Orbán Viktor miniszterelnök nem zárja ki, hogy idén ősszel a tavalyihoz hasonló kihívásokkal kell majd szembenézni a balkáni migrációs útvonalon.

"Fel kell készülnünk egy nehéz őszre is"

- fogalmazott a kormányfő hétfőn Belgrádban, miután tárgyalt Aleksandar Vucic szerb miniszterelnökkel.

Orbán: idén is hatalmas tömegek indulhatnak el Európa felé

Orbán Viktor a közös sajtótájékoztatón kijelentette: Magyarország meg akarja védeni az elért eredményeit, ezért semmilyen törvénytelenséget nem fogad el, ideértve a törvénytelen belépést is az ország területére.

A miniszterelnök együttműködést ajánlott szerb kollégájának, mert – mondta -

"abban vagyunk érdekeltek, hogy Szerbia területére illegális módon egyetlen egy ember se léphessen be".

Ezzel ugyanis Magyarország biztonsága is nő – hívta fel a figyelmet.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Most kivételesen még igaza is van a Gazdának. Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy az indulók kiindulópontja a mi hazánk lesz és az itthoni nyomorgók fogják az ottani munkahelyeket megrohamozni.
Tehát tényleg migráncsok indulnak el, de azok magyarul beszélő, magyar állampolgárságú migráncsok lesznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
én abban vagyok érdekelt hogy ezt a gyökeret jó hosszú időre lesitteljék.
Desischado
@Szeparepa2: Ezzel én is így vagyok. Ez megint a szokásos riogatás, a birkáknak be is jön. Éppen a szavazáskor, nem érdekes az időzítés? Amíg ezen lovagolnak, addig nem foglalkoznak a lopásokkal, gondolhatja a csuti parazita!
szép új világ
Aki ebbe az országba akar letelepedni az nem migráns hanem bolond!
világlátó
Ha ez így lesz, akkor Európa, benne a legagresszívebb Orbán Viktor eddigi tevékenysége nem ért semmit. Hiába küldte a külügyért Ankarába puncsolni, az sem ér semmit, mert Erdogan az Európai Unió döntésére vár, nem Szijjártó Péter dörgölődzésére. A magyar kormánynak, vele a másik három visegrádinak nem különcködni, acsarkodni, üzengetni kell, hanem hatékony, erős és közös fellépésre Brüsszelben a határozott döntések meghozatalát elősegítve.A sok százezres új hullám ellen a V4-ek csak négy szerencsétlen védekező. Miért nincs ebben jó együttműködés a görögökkel, bolgárokkal, macedónokkal, szerbekkel?Érthetetlen, miért hagyjuk, hagyják, hogy a szerb- magyar határon zsúfolódjon össze megint sokezer ember, az ősz folyamán, a tél közeledtével. Úgy tűnik hogy ezt senki nem látja.Csak Orbán, aki még egy kerítést akar? Már a kiindulópontra kellene koncentrálni, nem átengedni a lélekvesztőket Törökországból és Észak - Afrikából. Egyidejűleg összefogott és teljes megsemmisítő csapásokkal egyszer és mindenkorra le kell számolni a szíriai, iraki fegyveres csoportokkal, függetlenül attól ki kinek a barátja.Erőnek erejével le kell tetetni a fegyvert, likvidálni a megszállottakat, kemény szigorral megtorolni a fegyverszünetet megsértőket és hozzáfogni az életfeltételek biztosításához.A világ ezt akarja. A nagyhatalmak pedig meg kell egyezzenek ebben. Az ENSZ és a NATO pedig tegye a dolgát, mert a kis hülyék még képesek lesznek valami saját kis európai hadseregecskét összeeszkábálni Európa szégyenére, nem is szólva a mi országunk gyalázatára. Felfoghatatlan ez a helyzet - számomra - aki csak a világsajtóból tudom összerakosgatni a különböző megnyilatkozásokból a mai állapotot. Természetesen felfogom korlátoltságomat, amit a hátsó udvarokban kötött paktumok okoznak nekem is a világnak is.
kukac50
Akik letelepedésit kérnek azoknak a papírjait gyorsabban kellene elbírálni.
Azok a hazájukat elhagyó emberek akik háborús övezetből jönnek, azok ha vissza küldik Őket hazájukba , halálra vannak ítélve főleg ha a katonaság elől menekülnek el.
Egyetlen egy keresztény Magyar embernek nincsen joga egy x-el a halásos ítéletet kimondani egyetlen egy külföldiről sem akik 20- 30 év közöttiek.
Ők élni dolgozni szeretnének vagy tanulni,nem harcolni.
Amerikának és orosz országnak meg kellene szüntetni a fegyver kereskedelmet hamarabb vége lenne a háborúzásoknak.
Kósa arról beszélt,hogy nem akarnak dolgozni, nem akarnak beilleszkedni.
Arról nem beszélt,hogy milyen esélyt milyen lehetőséget adtak a letelepedést kérőknek,
arról sem beszélt,hogy milyen munkát ajánlottak mennyi pénzért.
Be vannak zárva egy helyen olyan mintha börtönbe lennének, ilyen esélyt ad a Fidesz.
A KDMP-sek remélem igennel szavaznak már csak a kereszténység miatt Emberségességet kellene tanítani a parlamentben mert a Nép riogatás lelki terrorban tartás az megy de emberségességet nem lehet észlelni a beszédükből..
Ne ítélkezzünk más országokból érkezőkről mert nem ismerjük a körülményeket sorsokat.
A külföldön dolgozó Magyarokkal is így bánnának az fájna minden jó érzésű embernek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.