A kvótareferendum eredményének semmilyen jogi következménye sem lesz; a népszavazást a kormánypártok "politikai paravánként" használják – közölte az MSZP elnöke pénteken, Szigetváron.

Molnár Gyula elmondta: a népszavazással

"Orbán arra akar felhívni, hogy szakítsunk azzal az európai joggal, amelynek alapszerződését ő maga is elfogadta, és amelynek haszonélvezője minden magyar ember".

A politikus úgy fogalmazott, hogy a kvótanépszavazás politikai paravánként szolgál az egyéb problémák elfedésére. Az MSZP elnöke azt ígérte: kampányukban a következő napokban bemutatják, hogy a kormánypártok miként próbálják meg elfedni a korrupciót, illetve az oktatás és az egészségügy rendkívüli problémáit.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Már hónapok óta rágódunk ezen a qurva gumicsonton...
mondhat bárki bármit...ha az ország lakosságának mérvadó többsége-(mondjuk ötmillió ember)- nem kéri, illetve tiltakozik a menekülők betelepítése ellen, akkor bizony azt az unijónak-(Brüsszelnek)-és Merkelnek is el kell fogadni...

ha tetszik, ha nem...mert ötmillió ember tiltakozása az már valami...egyben üzenet az erre indulóknak(is)

szerintem
3dwhite
Majd lesz, ha az igenek kerülnek többségbe.
nem tibi
Jah , hát igen . M,eghekkelt választások után több mint pofátlanság az állampolgárok segítségét kérni .
Oljdjátok meg b...meg ! Megválasztattátok saját magatokat ,ez is menni fog .
Ti bőven elegek vagytok hozzá . :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((
justhpeter
@wagabund: Ezt értem. Az ötmillió ember nem akarja a migránsokat és elvárja ezt vegyék figyelembe. A 400 millió ezért bírságot szabna ki - mivel az ötmillió nevében Orbán már egyszer aláírta - akkor az ötmillió tudomásul veszi ?
wagabund
@justhpeter: megfogtál...jó kérdés.
nálad a pont.
simmering73
1300 emberért ekkora ramazurit csapni. 1300 emberért vállalni a kollektív büntetést, miközben orbánék többször 1300 migránst letelepítettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.