Nem mondom, hogy nem omlottam össze lelkileg, mert de. A minapi cikkem az oka, ami arról a kedves, finomlelkű és művelt egyetemi tanárról szólt, aki szerint a muszlimok a cigányok segélyeire pályáznak, valamint ki fogják irtani a baloldali homoszexuálisokat, feministákat, zsidókat az ateistákat. Végül a keresztényeket is esetleg, de ők vannak a legnagyobb biztonságban. Ezen én végtelenül felháborodtam de úgy tűnik, mások meg azon háborodtak fel, hogy én írtam erről. És azon, ahogy fogalmaztam, amilyen kifejezéseket használtam. Kaptam kedves névtelen és névvel ellátott leveleket. A jellemző minden esetben: nem azon háborodott fel a klaviatúrát ragadó populáció, amit Tőkéczki László mondott, mert az egyáltalán nem verte ki a biztosítékot.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen, mert Tőkéczki, pont úgy mint Orbán az emberek legocsmányabb tulajdonságaira épít, sőt azon mesterkedik, hogy azok teljes mértékben eluralják az embereket és a társadalmat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.