A népszavazás az egyetlen eszköz arra, hogy Magyarország lakossága véleményt nyilváníthasson a magyar emberek jövőjét súlyosan érintő kérdésben, ugyanakkor fel kell készülni, hogy ismét megindul a migránsáradat Magyarország felé – riogatott Orbán főtanácsadója kedden délután Egerben.

Bakondi György az október 2-i kamunépszavazásról úgy fogalmazott: fel kell készülni arra az esetre, ha az Európai Unió és Törökország közötti migránsokra vonatkozó megállapodás "megborul", és Görögországon, illetve Bulgárián keresztül ismét megindul az emberáradat Magyarországon át Nyugat-Európa felé.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ez a vakondoki már azt is megállapított hogy az amerikai idiánok is ide tartanak!!!Sőt ! az eszkimókák is hozzánk akarnak jönni!!!
Grumpycat
Tessék mondani, a vakondi október harmadikán már munkanélküli lesz?
telegdilaci
Ez a népszavazás nagyon érdekes,most meg kérdezik az Embereket a jövőjükkel kapcsolatosan,amikor új alaptörvény írtak,Olimpiát akarnak rendezni,munkatörvény könyv módosításáról és nagyon sok az Embereket érintő változásikról a Paks 2-bővítése igazán érinti az Embereket,még az unokáink is nyögni fogják,a hiteleket! arról sem kérdezték,meg az Ország lakosságát,Elegünk van a sok hazugságból,migránsokat én sem akarok az Országban! de a népszavazás nem fogja őket,meg állítani ez egy politkai játszma az adófizetők pénzéből!
bakegya
Orsos keresztényvakítását FOLYTATJA CSAKKK,mert a politikai gyúklétrán így tarthatja már csakkk fenn magát és a tolvajlásban kiválóan teljesítő ELTOLCSYRÓL,HABRONGYOS TÓNIRÓL,föld,víz,levegő lenyúló maffiájáról,DE A PEREPUTTYRÓL MINDENKÉPPEN könnyebb a káoszban elterelni a figyelmét az ISTEN ADTA NÉPNEK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.