Van az úgy, hogy látok, hallok, olvasok valamit, de nem hiszem el. Visszakeresem a forrást és akkor sem hiszem el, a saját fülemnek, tulajdon szememnek sem. Mert józan ésszel nem hihető, nem értelmezhető és nem fogadható el. Egyszerűen berzenkedik az agyam, visszadobja az információt.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Baszki a címen meghaltam :D:D Ez a hét tetőpontja :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grumpycat
@I.raptor: "szorgos népünk győzni fog"...
Pöpec
Bizony, nácik ezek mind (náci duma nem Teréz anyát jellemzi). Közük nincs a humanizmushoz, és ezt a tételt nap mint nap bizonyítják.
Szókrakész
De csak azt mesélje el nekem ez az idióta kolozsváros cikkíró, ha annyira értelmesnek tartja az összes cigányt, mint ahogy leírja, akkor miért nem dolgozik mind, és miért tudja megvezetni őket nem kevéssel, hanem milliárdokkal a saját fajtája, pedigréje?!?!?!?!
Legyen az híd a munkába vagy egyéb progi!!!

Egy köcsög, lázító, uszító, kispályás, szarkeverő "cikkíró"(troll)
Bringáss
Mindenkitől bocsánatot kérek. Tudjátok, ferdehajlamú és skizofrén vagyok. Néha rámtör. Annak idején a rabbi és a párttitkár is mondta hogy kezeltetni kellene. De mivel liberális gondolkodó vagyok, gondoltam majd megoldódik magától. Meg hát kicsi a keresetem, amit a fidesz propagandaosztályától kapok, az sem sok. Mit tegyek, fiatal vagyok, kell a pénz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.