Csütörtök éjjel támadt rá egy férfi Bayer Zsolt fiára, miután utóbbi nehezményezte, hogy rákönyököltek az autójára. A publicista pénteken írt a történtekről.

Súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség egy budapesti férfit – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást R. Dezső 49 éves budapesti lakossal szemben. 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. szeptember 8-án 1 óra 20 perc körül Budapesten a VII., Wesselényi utcában egy négy fős társaság egyik tagja keveredett szóváltásba a sértettel, aki korábban azt nehezményezte, hogy a társaság tagjai az autójára rákönyököltek. A szóváltás hevében a társaság egyik tagja a sértettet több alkalommal megütötte, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett. 

A rendőrök a sértett feljelentését követően beazonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható R. Dezsőt, akit 2016. szeptember 9-én 3 óra 15 perckor Budapesten a VII., Wesselényi utcában elfogtak, előállítottak, elszámoltatása folyamatban van.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
A faszért kell egy részeges kocsmai verekedésből ekkora ügyet csinálni. Bekaphatja az összes résztvevő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nem tibi
Nem azért de nagy divat lett lexarni ,baxtatni másnak a kocsiját .
Enyémet is állandóan baxtatták vagy parkolóőr nyulkált hozzá ( baxtatta az ablaktörlőt
szemetet rakott rá ) vagy hüje brit huligánok óriás műfaszt tapasztottak a széllvédőre majd egy 6 os villamoson ülő nő kitekintő arcához . Egyik sem tetszett megmondom őszintén . :-(
Grumpycat
A faszért kell egy részeges kocsmai verekedésből ekkora ügyet csinálni. Bekaphatja az összes résztvevő.
perfekt
Érdekes nyilatkozat@Grumpycat: . Mondjuk, a te családodat vegzálnák miattad-és úgy flangéból végig rugdosnák kicsi falud főutcáján mondjuk színjózanul ,mert az ittasság ugye súlyosbító tényező!
Grumpycat
@perfekt: ezek szerint ott voltál. Mesélj, had tanuljak! Azon a környéken az ilyen történések nem mindennaposak, hanem minden órásak. És a bayergyerek sem teát szürcsölgetett.
simmering73
A cikk elején még súlyos testi sértés, ami a cikk végére könnyüvé vált. Hamar gyógyul a gyerek.
nezelodo
Ezek a szegény zsaruk nem tanultak meg nyolcig számolni, mert nem keresték azt a nyóóc támadót amit a Zsóti apuka tudott. A gyereknek is elég volt egy, aki egyszerre pofozta meg és rugdosta, de hál' Istennek már jól van a B. gyerek
perfekt
@Grumpycat: Hol olvastad koma-hogy én ott voltam.Azt gondolom megszívlelendő mit írtam neked-az nem mese valóság gyermek.Gyengébbek kedvéért ,bármit is szürcsölgettek csordákban támadni-gyávák privilégiuma.
Grumpycat
@perfekt: Nem ismered ezek szerint a környéket, ès az ottani szórakozóhelyeket. Továbbá, hogy hajnali fél kettőkor történt az eset. És hogy az egész verekedő társaságot a kocsmáros egyedül zavarta haza.És az első olvasat bayeraputól származik.
lópicigáspár
Most beszélgettem egy barátommal, aki mondta, hogy nem bayer fia volt az áldozat. Csak hatáskeltés ez is! Mocsok hazug!
perfekt
@Grumpycat: jó reggelt.Ismerem a VII. kert. híres- hírhedt, kerülete a fővárosnak.Zsúfolt-hely meglehetősen vegyes közösségekkel,és bizony Rejtő Jenőt , a most ott található akkori hasonló romkorcsmák ihlették meg talán -mikor leírta "Bocsánat uram a késemért jöttem..."-avagy "A helységbe a belépés díjtalan-a kilépés bizonytalan" mondatait.Persze akkor még nem igen volt ott ilyen.Viszont ott a vigalmi negyed a Dohány útnál.De ez ,nem ok arra- hogy egy gyereket azért verjenek meg, mert az apja fizimiskája nem tetszik bárkinek is legyen-reggel-vagy éjszaka..
Grumpycat
A vii ker sosem volt hírhedt. Illetve volt, de az atörténelemnek egy sötét időszaka volt. Bár úgy érzem kezd besötétedni.
perfekt
@Grumpycat: Most -volt vagy nem volt?-2000-év környékén minden család, ki tehette elköltözött -az elnéptelenedett bérházakban vannak a romkocsmák.A normálisabb- csendesebb szórakozó helyek- kiszorultak más kerületekbe-lett helyette a " bulinegyed" ahol előfordulnak kültelki akadémiákon pallérozódtak.És akkor a Külső Erzsébetváros néhány utcája nem erősíti a kerület jó hírét. Hol is verték meg a Bayer fiút- a Wesselényi utcában ?Akkor kezd világosodni!-a sötét pedig úgy látom átvette a hatalmat-nálad ahogy írod. Sohse virrad.
Grumpycat
@perfekt: A faszért kell mindenbő politikát csinálni. Sima, mindennapos kakaskodás volt. Más ismert emberek leszármazottai is kerültek már ilyen szituba, mésem fújták fel.

Szerintem nem fővárosi lakos vagy, ezt abból gondolom, hogy a környéket egy kopizással írtad le.

Továbbá (bár szerintem ez inkább alapműveltségi probléma) a sötét korszakot nem tudod értelmezn. És a romkocsmákat sem.Valamint a romkocsmák helyét sem.

Rejtő idejében nem voltak romkocsmák. Továbbá Rejtő olyan kávéházakba járt, ahol sok világlátott ember fordult meg, az ihletet a velük való társalgás adta.
wagabund
@perfekt: innen a nyóckerből írom, hogy fuss neki mégegyszer...mert marhára nincs fogalmad miről írsz...megasztán mit...

a történet szokványos..csak a befejezésre vagyunk kiváncsiak...az izgalmasnak ígérkezik..vagy így, vagy úgy...vagy ezért, vagy azért..

vágod?
perfekt
@Grumpycat: Amennyiben úgy lenne ahogy te írod ,hogy a mindenből politikát csinálunk-talán magadba kellene először rendet teremtened-utána másokban.-
Hiszem azt ,hogy hamarább lettem én fővárosi mint te (De szép mert sokszor láttam a Románok lakta magyar területek is)..Végigjártam a helyet-megnéztem, amit meg kell--hallottam amit mondtak.Amikor már kifogytál kevéske érveidből--olyan témákat ,hozol fel amikről szót sem ejtettünk.Mondd a te sötét korszakodat--nem a vészkorszak néven ismeri a történelem.Fuss neki még egyszer ,Rejtő Jenővel kapcsolatos mondanivalómnak-talán kezd derengeni valami majd.
papa.49
Nekem ott sántít a történet mikor írja a ,,5,, ke hogy kijött a kocsmáros rászólt a bandára, és erre rögtön elvonultak...
Csak nem film felvétel volt???
Grumpycat
@perfekt: Szánalmas vagy. És vitaképtele. Vérfideszes. Ez az utolsó válaszom. A 14.25 hozzászólásoddal, (és az előzőekkel) pontosan minősítetted magad.
És egy jó tanács, bár nem hiszem hogy felfogod: - Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.
És mégegy: ha hivatkozol valamire vagy valakire, és azt le akarod tagadni, akkor legalább tüntesd el a nyomait. Salnos azt itt nem tudod megtenni.
Üdvözlet az internet világában.
perfekt
@wagabund: szia Kedvelem a fogadatlan prókátorokat.A világon semmihez nem értenek-de ahhoz nagyon.Ki kérdezett téged-s ha már megkerestél elmondhattad volna onnét a 8.kerületből mi is bánt téged.Az a baj-hogy te "szintén" zenész vagy- csak egy genie aki a vonón húzza a hegedűt.A sötét avatárod illik hozzád.S legközelebb postagalambbal küldd kérdéseidet Capis
Grumpycat
@perfekt: Butább vagy, mint feltételeztem.
Grumpycat
@perfekt: Most esik le te "fővárosi". Könnyesre röhögtem magam. ...beszarok... Külső erzsébetváros...az belső zugló? Basszus...ebből még, légyszi...még a macska is röhög...

Basszus, ez qrvajó...
perfekt
@Grumpycat: Hülye vagy ,mint szódás a lovát:) Te voltál már Budapesten? kockacukrot adtál a villamosnak,hogy meg ne rúgjon--Vaktöltényes éleslövészeted egyedi-most én csak mosolygok rajtad-hiszen a bolondok háza már megszűnt miután utolsóként kijöttél.Jó neked a bocskorosok között::) is.
perfekt
@Grumpycat: _ 00-
És itt ,jobb ha visszavonulsz,gyötrő magányodba.!
Grumpycat
@perfekt: szereztéo egy jó napot... külső erzsébetváros...
Köszi, ha van még ilyen jöhet. Csak tatabánya-alsó ne legyen, az nem vicce

A bölcsességnek vannak határai, az ostobaság határtalan.
Grumpycat
@perfekt: Elárulnád, egy hónappal ezelőtt még milyen nickkel osztottad az észt?
Grumpycat
@perfekt: : Nézzük a tényeket. Augusztus 15-16-17-én a bringástetü nyilvánosan sírva fakadt itt a fórumon. Továbbá meg is írta, hogy miért őt akarják kitiltani, mikor mennyi más bunkó van itt.
16-17-én 3 új regisztráció történt. Az újonan regisztrált szókincse stílus(talanság)a megegyezik a bringás néven szereplő egyénnel.

Ennyi.
roch
Öt dzsúdós nem tudott mit kezdeni a helyzettel?
de tényleg?
Ha ebbe jól belegondolsz, az gáz.
Ez a történet sántít, és nem kicsit, nagyon.

Örülök, hogy nincs egy béna pöcs dzsúdós ismerősöm sem.
Velük is csak többen vagyunk.
perfekt
@Grumpycat:tegnap18:16 ra. Nehéz lehet lóval imádkozni-de e beteg elméjű luzerekkel szinte lehetetlen!És bizony megjelenéseddel a bunkóság kirügyezett- "fényes a humorod" olyan"mint a salamon töke".Magánnyomozásod sikeres volt, megint eltaláltad szarvak között a tőgyét ,és valóságban megtaláltad azt is akit kerestél , aki stílustalan,kinek szókincse tört magyar-és folyik a szar a szájából szünet nélkül! A kronológia szerint-- az általad kutatott /III/2-III/3/időben-egy alúlművelt lépett be a Propellerre,valami grumpicsa, vagy @Grumpicat nevezetű Augusztus 16.-án 20:56' kor Harrach-és a Pápa -c.antréval..Tehát üvöltsd világgá,hogy"Heuréka" saját magadat.!Vajh milyen álnévvel boldogítottad addig is a nagyérdeműt?Hogy tudd én 4 éve vagyok itt,a propin és ezzel a névvel.Következő semmidet-a csordád tagjainak küldd -ő velük vagy egy szinten!Nálam csak e komment olvasásáig "élsz"--aztán mint eddig-mintha nem is lennél.
Közzétett kutatásod közben elveszítetted a térképed-és az iránytűt. de sikerült visszatalálni, magadba zárkózni és elhagyni a kulcsot!És azt mondom tanuld meg, én nem magyarázkodom--soha-mert a barátaimnak,nincs szüksége rá,az ellenségeim mint hülye pék hajtogatják a perecet, mert ellenző van rajtuk,a hülyék pedig nem értik meg!
Bringás
Olvastam Bayer cikkét, amelyben azt írta, hogy a fiát meg is rugdosták. Picit homályos így a történet, hogy könnyű testi sértéssé vált az állítólagos rugdosás.
Sajnos jellemző a közállapotokra, hogy ilyen agresszív állatok szabadlábon vannak.
Grumpycat
@perfekt: Szánalmas és logikátlan vagy. És rettenetesen ostoba. De legalább sokan nevetnek rajtad. Külső erzsébetvárosi bayer-fun.
Aki Én
@Bringás:11:44 NA! Van olyan, hogy neked feltűnik ilyesmi?
Aki Én
@perfekt: Én is megkérdezem: Ott voltál? Mi az, hogy apja miatt verték meg? Ezt honnan veszed? Egyébként előfordul, hogy az emberek túl nagy a pofája és kicsi a helyzetfelismerő képessége. Nem mondom, hogy így volt, de eltudom képzelni. Emlékszel a nemzeti vajda vejére, Összetűzésbe került egy taxissal a faszsága miatt, majd aduként megkérdezte a taxist, tudja-e, hogy ő kicsoda. A taxis leugatta, és úgy futott mint egy gyáva pöcs. De nem ez az egyetlen hasonló eset.
Ezzel együtt nyilván nem szép dolog verekedni.
Aki Én
@Grumpycat: Éppen most olvastam. Hát mit is lehet erre mondani? Az már csak hab a tortán, hogy valami felsőbbrendű lénynek ábrázolja a fiát, mintha mondjuk szakmunkás tanulóként akár meg is verhették volna, na de így??? Ellenkező esetben nem értem, hogy jön ez a tárgyhoz? Ha valakit megvernek, nem mindegy mivel foglalkozik? A napokban egyébként éppen egy orvos ölt. Ilyen esetekben nem tök mindegy ki az illető? HA mondjuk egy másik részeg orvostan hallgató veri meg, akkor az rendben van?
Ez nem más, mit egy kis dicsekvés a bánatban, mert arra azért van ereje. Mintha bármit is számítana.
De mindezek mellett a sztori természetesen elítélendő.
Grumpycat
@Aki Én: Igen. De mint fentebb írtam, azon a környéken, abban az időszakban ez egy egyszerű, mindennapos sima kocsmai kakaskodás.
nemfideszes
@Bringás: "Sajnos jellemző a közállapotokra, hogy ilyen agresszív állatok szabadlábon vannak."
Lehet menni a főnöködhöz reklamálni. 2010-ben azt ígérték 2 hét alatt rend lesz. Azóta mennyi hét is telt el?! Mondjuk ha a rendőrség nem újságírók, ellenzéki politikusok, civilek vegzálásával lennének elfoglalva a nap 24 órájában, akkor talán a közállapotok is javulhatnának.
Bringás
@nemfideszes: Az biztos, hogy a két hét alatt rend lesz még mindig a gúnyolódás tárgya és jogosan!
Aki Én
@Grumpycat: Tudom. De nincs kizárva, hogy egyszerű nagypofájúság volt a kiváltó ok, ami elkerülhető lett volna.
Grumpycat
@Aki Én: Természetesen. Viszont a fater írása csak nyomokban tartalmaz valóságot.
perfekt
@Aki Én: szia. Magas homlokú- széles látókörű haverod--kinek klavijából származik az a rettenet-ami vita tárgya.Én sehol nem írtam hogy ott voltam. @Grumpycat:- förmedvénye nem tetszett, mert azt írta,hogy azon a környéken,óránként vannak ilyen afférok,és hogy ezért nem kell politikát csinálni a jelenetből / megtette nevezett-ordenáré stílusban/ .Na ,amennyiben végig olvastad,azt az "irodalmi" torzót-a leírt jelenetek alapján-összefüggést látható -a gyerek megveretése-és az apa nem csillapodó zsidó ellenessége között.Ezt kérdés formájában -megírtam .Nem álmodtam-mert régen-tudom-hogy a valóság ott kezdődik, ahol az álom véget ér! És még valamit a tudósító véletlennek nevezi a gyerek megverését-arra hivatkozik,hogy a Wesselényi utcán,az ilyen összetűzés, folyamatos.Csak neked :sztem-az életben minden eseménynek van miértje,mert a véletleneknek nincs logikájuk! És amennyiben, ezt leírnám,hogy tervezett volt a verés-ezzel magyaráznám.A gyerek kocsijának piszkálása/ anulálja a véletlent/ és a gyerekverők szép száma / sem véletlen/-hiszen tudták,hogy a Bayer gyereknek cselgáncsos kísérete van/ez sem véletlen/ és hogy azok éppen verekedni óhajtottak- a / személy kiválasztása sem véletlen/Részemről lezárt a téma- túl sok szégyene megmutatkozott honi helyzetünkről, és egyes népcsoportjainak viselkedési attitűdjéről!És aki azt a következtetést vonná le ,hogy Bayer hívő vagyok annak üzenem:.. ő is, és aki ezt állítja, tehetnek egy szívességet!
perfekt
@Grumpycat: 13:04 re.Logikát említsz--ha ha-ha.10 IQ-val?Figyelj mozgássérült hormonzavaros:Ha majd-feloldják kitiltásodat -a fővárosból-sétálj el a VII. kerületbe--de tedd fel a szájkosarat:) Addig is kezeltesd magadat,hiszen ez bolond, mert minden szót, minden szót kétszer mond,kétszer mond!Látom már bringás mögé kerültél-talán az jó lehet neked kicsi huszár!
Grumpycat
@perfekt: Talán olvasd vissza, miket írtál. Szánalas ostoba, és ostoba vagy. Már én szégyenlem magam, hogy válaszolok egyáltalán. Ha úgy tudnál zongorázni, mint amilyen buta vagy, te lennél Richard Clayderman.
nezelodo
A két hét alatta rend lesz ígéret azért nem valósult meg, mert aki ígérte mégsem számolta fel a saját érdekeltségeit az éjszakában és az utcán.
perfekt
@Grumpycat: Hát bizony rinocérosz bőr van a képeden.És ha nem értesz valamit, kérdezzél-ne sületlen mantráidat szórjad.Nem tudsz viselkedni ,unfaire vagy a szocialázódásod zúditja a tisztességre,a zsigeri magyar gyűlöleted, mocskodat.Told el a bringát putricselli-ugorj a gödörbe ahol laksz.És valóban ne keress sületlenségeiddel-már kértelek erre.Érdekeset, újat te mondanod képtelenség tőled várni-hülyéket pedig utálom.A kedvenc bögrecsárdában ahol vagy valaki, azt mondják neked: feszegeted koma a pofonos ládát Os-pi.
Grumpycat
@perfekt: Sajnállak, és ezér megpróbálok segíteni. Mivel orvosi eset vagy, menj pszichológushoz.
A problémád: a nárcisztikus düh.
Ezt a fent írt hozzászólásaid alapján levont tapasztalatok okozzák a "nárcisztikus szégyenérzet" kialakulását mely a "nárcisztikus düh" kiváltója, valahányszor úgy érzed, hogy nem tisztelnek eléggé, vagy valaki viselkedése vagy kritikája rossz fényt vet rád, s ezzel felszakítja a régi sebeket.
Bárminemű kritikára, tiszteletlenségre túlérzékenyen, időnként dühkitöréssel reagálsz. Leginkább azok lesznek ezeknek a kitöréseknek a szenvedő alanyai, akik a legközelebb állnak hozzád, együtt élnek veled, hiszen a nárcisztikus személy mindenkitől, de leginkább tőlük várja el mindazt a szeretetet, melyet gyerekkorában nem kapott meg. Házastársaddal, gyermekeiddel elhiteted hogy nem elég jók, értéktelenek, így vetítve a körülötted lévőkre saját érzéseidet.
Történelmi érdekesség, hogy a nárcisztikus szó a görög mitológiából származik. Narcissus egy önmaga szépségébe szerelmes ifjú volt, aki órákat töltött a folyónál saját tükörképének csodálatával. Önteltsége annyira felbosszantotta az isteneket, hogy mérgükben virággá, nárcisszá változtatták.
Másik fontos jellemvonásod, hogy szörnyen arrogáns, önelégült és látszatra nagyon magabiztos vagy. Ez mind a védekező mechanizmusod része. Magadat különlegesnek tekinted, és úgy érzed csak más hasonlóan tehetséges ember képes megérteni téged, vagy kapcsolatot kialakítani veled. Folyamatosan úgy érzed, hogy nem kapod meg a téged megillető figyelmet és tiszteletet, mindezt pedig azzal magyarázod, hogy a többiek túl buták és tudatlanok ahhoz, hogy téged elismerjenek.
Sokszor irigy vagy másokra, akikről azt hiszed többet kaptak az élettől, noha szerinted sokkal inkább megérdemelnéd. Gyakran fantáziálsz sikerről, hírnévről, ismertségről, mivel szükséged van arra, hogy így töltsék ki a lelkedben keletkezett érzelmi űrt, vagy tereljék el az elégedetlenségérzetükről a gondolataidat. Bármi, ami érdekes számodra,...
Grumpycat
elsősorban rólad szól. Egyszerűen nincs elég energiád ahhoz, hogy mások igényeit vagy érzéseit figyelembe vedd, mivel a te igényeid sincsenek kielégítve. Nem ismered el, ha butaságot írsz, pedig ott van két hozzászólással feljebb. Nem meglepő ezek után, hogy túlságosan is el vagy foglalva azzal, hogy megszerezd saját lelki szükségleteidet, s nem a másokéra figyelsz. Gondoljuk csak végig: képtelen vagy bármit is adni, amit te magad sosem kaptál meg.
Hát így utolsó körben ennyi. Ha erre is a szokásos módon reagálsz, a zárt osztályon végzed. Ha nem, talán van remény. Estleg járj utána, hogy miről szól a topic, és hogy közben kiderült, mi az igazság. Persze, téged ez nem érdekel. A másik ember csak addig fontos a számodra, míg az csodál. A lényeg, hogy ismételten csak rólad szóljon a történet.
perfekt
Grumpycat: Válasz a Mondolatra. Leírtad az életed történetét.Te nem vagy azok között--akik tisztességet tanultak ,és haladnak az életben-magabiztosan.Tudod nem szóltál,magadról,hogy mennyire vagy tisztában saját erényeiddel-hibáiddal-ezért írsz olyan dolgokat-mit,csak szeretnél ,hogy legyél.Én tisztában vagyok-voltam lehetőségeimmel-és ehhez megvan a kellő önbizalmam is.És van még egy előnye ,meghallgatom az embereket-és reagálok, megfelelően.Csodálkozol szerencsétlen-hogy beindulok azokra-kik provokátorként viselkednek, mert erre nevelődtél ezt láttad a szüleidtől most júdás pénzen élvezkedel hiszen-magad sem ismered-hogyan érthetnéd a környező világot-az embereket_.Olvastam förmedvényeidet- azt az igazán mélyből fakadó kontroll nélküli mocskokat, amivel olybá tűnsz mint a béka mikor meglátja a siklót,felfújja magát remélvén-hogy így ő lesz a nyertes.Amikkel sértegeted az olvasókat-tudom biztosan,hogy szemtől szemben nem mernéd elmondani-mert gyáva vagy--és gyáva népnek nincs hazája így neked sem.Egy biztos nekem eddigi életem megvolt töltve tartalommal-hiszen az ilyen semmi embereket, a kisujjamból-kiráztam--és hajlandó vagyok-lemenni azokba a mélységekbe ahol az ilyen senkiháziak vannak-ott rendbe rakom,és élem tovább életem-- fölötted.,s nem úgy mint te aki konfabulációban morzsolja napjait. éveit .És végül :Tanuld meg--míg a mocskolódó stílustalanságod bajba nem sodor-hogy:megyei első osztályból ne ugass a profi ligába.magas az neked koma mint tyúknak a lórács.Azért boldog is lehetsz-mert naponta kétszer örülnek neked--reggel mikor elmégy otthonról a családod-este mikor hazamégy pedig a kutyád.@Grumpycat: @Grumpycat:
Grumpycat
@perfekt: Az írásodra minden válasz ott van felette.
perfekt
@Grumpycat: Miután semmit nem tudsz rólam--az elmeháborodott konfabulációd a rémálmaidban született-és amit végigéltél eddig-azt próbáltad rám húzni-Nem jött rám szűk-baromira.Én viszont, még a neved is tudom-és hogy kiket szolgálsz Miket leírtam neked a "zuhanyhíradó segítségével" érkezett--na persze a zagyva stilustalan írásaid-megmutatták a benned rejtőzködő állatot.-mert ugye a stílus maga az ember .Lesz meglepi-és számodra a "nárcisztikus"Nagy méreg.És tényleg mondom a Kolozsvári-szalonna a te világod-itt csak megtűrt senki vagy.Egy bajkeverő provokátor, idegen megbízásból.
Grumpycat
@perfekt: Nem zavar, hogy minden írásoddal engem igazolsz?
perfekt
@Grumpycat: Néhány pszychológiai szó ragadt rád a mocskon kívűl,mikor az ideggyógyász közölte veled milyen problémáiddal kezelnek majd."Kedvenc témáim:Bérkommentelők máglyán égetése" írod magadról. Hitvány állat, kit ilyet téma foglalkoztatja-bár azt mondják "az őrülttől csak egy lépés a zseniig" :na naked csak az őrült,s a kocsmai hosszúlépés maradt.De érdekes lenne találkoznod,egy olyan ámokfutó piromániással, mint te,.és máglyára ültetne mint tették azt Husz Jánossal.Ő mondta, a rőzsehordó asszonynak mikor az erdőből kihozott rőzséjét rádobta a máglyára--" Óh,szent együgyüség".itt jársz most fafej, és aki a tüzzel játszik-tűz által vész el!.Végezetűl:bizonyára volt,gyerekszobád--csak keresztűl ment rajta az út! Kedvenc gondolat, és betartom:Ne állj bosszút azon, aki ellenségeddé vált,mert egy nap ő is átéli, amit neked okozott, és ha szerencsém van, az Isten megengedi,hogy végig nézhetem. S mostantól eltüntél -gondolataimból is, mint szürke szamár a ködben By-By idióta.
perfekt
@Grumpycat: Ui: A süllyedő,hajóról a patkányok menekülnek először! Milyen jó,hogy leírtat hogy nem lehet a propiról eltüntetni mit leírtunk. A te "művészneveddel" az általad közkézre került förmedvényekről mára a "pákosztos macska" eltűntek.Csoda történt? Nem- szégyen--de ez is a tiéd.
És máris megjelent egy új --fogalmadnincs,trágár másolásod--neked tényleg nincs önkontrollod!"Te csak pipálj Ladányi"
Bringáss
@perfekt: Ahoz képest, hogy a nicked azt jelenti: tökéletes, hibátlan, hát szomorú látni egy ilyen zavarodott elmét. Nekem ne válaszolj, látom, hogy veled nem szabad vitába elegyedni.
perfekt
@Bringáss: Szia.Miután szóltál válaszolni illik. csak egy mondat erejéig.Nem ismerem mondataidat kiváltó állítmányodat.Miután rólad egy rossz szót nem ejtettem gy ismerve a helyi falkát-és stílusát mert az van nekik--úgy veszem-ez volt nálad most a 19:20 as roham!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.