A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség kedden vádat emelt az operatőrként dolgozó nő ellen, aki tavaly szeptemberben Röszke határában a rendőrsorfalat áttörő migránsokat rúgott meg – idézi a Blikk az ügyészség közleményét.

A vádirat szerint a nő 2015. szeptember 8-án főszerkesztői utasításra jelent megmunkatársával Röszke külterületén az úgynevezett „ Röszke 1 „ gyűjtőpontnál, hogy egy tévétársaságnak készítsen felvételeket az ott kialakult migrációs helyzetről.

Vádat emelnek a menekülteket rugdosó operatőrnő ellen

Aznap délután 13 óra körüli időben mintegy 1300 migráns tartózkodott a gyűjtőponton a Készenléti Rendőrség felügyelete mellett.

Fél kettő után körülbelül 400 menekült kitört a várakozásra kijelölt területről kitört és Szeged felé kezdtek futni.

Mikor az emberek áttörték a rendőrsorfalat, az operatőr közvetlenül a sorfal mögött állt és azután is ott maradt, mikor a menekültek elkezdtek közvetlenül mellette elrohanni a területről.

"A felvételek készítése közben a nő egy fiatal férfit jobb lábbal, egy gyors mozdulattal, talppal lábszáron rúgott, majd egy kiskorú lányt is jobb lábbal, térdmagasságban megrúgott. A vádlott röviddel ezt követően egy gyermeket a kezében tartó férfi felé is rúgott, azonban a rúgás a férfit nem érte el. A férfi ennek ellenére a gyermekkel a kezében elesett, mivel amikor annak érdekében, hogy a gyűjtőpont területét elhagyja szaladni kezdett, az intézkedő rendőrök egyike megpróbálta őt megfogni és így visszatartani, és a fogásból magát kiszabadító férfi ennek következtében egyensúlyát vesztette."

- áll az ügyészség megállapításait részletező tájékoztatóban.

Az ügyészség szerint:

A vádlott sérülést nem okozó, de erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy a helyszínen levőkben megbotránkozást, felháborodást váltson ki.

A vád: garázdaság vétsége.

Az ügyészség fokozott felügyelete mellett folyamatban volt nyomozás vizsgálta azt is, hogy a nő magatartása megvalósít-e más, súlyosabb bűncselekményt.

Nem azért rúgott, mert migránsok voltak:

Az ügyészség a beszerzett bizonyítékok alapján nem tett olyan megállapítást, hogy a nő a rúgásokkal súlyosabb sérüléseket tudott volna okozni és arra sem taáltak bizonyítékot, hogy az operatőr nő azért rúgta meg az embereket, mert azok migránsok voltak.

Az ügyben a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem siettétek el egy kicsit fiúk? Nem megbüntetni kell, hanem kiadni neki az egyes számú határvadász igazolványt, mint az aranyszájú Zsótinak az ötös számú fitymasz tagkönyvet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Ez a nő elgácsolt egy férfit kisgyerekkel, megrúgott egy kislányt is..
ezért felelősségre vonják...nagy médiafelhajtás közepette...

és tessenekmondani az Alföldi utcai lányokat kihasználó pedofil szexőrültekkel mi lesz? ja, tényleg..elfelejtettem, azok nem gáncsoltak, csak letérdeltették őket..(zömmel) volt akit az utcára küldtek "dolgozni"...

a kettő nagyon nem függ össze, de azért mindegyikben szerepel gyermek...
wagabund
@nezelodo: ez a határvadász nagyon tetszik...akár oktató is lehetne.
Peller Anikó
@wagabund: jaj, ne csináld már, nem gáncsolta el a retkes focistát, teljesen egyértelműen NEM gáncsolta el. A focistát nem rúgta meg. Őt nem.

www.youtube.com/watch?v=DuAFafMwgkM
wagabund
@Peller Anikó: jaj, ne csináld már, fuss neki mégegyszer... ugyanúgy nem voltam ott, mint te... én csak a sajtóból hoztam fel a vád próbálkozását...amúgy marhára nem érdekel, hogy ott mi is történt...
az annál jobban érdekel, hogy mi történik egy fővárosi gyermekintézményben, ahol-(szülő által)-bántalmazott gyermekeket helyeznek -elvileg - védett körülmények közé...

a videót én is láttam, pont úgy mint a vád...itt a történet nem is erről szól...a történetet felszínen kell tartani...bármi áron...

ugye?

naugye.
silber13
@nemfideszes: Miért is csodálkozol Drótszamár szövegén?: Ő bizony ilyen jellemtelen pénzsóvár alak.
Peller Anikó
"Az arab átvágja a torkod, te puhány európai féreg!" című videó, valószínűleg ilyesmit nem néz a mekhülyült, de a simogatók sem:

www.youtube.com/watch?v=YLHWv-bouks

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.