Pár éve még nem hittem a dologban, holott a BBC-nek nyilatkozó szakemberek már akkor is azt mondták, nem érdemes túlzottan nagy figyelmet szentelni az internetes főrumokban megjelenő, valamint a blogbejegyzésekhez és cikkekhez fűzött kommentekben megjelenő véleményeknek, mivel azok jelentős részét bérkommentelők írják. Sőt, még akkor sem vettem komolyan az ilyen állításokat, amikor helyi újságírók Szentpéterváron egy olyan cégre bukkantak, amely fiataloknak fizetett azért, hogy a virtuális térben dicsérjék az orosz kormányt, illetve szapulják az amerikai politikát. Most viszont a Harvard egyetem szakértői álltak elő egy olyan tanulmánnyal, amelyből kiderül, a kínai kormány által pénzelt csapatok évi majd' 500 millió (!) kommenttel igyekeznek szolgálni az államot. És nem elsősorban a kínai politikát, illetve az ottani vezetőket kritizálók támadásával, mint inkább utóbbiak álláspontjának az „eltüntetésével”, még közelebbről a megbízóik számára kínos beszélgetések más irányba...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
@Csizmás Kond: mostmár tuti, hogy a bringás vagy. Vagy ugyanazt a faszt szopjátok. Nem nagyon van itt más, akikre ennyire illenének a fent leírtak, és ilyen buta lenne. Hesspicsába, unalmas vagy mint egy brazil sorozat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
Mintha ez eddig nem látszott volna a hsz-eken... baszott kevés az értelmes, érvekkel operáló ember... De talán azért a kevés miatt még megéri
Grumpycat
Csak hát annyira buták, hogy még szórakozni sem lehet rajtuk. Az első hozzászólásával amit olvastam, lebukott.
Csizmás Kond
@Grumpycat: Tulajdonképpen nem zseníroz a szarakodásod, csak azt kéne tisztázzuk, hogy most akkor ki is jár a rebbeképzőbe fórumtovábbképzőtamfolyamra én vagy te ?
Grumpycat
-Akinek nem inge, ne vegye magára.
-Tanfolyamra nem jártam, nem panelekböl válaszolok a fent említetteknek.
-Azért, mert te egy tenyésztett keresztény vagy, nem fogok más vallás honlapjára regisztrálni.
Az a te fajtád szokása:
"Mindí minden zászlót vinni, mindig mindegyikben hinni,
S mindig félni hogy itt a vége, mert még számon kérnek érte."
Csizmás Kond
@Grumpycat: látod ebben is különbözünk..nekem van fajtám neked az sincs..ez is visszavezethető a kémcsőre...
és jártál dumaképzésre...mert tudom...csak kevés ragadt rád.
Grumpycat
@Csizmás Kond: mostmár tuti, hogy a bringás vagy. Vagy ugyanazt a faszt szopjátok. Nem nagyon van itt más, akikre ennyire illenének a fent leírtak, és ilyen buta lenne. Hesspicsába, unalmas vagy mint egy brazil sorozat.
Csizmás Kond
@Grumpycat: ...neked minden tuti...tudod ha valakinek nincs tyúkja ha agyonüti sem fog tojni...valahogy így van a te bamba fejecskéddel is...hiába rázod nem hullik ki semmi belőle.
Grumpycat
@Csizmás Kond: Megpróbálom máshogy:
Hiába tanulunk meg beszélni. Mert először nem is tudjuk kimondani azt, ami a lelkünk mélyén él. Elhallgatjuk, vagy mást mondunk helyette. És ha nagy nehezen sikerül is végre kimondani: a másik nem érti meg. A szavakat érti persze. A mondatokat is. Csak ami a szavaink mögött rejlik, vagyis a lényeget, azt nem érti. Ha esetleg nem fognád fel, leegyszerűsítve: hagyd abba a repülőgépek kaviccsal dobálását.
Csizmás Kond
@Grumpycat: ...fölösleges...csak azért szóltam bele mert fent említette valaki hogy kíváncsi van-e merszem jelentkezni...ennyi
Grumpycat
@Csizmás Kond: Régi NEM DAKOTA közmondás: Az kiabál, akinek ég a háza. És rogtön egy másik: bölcsebb maradtál volna, ha csendben maradsz...
bakegya
Na most a csizmatalp a saját nyakára lépett-ezt még ezért is fizetik-MIBŰ???
A drótszamárnak viszont mostanában gyengén megy a kenyérgőzzel beüzemelt fingatórárja.GONDOLOM MINIMÁLBÉRÉRT NEM CSINÁLJA,mivel elfogyott a szuflája..
Grumpycat
@bakegya: Nézzük a tényeket. Augusztus 15-16-17-én a bringástetü nyilvánosan sírva fakadt itt a fórumon. Továbbá meg is írta, hogy miért őt akarják kitiltani, mikor mennyi más bunkó van itt.
16-17-én 3 új regisztráció történt. Az újonan regisztrált szókincse stílus(talanság)a megegyezik a bringás néven szereplő egyénnel.

Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.