Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője írásban kérdezte a miniszterelnököt, hogy milyen vagyoni, illetve gazdasági kapcsolatban áll Mészáros Lőrinccel.

A 15 napos határidő péntek délután lejárt, a megkésett válasz pedig hétfő óta olvasható a parlamenti honlapon.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára így reflektált a kérdésre:

Természetesen a miniszterelnök semmilyen viszonyban nem áll vagyontárgyakkal, így Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival sem. Az Ön pártjának peres vitái nem tartoznak ránk.

A miniszterelnök 1990 óta parlamenti képviselő , 26 éve minden ezzel járó kötelezettségének maradéktalanul eleget tesz. Következésképpen semmilyen titkolnivalója nincsen, az élete egy nyitott könyv a magyar választópolgárok előtt.

Minden, amit a vagyonnyilatkozatában talál, az teljes mértékben megfelel a valóságnak. Bármi egyéb csak pletyka, feltételezés vagy politikai érdekek által vezérelt üres vádaskodás.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Kacagva belehugyoztak az ország arcába ezzel a válaszzsal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Atya és olyan hülye gyerek kapcsolat van ami qrva jól fizet.
bakegya
Ez nem kérdés...MÁGIKUSS kapcsolatban van a két földi .g..mint afféle kupecek ,adnak-vesznek ...a pénzcsap karmájuk EU polgárainak zsebére és a nemzeti államkincstárra van rászabadítva-a zemberek felhatalmazásával.A sok fideSS BIRKÁNAK KÖSZÖNJÜK.
cs.n.
Vagyis egy olyan balfasz vezeti az országot, aki 26 év alatt semmilyen vagyontárgyra nem tudott szert tenni a nem kevés fizetéséből.
Yoda69
Estenkent egyutt kardoznak, aztan seggbekukit jatszanak.
kukac50
Mészáros Lőrinc az Orbán kezelője! Mészáros Lőrinc sok adót fizethet, mert gyorsan gyarapodik,akkor a minimálbért miért adóztatja meg Orbán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.