A Monty Python legendás "Mit adtak nekünk a rómaiak?" jelenetét írta át Gyurcsány Ferenc, hogy elmagyarázza, mit adott Magyarországnak az Európai Unió.

A másfél perces videó nyilvánvalóan reakció Orbán Viktor népszavazási kampányára, amelyet a DK az Unióból való kilépés előszobájának tekint, ezért bojkottra szólít fel.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Nem kell ahhoz Gyurcsány, megmondom én is:Az EU adta mindazt, aminek 90 %-át a csúti gazember és társai ellopták.Bár lehet, többet is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Franczia
@silber13: Még jó, hogy a Gyurcsány "nem gazember" gárda nem lopott soha semmit abból amit az EU adott !
Lehet hogy ők az országunkat lopták szét s adták, vagy adták volna el ???
Csak azt nem tudom hogy miért pénzelik őket még mindig az EU-ból, ha semmit se adtak érte ?
Azt sem tudom miért nem pénzelik önt !- lehet maga nem adott nekik semmit amiért most fizetnének ? -akkor mégis adtak volna valamit a Gyurcsányék, ha most mégis pénzelik őket ? Miből adtak ? Sajátjukat adták e vagy az Országét ? Ezek csak kérdések, keresem a válaszokat, tudna segíteni ???
gazdag dezső
Közpénzből fizetjük az UNIÓ -nak a tagdíjat,de a FIDESZ barátok kapják a támogatást! Így aztán az egyszerű embereknek ez nem jó!!!És semmit nem ad a közembereknek!
gazdag dezső
Közpénzből fizetjük az UNIÓ -nak a tagdíjat,de a FIDESZ barátok kapják a támogatást! Így aztán az egyszerű embereknek ez nem jó!!!És semmit nem ad a közembereknek! Valójában nem kell így nekünk az UNIÓ!Ránk kényszerítenék a menekülteket ,és az pedig nagyon nem kellene az országnak.Azokat vigye haza magának Gyurcsány,és a barátai!Ne Merkel adja az észt mindenkinek.,és határozza meg a szabályokat! Remélem akad egy önfeláldozó ember aki kinyírja ezt a szemétládát !!
egyvandor
@gazdag dezső: Az Eu nem arra való hogy a magyarok helyett elzavarja a tolvajokat a kormányzásból. Az a magyarok dolga lenne. Az Eu ezt a pénzt a felzárkózási tárgyalások során történt alkuk alapján adja. Az alkuban erős szerepe volt a sokat szídott GyF-nek és most Gorbán élvezheti.
Az Eu nem tud rád kényszeríteni menekülteket.
egyvandor
@silber13: Csak valamiért az ellenzék akinek a szavára azért mégis csak többen figyelnek, mint egy fórumozóéra, nemigen harsogaj ezt. Tehát kell hogy elmondja GyF is ,eg Molnár is, meg Juhász is, meg ... Akár naponta hétszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.