A migráció és az októberi kvótareferendum, valamint családpolitikai kérdések lesznek napirenden a Fidesz-KDNP szerdán kezdődő évadnyitó frakcióülésén, Balatonfüreden, ahol több kormánytag is előadást tart – közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a tanácskozást megelőző sajtótájékoztatón.

A politikus elmondta, Orbán Viktor miniszterelnök beszédével kezdődik a kihelyezett frakcióülés, a kormányfő felvázolja a 2018-ig tartó parlamenti ciklus hátralévő részében szükséges teendőket.

Csütörtök délelőtt a migrációról és a kvótareferendumról tárgyal a képviselőcsoport, meghallgatják Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert, Simicskó István honvédelmi és Pintér Sándor belügyminisztert, Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert, valamint Szájer József fideszes európai parlamenti képviselőt. "Nem a bajt kell Európába hozni, hanem a segítséget kell odavinni, ahonnan a migránsok jönnek" – fogalmazta meg a Fidesz álláspontját Kósa Lajos.

A tanácskozás hátralévő részében családpolitikai kérdéseket vitatnak meg – előadást tart Varga Mihály nemzetgazdasági, Fazekas Sándor földművelésügyi és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, valamint több államtitkár –, pénteken pedig tanácskoznak a Fidesz szakpolitikai kabinetjei és a kormánypárt elnöksége is.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Miért kell kihelyezett üléseket tartani amikor van székházuk is.
Bringás
Legalább tisztában lesz mindenki a veszéllyel!
Háborúban áll Európa és az ellenségeink vezetnek bennünket!
namihami
Mi mást tudna csinálni, hiszen ebből és ezért működik az egész Fidesz. Ha ezek a tételek kiesnének a kosárból, azonnal rájönne minden Fidióta, hogy a király meztelen. Politikai program (normális persze), gazdasági elképzelések (lopások kívüli persze), szociális tervek (nyomor kontra családi gazdagodás, lábakra történő ráállás)--melyikhez van akár lövésük is?
Lassan csak a vakhű talpnyalók és a megfizetett bértapsolók valamint a stallumba helyezettek maradnak. Kell is a pánikkeltés, mert jól tudják, hogy az első nagyobb felzúdulásnál ezek a cselédek hagynák ott őket elsőnek. Lásd patkány-effektus.
Ehhez kell az összetartás. Régen ezt kommunista párttaggyűlésnek illetve munkásőr-összetartásnak hívták. Igaz, a szereplők nagytöbbsége ugyanaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.