A "keresztényüldözés" elleni helyettes államtitkárságot csupán propagandacélokból hozzák létre – közölte a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja.

V. Naszályi Márta elmondta: az októberi kvótareferendum után a helyettes államtitkárság valószínűleg egy funkció nélküli kifizetőhellyé válik, vagy pedig csendben megszűnik.

Közölte: mindenkinek fel kell emelnie a szavát, amikor a világon bárhol a vallásuk miatt üldöznek embereket, de úgy tűnik, hogy a kormány csak akkor jótékonykodik, ha ehhez közvetlen érdeke fűződik. A PM nem érti, hogy a helyettes államtitkárság miért a Közel-Keleten élő keresztényekkel foglalkozik, amikor világszerte számtalan ember szorulna rá a segítségre – mondta.

V. Naszályi Márta hozzátette: kíváncsiak arra, hogy a kabinet miért a kampány közepén állt elő a témával, miért éppen három millió eurót szánnak a helyettes államtitkárságra és hogy ebből mennyi jut az üldözötteknek és mennyi az államtitkárság dolgozóinak.

Az elnökségi tag kérdésesnek nevezte annak a kormánynak a hitelességét, amelyik "1300 más vallású embert nemzetrontó végveszélynek állít be". Szavai szerint a kereszténységet csupán egyetlen módon lehet védeni, Krisztus tanításának a követésével. Végül felszólította a kormányt, hogy fejezze be a gyűlöletkeltő kampányt amivel meggyalázza a valóban jó szándékú emberek tetteit.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
PM: Propagandacélból hozták létre a "keresztényüldözés" elleni államtitkárságot.

Ugyanaznap keresztelték a nagyúr pulyaunokát.

???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Miért, azt hiszi valaki, hogy komolyan tenni tudnak, (és akarnak) valamit ez ügyben? Vagy azt hiszik, hogy keresztes hadak élén talpig páncélban maga Orbán vonul személyesen a muszlimok ellen?
Grumpycat
PM: Propagandacélból hozták létre a "keresztényüldözés" elleni államtitkárságot.

Ugyanaznap keresztelték a nagyúr pulyaunokát.

???
Macskaszem
@nezelodo: Egyetlen percig sem lehet komolyan venni, nem fognak ezek csinálni semmit, de az ürgének pénzt akarnak adni, ezért adtak neki egy akármi államtitkárságot, a neve teljesen mindegy.
Grumpycat
@Macskaszem: Valószínűleg az unoka KERESZTapjának.
justhpeter
@nezelodo: Esküszöm, még jegyet is vennék rá.
justhpeter
@nezelodo: Esküszöm, még jegyet is vennék rá.
nezelodo
@justhpeter: Elég bajos lenne pocakos páncélt készíteni és feladni rá... Szóval megérné a jegy árát, olyan nagy muri lenne.
solidedge
Azoknak is járna védelem akiket a kereszténység mögé bújt KDNP üldöz az eszement ötleteivel.
mariaberta
A tv-2-ben van egy műsor, a címe: "Ezek megőrültek". A KDMP sikeresen szerepelhet ebben a műsorban, sőt, viheti magával a kormány tagok nagy többségét is.
Hogy megugrik majd Vajda, vagy Vajna? tv nézettsége.
Kovács Gizella
Orbán Facebokos oldalán meg bő nyállal szidják, gyalázzák a pápát !
Bringáss
@Kovács Gizella: Hát ezek tényleg alávaló népek. Büntetést nekik. Szívesen megvesszőzném ezeket a rossz cuncimókusokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.