Portik Tamás egyik volt rabtársa szerint "Portik Tamásnak Juhász Péter (az Együtt alelnöke) havi szinten többmilliós kiadást jelentett".

Menyhárt Attila, aki korábban önbíráskodás és zsarolás miatt ült egy börtönben Portik Tamással, a TV2 Tények esti műsorának adott interjújában arról beszélt, Portik Tamás pénzzel segítette az Együtt alelnökét.

A műsorban felidézték Juhász Péter korábbi reagálását, eszerint hazugságnak mondta, hogy pénzt kapott volna Portik Tamástól, továbbá az ellenzéki politikus tagadta azt is, hogy kapcsolatban állna vele.

A rabtárs arról is beszélt, hogy fogva tartásuk idején Portik Tamással haveri kapcsolatot épített ki, Portik egyszer arra a "szívességre" kérte: egy másik fogvatartottnak – akit az egyik ügyében tanúnak idéztetett meg – adjon át egy üzenetet, hogy mit valljon majd a bíróság előtt.

Menyhárt Attila szerint Portik Tamás abban bízik, hogy ha sikerül leváltani a kormányt, amelyik rács mögé juttatta, akkor talán az ő ügyét is újratárgyalhatják majd.

A volt rabtárs szerint Portik Tamás azt mondta neki, hogy másfél-két éven belül már kint fognak találkozni. Arra a kérdésre, hogy ezt mire alapozza, azt mondta: "lehet, hogy pont Juhász Péterre vagy Juhász Péterék úgy megkeverik kint a lapokat az ő utasítására".

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Úgy látszik, még mindig a támadás a legjobb védekezés. Fitymaszok ezt tudják, ezt alkalmazzák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
@human: Azért ő azt is kockáztatja, hogy a Portik kiszól a börtönből, verjék szájba és még ezt is meg tudta igérni neki valaki, hogy ezt is megoldják...
Equus
egy zárkában annyi minden elhangzik, h akár meg is történhetett, amit ez a patkány állít. De nagyobb a valószínűsége, h semmi ilyen nem hangzott el. BV-től kértek neveket, akikkel Portik egy zárkában volt, aztán azok közül ezzel a csicskával eljátszottak egy kicsit. Kapott pénzt, ígértek is neki, betanulta a szöveget, indulhat a műsor.
Balhé nem tud lenni... ha vmi oknál fogva szorulna a hurok... ja, bocsi, rosszul emlékeztem, ennyi... nem bíróság előtt tanúként, "csak" nagy nyilvánosság előtt mondta el, amire "emlékezett"... de hát ugye emberek vagyunk, néha csal az emlékezetünk. Na, ez már nem kerül műsorba.
Hazug, mocskos, aljas, kapzsi banda - röviden: keresztények.
human
@Equus: A hatóságoknak szépen elő kellene venni Potikot meg a másik bűnözőt is, Rogánt és Juhászt. Kikérdezni, átnézni a számlamozgásukat, akkor meg lehetne állapítani ki mondott igazat és ki hazudott. Egyenlőre az látjuk, hogy a hatóságok semmit nem tesznek. Mivel jól láthatóan fidesz csicska a nyomozóhatóság, a tétlenségük arra utal, hogy Rogánt védik be.
Ha megnézzük a mérleget. Rogánt nem engedték szembesíteni Portikkal. Vizsgálat nem volt. Ellenben Juhász ellen elindították a sajtó hadjáratot, ami viszont működik, legalábbis a fidesz szavazók körében. Szóval eddig Rogán áll nyerésre hiába készült kép Róla és Portikról.
Csizmás Kond
@nemfideszes: ...nem azt kérdeztem kit hoztak előre hírbe vele kapcsolatban hanem ki használta Portikot valaki ellen...ez ugye kényes kérdés...
prime777
@Mirabilis: "Portiknak, mint bűnözönek nem hisznek, amikor rogán ellen vall, de egy másik bűnözőnek hisznek, aki Juhász ellen vall. Milyen érdekes."
Ilyen egy tetves mocskos fidesz hívő kutya.
Férgek,mert ezek nem emberek már az én szemembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.