Nem divat mostanság csak úgy, a munkája alapján kedvelni egy politikust. Felejteni is percek alatt szoktunk, ezért most kissé a múltba meredek. Lehet feltétel nélkül imádni a politikusokat (nem az összeset egyszerre), de nem vagyok civilösszefogásos-fórumos-békemenetelős. Amúgy sem megy nekem az imádás, a feltétel nélküli pláne nem. Lehet aztán utálni, mint a szart. Az menne, bizonyos esetekben, de van rá elég jelentkező, nem strapálom magam. De csak úgy szimpatikusnak találni valakit, az nem menő. Igaz, gondolkodni sem az. Márpedig van nekünk politikusunk rogyásig, mindkét térfélen.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
@kakaósbögre: Nem lény. Véglény. :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pöpec
@Bringás: Komám, te hivatásos troll vagy, tehát önkéntes hivatásos agyhalott (mert annak ez a feltétele). Kitiltástól rettegsz? Látod, mennyire liberális ez a portál, még mindig írogathatsz zavartalanul. A baloldaliak már régen elzavartak volna innen mert alapvető igazságokat nem értesz, azoknak mondasz ellent. Pl. 7 éve lop kapitális mértékben a 2/3 zavartalanul, de neked ez bocsánatos bűn. Kitüntet pártod és kormányod egy bayernácit és a szemed se rebben, a lovagkeresztet birtokoló majd visszaadó száz emberre mondod, hogy tisztul a kereszt aurája. Tehát a világszerte megtagadott náci eszmék mellé állsz. Komám, ennek minimális népi büntetési tétele lenne a kitiltás, de ez a liberális baloldali portál megértette, hogy agyhalott vagy. Belátja, okosabb már nem leszel, pártod se fog kevesebbet lopni ha megfeszülünk se, te se hagysz fel a náci eszmékkel ha belegebedünk se. Marad a rég eltüntetett alkotmánybírósági felfogás: ahol sokféle véleménnyel találkozik a nép, ott toleránsak lesznek az emberek és elnézik az idiótaságot. Neked ez se tetszik? Frusztrált vagy a baloldal ezen elnézéséért? Hiszen mondtam, hogy agyhalott vagy akivel mások szerint is lehetetlen szellemi párbajt vívni... Ráadásul mazochista is: ha nem kapsz napi 3-4 leb@szást, hiányod van és azt hiszed, rosszul csinálsz valamit. És a végén még elvonják a trollbéred. Pedig te lelkesen gürizel érte...Nem is rosszul, lám alakul az egyetemisták náci platformja is. Mondjuk ez a nagy liberalizmus már nekem is kezd sok lenni, ezeket már rég ütni kéne mielőtt még nagyon elterjedne a járvány. Az állam nem teszi mert neki ez a fedett politikája. (Ám rendes paraszt még a betegség előtt permetez, nem utána.) Lehet benne valami, hogy ezek a liberálisok túl szabadosak, fordított helyzetben már ugyanúgy égne Budapest mint 2006-ban. Szóval valójában/tudat alatt vágyik a képed egy kis borogatásra, de ezek a szerencsétlen liberálisok még erre se képesek...Ezért is nézheted le őket.
A többi nickedre véleményem szerint a...
Pöpec
A többi nickedre véleményem szerint a fentieket nyugodtan kiterjesztheted.
Bringás
@Pöpec: Libsihányás! :-)))))))))))) nudli
Szókrakész
@eszegfu: Én nem vegyülök, nem azonosulok.
Én vagyok, aki vagyok.
Ami a szívemen, az a számon.
Most hogy ez melyik oldalt bántja, nem az én gondom.
Én csak kinyilvánítom a véleményem.
Elvégre véleményszabadság van.
Elvileg!!!
Béla333
A cikk szerzője nosztalgikus ábrándozással gondol Bajnaira, pedig ő sem becsületes úton szerezte a pénzét vagy legalábbis egy részét, így semmi okunk az ájulásra:

alfahir.hu/bajnai_dosszie_ujabb_gyanusitott_a_milliardos_adocsalas_ugyeben-20121220
"A szerverszolgáltatásokat nyújtó Dataplex Kft.-t 2005 nyarán vásárolta meg a Wallis Rt. egyik leányvállalata 2,3 milliárd forintért, majd novemberben rögtön túl is adott rajta, a cég három ciprusi bejegyzésű vállalathoz került. Decemberben aztán újabb tulajdonosváltásra került sor, a Dataplexet a Magyar Telekom vette meg 5,2 milliárd forintos áron.
A közel hárommilliárd forintos hasznot a rejtélyes „ciprusiak” zsebelték be, amely miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda hűtlen kezelés, a Vám- és Pénzügyőrség adócsalás miatt indított vizsgálatot. A nyomozásnak természetesen nem lett eredménye. Bajnai Gordon a „hirtelen értéknövekedést” azzal magyarázta, hogy a cég szakértői egy hónap alatt több nemzetközileg elismert magánvállalkozóval bővítették az ügyfélkört.
A most lezárult vizsgálat rámutat, hogy már 2004-ben olyan politikai manőverek kezdődtek el a háttérben, amelyek a Dataplex állami „kitömését” készítették elő."

Lehet ájuldozni!
Bringáss
@Pöpec: Bocsáss meg bébi, de előjött a másik énem. Pedig nem akarnálak bántani. Dehát ilyen a skicofrénia, Bocsi és pussz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.