A Figyelő úgy értesült, hogy Budapest megpróbálta megnyerni Angela Merkel kancellárt, hogy vegyen részt díszvendégként az NGM novemberi digitalizációval kapcsolatos konferenciáján.

Merkelnek köztudottan szívügye a téma, és ez végre közös platformot teremthetett volna Orbánnal. A miniszterelnök állítólag erről is tárgyalt, amikor tavasszal Németországban járt. A kancellár először igent mondott a meghívásra, viszont később visszakozott. Nehéz lett volna eladnia Németországban, hogy miért jön vendégségbe az "ősellenségéhez".

A menekültügy túszul ejtette a kétoldalú kapcsolatokat, de Berlinben még ennél is súlyosabb aggodalmat vált ki, hogy Orbán – aki már egyértelműen a véleményvezér szerepére törekszik Európában – egy amúgy is kényes időszakban újabb árkokat ás az EU-n belül – olvasható a Figyelőn.

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Megértem. Én sem szívesen nyálaztatnám össze a kezem a csúti veszett majommal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Tekla: sokan kérdeztek miért anyázok ha ilyen félkegyelművel találkozok mint amelyik neked is válaszolt...na ezért...
Csizmás Kond
@teuton: kisköcsög...ha hazudsz legalább mentsd el amit írtál mert folyton elfelejted azelőtt miit hazudtál...voltár te már kamionos , valamiféle szakmunkás, most meg mittudomminek adod ki magad...lószar a seggedbe..és ha nem föltétlen érzel kényszert a fejedben kérlek ne írogass nekem.
teuton
@Csizmás Kond: Kamionos? Szakmunkas? Nem tudom mit vettel be, de a gyogyszered mar biztosan regen nem... En csak arra emlekszem, hogy te mosogatsz MO-on. Mert masra biztosan nem vagy jo, meg küzmunkasnak sem. Talan kapsz valamit melle az itteni mocskolodasaidert? Montam, hozzam jöhetsz csicskanak havi 1000 euroert, kifizetem a jegyed is, söt meg masnal is mosogathatsz, nem kell Londonba menj...
teuton
@Csizmás Kond: Nem te azert anyazol, mert primitiv vagy es nem tudsz mast. Ertelmes emberek ervekkel vitaznak, primitivek eröszakkal es a masik mocskolasaval...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.