Megkezdődött a politikai nagyüzem a Fideszben – írja a Magyar Hírlap. Szerdán kezdődik Balatonfüreden a többnapos frakcióülés, szombaton tartják a már hagyományos kötcsei pikniket a Dobozy-kúriában, mindezek mellett ráállnak az október 2-ai kvótanépszavazás mozgósítására, amit 

a 2018-as parlamenti választás főpróbájának tartanak a pártban.

A kormány tagjai bejárják az országot, választási fórumokat tartanak, és a népszavazási kérdésre adandó „nem” válaszok mellett érvelnek majd. 

A pártban a referendum után rögtön meg is kezdik az értékelő munkát, és a Magyar Hírlap információ szerint személycserék is jöhetnek, ha a 106 választási körzetből akad olyan, ahol nem volt megfelelő a mozgósítás.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mondjuk így már értem. 2018-ban is a fideszre mondunk NEMet.
De hát mindenki tudja, hogy október 2. legkevésbé sem a migránsokról, hanem kizárólag orbán hatalmáról szól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Mirabilis: Én érvénytelen szavazatot adok le. Attól nem lesz érvényes a népszavazás sem, de legalább statisztikailag jobban mérhető lesz az elégedetlenség. Kapnak két X-et meg egy kis kommentet a lapra.
anka
@human: Egyszerűen nem kell elmenni szavazni! - akkor is érvénytelen ha nincs meg a részvételi arány.
Ha leadsz akár milyen szavazatot az ő nekik fog kedvezni. - nem leszel ott a számlálásnál..., utána már az történik amit ők akarnak! A 14-es választás is így volt elcsalva!
Desischado
El sem kell menni. Én otthon maradok, az biztos! Nem tolom a fidesz szekerét semmilyen formában!
human
@anka: Nem tudom, hogy ez hogy megy, de úgy gondolom, hogy a számlálásnál szerintem kell lennie ellenzéki megfigyelőnek is. Ha nincs akkor sajnos van esélye, hogy elcsalják. Bár ehhez rohadt nagy bátorság kell, mert ha kiderült akkor nem csak ablakok, de fejek is be fognak törni.
anka
@humán: A bátorságuk megvan hozzá! - pofátlanul lopnak csalnak hazudnak..., a szavazóbizottság is a markukban van! - még az erdélyi kampányban is segítettek!
human
@Mirabilis: Hát igen. Orbán kérdését gyakorlatilag mérlegelés nélkül átengedte a VB. Gőgösék meg vagy egy évig, ha nem többig próbálkoztak átverni az akadékoskodó VB-n a kérdésüket. Azért megjegyzem,hogy 240 ezer aláírásnál megállni, főleg úgy, hogy számítani lehetett rá, hogy a légypiszok miatt is érvénytelennek veszik az aláírást, hát nem kicsit felelőtlenség volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.