A Fidesz szerint a kereszténység ma a legüldözöttebb vallás és megdöbbentőnek tartják az ellenzék hozzáállását a "keresztényüldözés" elleni helyettes államtitkárság létrehozásával kapcsolatban.

Előzőleg V. Naszály Márta, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja sajtótájékoztatón azt mondta, az államtitkárságot csupán propagandacélokból hozzák létre, amely valószínűleg egy funkció nélküli kifizetőhellyé válik, vagy pedig csendben megszűnik.

A Fidesz erre reagálva szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy a balliberálisok gazdasági bevándorlók tömegét akarják beengedni és betelepíteni. Eközben a kormány már több mint 3800 gazdasági bevándorlónak adott el letelepedési kötvényt, amin a Fidesz-közeli közvetítőcégek milliárdokat kaszáltak.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát igen nálunk is a katolikus egyház fejét divat le vén gazemberezni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apatszerek
– írja a Válláh!Hádásot hírportál. Bibi tehát olyan törököt fogott, aki nem volt hajlandó „lejattolni” vele. Ilyen is van – de csak Hágában, mert például Budapesten, amint fentebb említettük, ennek a fordítottja szokott előfordulni, ahol és amikor zsidók nem ereszkednek le a bőgatyásokhoz.
Apatszerek
,,Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök tegnap Hollandiában járt, s az ottani törvényhozókat igyekezett meggyőzni arról, hogy Izrael a Közel-Kelet egyetlen stabil és demokratikus berendezkedésű állam, demokráciája, s ezen minőségében Európa védelmezője is. A holland parlament hágai épületében a különböző pártok képviselői szépen fölsorakoztak, hogy egymás után kezet rázhassanak Bibivel, a Nobel-békedíj várományosával. Bibi minden képviselővel kezet fogott, mosolygott is rájuk, ám amikor elérkezett egy Tunahan Kuzu nevű törökhöz, aki szintén mosolygott, ám jobbját nem Bibinek nyújtotta, hanem a szívére szorította – írja a Válláh!Hádásot hírportál. Bibi tehát olyan törököt fogott, aki nem volt hajlandó „lejattolni” vele. Ilyen is van – de csak Hágában, mert például Budapesten, amint fentebb említettük, ennek a fordítottja szokott előfordulni, ahol és amikor zsidók nem ereszkednek le a bő gatyásokhoz."
kukac50
Magyarországon nincsen keresztény üldözés! aki azt állítja az hűje.
A papoknak meg nem a politikusok által diktált szövegről kellene beszélni hanem a biblia tanításairól,meg Istenről.
kkalman
A kereszténység a legüldözöttebb vallás? Hol? Mert, hogy nem Magyarországon, hogy itt kelljen megvédeni egy sóhivatalt létrehozva, az biztos.
evacica
Ennyi hülyeséget csak a Fidesz tud összehordani, és hülyíteni a népet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.