Mit gondol a Fidesz értelmisége Felcsút polgármesterének nyári kikapcsolódásáról? Az Index megkérdezett mindenkit, még a miniszterelnököt is. 

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Szerintem mást se az érdekel, hogy hol. Hanem hogy MIBŰ? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@roch: a hátvédvigyorgót is függésbe vele.
spu00
Látta valaki a yacht forgalmiját? 3 millió euróért azért jóval nagyobb hajót lehetne kapni.
De cikizéshez nagyon jó.
Yoda69
@cs.n.: Nalad a pont.
Majd ha lesz ujra fuggetlen NAV, ugyeszseg es birosag akkor ezek mind ulni fognak csikosban a huvoson.
spu00
@Yoda69: Legalább annyit tehettek volna, hogy megnézzék kié a hajó, mert lehet, hogy bérelt volt. Különben nincs olyan független hatóság, mely a lehetséges, talán, elképzelhető és ehhez hasonló nyalánkságokra ugrana. Sajnos eddig csak ilyen értesülések alapján osztják az észt.Ha megnézik a parlamenti ellenzék törvény tisztelő tagjait, egyetlen ember sincs akik a napi 100 alkalommal emlegetett korrupciót konkrét feljelentés formájában legalizálná. Emlékezzenek a Bajai videó nyilvánosságra hozatalára. Ezt nem merik felvállalni.
Béla333
@spu00: 16.35-re
"...egyetlen ember sincs akik a napi 100 alkalommal emlegetett korrupciót konkrét feljelentés formájában legalizálná."

De van:
"A LMP társelnöke 32 darabot tartott eddig, 16 feljelentés született, 12 esetben még nyomoznak, összesen 174 milliárd forint érintett. Bő fél éve startolt a korrupcióinfó. "
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/egy-miniszter-beperelt-egy-allamtitkart-bukott-merlegen-hadhazy-akos-korrupcioinfoja-100794
Béla333
@spu00: 16.35-re
" Legalább annyit tehettek volna, hogy megnézzék kié a hajó, mert lehet, hogy bérelt volt."

"Hamarosan kiderült, hogy a hajó neve Artemy, aminek az útját aztán egy jachtkövető alkalmazással kezdték el követni. A 35,4 méter hosszú luxushajót egyébként 2008-ban építették, 12 vendég és egy 6 fős legénység elszállásolására alkalmas. Több fürdőszobája, tágas nappalija és két étkezője mellett fitneszterme, jakuzzija és külön bárpultja is van. Úgy tudni, a hajót 4,5 millió eurós (azaz kb. 1,4 milliárd forintos) áron hirdetették meg és adták el 2015 decemberében.
Egy hiteles irat szerint a jacht a máltai bejegyzésű L&L Charter Ltd. tulajdonában van, amelyet tavaly decemberben 1200 euró tőkével alapított egy ugyancsak máltai cég, a PKF Fiduciaries International Ltd., amelynek tulajdonosai bizonyos George és Marianne Mangion máltai állampolgárságú magánszemélyek. Ezen túl az L&L Charter ügyvezetését és jogi képviseletét is egy olyan cég látja el, amelynek egyedüli tulajdonosa Marianne Mangion."
index.hu/gazdasag/2016/08/25/luxusjachton_lattak_meszaros_lorincet/

Csak utána kell egy kicsit kotorni, sok minden fent van a neten!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.