is az Orbán-család privilégiuma lenne, már csak a hirtelen támadt új barátság jogának okán is.
Van ott még gyerek, akinek a lábai még nem arra állással vannak leterhelve. Annak talán nem fog kelleni valami lábravaló? Sajnálnánk ezt tőle?
Addig is, a konzulbácsinak is meg kell élni valamiből, nem?
eszegfu
@Csizmás Kond: Vezeték! Lehet, hogy nem tartasz "sokra", de azért annyira nem vagyok csökkent, hogy ehhez a vezetéknévhez az u.olyan keresztnevemet megtartottam volna:!:))
Csizmás Kond
@eszegfu: ..dehogy csak mostanig nem értettem...:)
nezelodo
Nem hülye az a konzul, tanult a kenyéradójától, hogy a saját pénzén üzleteljen. Nagyon megfelel neki is az adófizetők pénzének herdálása.
kukac50
Elküldte Orbán a lányát egy kis pénzért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.