Hogy a Czimáskondásoknak merevedése legyen. Fidesz-szórólap is van a kvótanépszavazáshoz fideszprosi2 Egy aláírásgyűjtő standon osztogatták tegnap a pártaktivisták. Nem elég a plakátkampány, a kormányzati propagandafüzet, nem. Teljesen biztosra kell menni. Valószínűleg ez lehet a magyarázat arra, hogy miközben tegnap megkezdődött a Fidesz légiparádéval felturbózott balatonfüredi frakcióülése, addig az Oktogonnál megjelent egy aláírásgyűjtő stand. Természetesen odamentem, megkérdeztem a két aktivistától, hogy miről van szó, mit csinálnak. Azt válaszolták, hogy ez csak a biztonság kedvéért van (“Érted jöttünk, nem ellened!”), hogy minél többen menjenek el az október 2-i népszavazásra. Mondták, adjam meg a nevem, lakcímem, és tetszés szerint az email-címem és/vagy telefonszámom, hogy kapcsolatban tudjanak velem maradni, és meg tudjanak majd keresni, hogy mindenképp menjek el szavazni. Természetesen megadtam nekik az összes elérhetőségemet. Alig várom, hogy...

Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
Fidesz szórólapot én is használok rendszeresen, általában a reggeli kávé után. Ráteszem a szépen megformált vezető mellszobrára, utána pedig lehúzom. És akkor minden odajut, ahová való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.