Nyilvánosságra került Orbán Viktor idei kötcsei beszéde, a meglehetősen Fidesz közeli pestisracok.hu hozta nyilvánosságra.

Nem tért el túlságosan az eddigi vonaltól, amikor Európáról beszélt a polgári pikniken:

 A világban most zajló átrendeződésnek súlyos következménye lesz Magyarországra és Európára nézve is. Ebben a helyzetben mi európaiak még azt sem döntöttünk el, hogy valójában mit akarunk. Válaszolnunk kell arra, vannak-e, és lesznek-e még nemzetek vagy egyesült Európát akarunk? Akarunk-e családot, gyermekeket, vagy azt sem tudjuk eldönteni, hogy ki a férfi és ki a nő? Most, hogy jövő tavasszal Európa a Római Szerződés 60. évfordulóját fogja ünnepelni, meg kell válaszolnunk, hogy vannak-e egyáltalán közös értékeink”

Csurkát is előszedte:

Amit ma az ellenfeleink képviselnek, annak semmi köze a nagy liberális elődök gondolataihoz, az puszta nihilizmus. Ez a nihilista szemlélet lopakodva rátelepedett a világ és az Európai Unió intézményeire. Ismert képviselői is vannak, úgy, mint Juncker, Verhofstadt és Schultz. A nihilisták a társadalomban kisebbségben vannak, de az európai elitet már rég elfoglalták. Miként Csurka István az SZDSZ-ről szólva lehangolóan, de pontosan megragadta a dolgok lényegét, ők nem választást akarnak nyerni, hanem be akarnak ülni a zsűribe. Miként a nihilista elit is megragadta a zsűri pozícióját az európai intézményrendszerben. Ők azok, akik minden értékvitát elvetnek a politikailag korrekt beszédmód hazugsága mögé bújva. Ahogyan Sarkozy is megfogalmazta, a politikai korrektség, a PC nem más, mint gondolatrendőrség, de – szintén Sarkozyval szólva – ideje megszabadulnunk a kisebbségek rémuralmától. Zárójelbe kell tennünk a PC érvrendszert és logikát. Furcsa, de a britek távozása az unióból egyben nagy lehetőség is a szembenézésre; hogy mi az az elit, amelyet egy 65 milliós nagy ország elutasított”

Elsüllyesztené a migránsokat szállító hajókat:

Én minden európai fórumon elmondom, hogy ha tényleg segíteni akarunk, ott segítsünk, ahol valóban baj van, és akkor is először a keresztény embereken segítsünk. Ha Európa jót akar magának, és valóban egy közös haderő felállításában gondolkodik, tudnia kell uralnia a Földközi-tenger, mint belső tenger partvidékét, és ahogy a római hadvezérek tették, az üres, illetéktelen hajókat elsüllyeszteni. Természetesen azzal, hogy minden migránst kimentenek, de vissza is viszik a talán Líbiában felállítandó, két-hárommilliós menekülttáborba. Ám amikor illetékes fórumokon erről beszélek, néhányan ígéretesen tartózkodnak, de az európai elit még csak nem is érti a felvetést, hanem azon tanakodik, hogy hogyan lehetne még jobban és odaadóbban ellátni a világ özönlő szegényeit”.

A pestisracok.hu szerint a miniszterelnök Kötcsén arról is beszélt, hogy a hosszú kormányzás új problémákat teremt, hiszen a kommunistákkal már fölösleges viaskodni, amikor már azt sem tudjuk, melyik pártban vannak, és nagyítóval kell keresni a megmaradt zárványaikat.

Persze azért pontosan tudjuk, hogy olyanok ők, mint a Terminátor: néhány szétesett törmelékből is képesek újraéledni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Lehet hozni neki a ,,pihentetős kabátot,, ez a hülye már önmagával is háborúzik, ez már ön, és közveszélyes!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kovács Gizella
Kiszivárgott... Pestisrácok.hu ... boááááááááááááá
lampa laz
"kommunistákkal már fölösleges viaskodni, amikor már azt sem tudjuk, melyik pártban vannak, és nagyítóval kell keresni a megmaradt zárványaikat."

Veled az élen szinte az összes ott van a fideszbe te idióta kisztitkárelvtárs... a zárványok + reméljük Termiátorkén fognak legyőzni benneteket, h belőletek ne maradjon zárvány se.
Perwool
"kommunistákkal már fölösleges viaskodni, amikor már azt sem tudjuk, melyik pártban vannak, és nagyítóval kell keresni a megmaradt zárványaikat."
kepkezelo.com/images/b6mmrtsafzexp2dnpqm8.jpg
kepkezelo.com/images/qv2ig6c5dyv2pocurrmq.jpg
papa.49
Lehet hozni neki a ,,pihentetős kabátot,, ez a hülye már önmagával is háborúzik, ez már ön, és közveszélyes!!!
roch
Olyan szinten kevered a szezont a fazonnal, és mosol egybe dolgokat, hogy az felveti a kérdést:

orbán, te bolond vagy?
moareka
Nálatok vannak a bolsik hapsikám, vagy elfelejtetted. hogy apuka párttitkár volt te meg a KISZ-t építetted nagy bőszen? Baj van, ha az emlékezet ily mértékben romlik, ezért kell sűrűbben az a "csapatépítő tréning" ott tőlünk nyugatra...
varrólány
Valahogy mindig azok tudnak a legtöbbet Orbàn beszédeiről akik utàljàk. Màr epekedve vàrjàk mit is mondhat ,végre lehessen bosszankodni ezen a szép vasàrnapon. :))
Törölt felhasználó
Kiszivárgott, véletlenűl milliós példányszámra szórja a hadsereg legigyakorlat alatt. Vicces ez a pestisrácok, gondolom mindegyik budai villákban él!:)
Énmégújvagyok
"Én minden európai fórumon elmondom, hogy ha tényleg segíteni akarunk, ott segítsünk, ahol valóban baj van, és akkor is először a keresztény embereken segítsünk." Mondta Orbán Viktor, én kérek elnézést!
Én úgy gondolom, hogy az EMBER, tök mindegy milyen vallású, fajtájú (Hangsúlyozom: FAJTA, RASSZ, stb. nem FAJ, mert az az ember). Ha segítségre szorul, segíteni kell neki!
Kérdem, miért segítsünk " először a keresztény embereken" -idézet még mindig! A buddhista, az iszlám hívő, a zsidó és a többi nem emberek?
Hellcat
Kiszivárgot...egy kiszivárgott beszéd nem ilyen lenne...
oncogito
Na, mos tmár nem libsi az ellenzék, hanem nihilista. Már volt értelme a piknikelésnek.
A törmelékké esett és újranőtt papájának a fiacskája is törmelékké esett és újra óriásivá nőtt komcsi lett!
Perwool
Orbán szinte minden esetben szembehelyezkedett az EU döntéseivel, természetesen nem elvből, hanem, önös politikai érdekből.
A rendszeres kettős beszéd szerintem nem csak Európa, hanem ez értelmes magyar ember számára is nevetséges, és szánni való. Ez ma is is van, és így lesz, miután itthon folyamatos választási kampányt vív a Fidesz a sokadik szabadságharcával, amit rendszeresen elbukik.(pálinka, élelmiszerlánc-felügyeleti díj)
Most éppen a népvándorlás nevű harc van, a rezsiharc lezártával.
Perwool
@Énmégújvagyok: Igazad van! a nemzetiségi hovatartozás nem érdem, hanem állapot. Senki nem dolgozott meg érte, úgyhogy erre kár vergődni. Illetve meggyőződésem, hogy nincs jó, meg rossz nemzet, csak jó ember, meg szar.
dr. prédikátor
Bazdmeg viktor szopkin!!! téged fogóval segítettek a világra/de minek/ azért vagy ilyen hülye, mert összenyomták azt a kevés agyadat!!!
Eriksson
@Horizont: Téged majd személy szerint beajánllak Erdogánnak, hogy táncoljon úgy, ahogy elvárod tőle, Kisangyalom. :) Mert bizony ő lesz a következő évek potenciális főnöke Európában, ha a ballibsik szíve óhaja bekövetkezik.
Eriksson
@Horizont: :)))) Áruld el légyszi ha nem szégyelled, hogy kit szeretnél látni legszívesebben az ország élén?
Eriksson
@Horizont: Egyébként rühellhetnélek is a hozzám való jóságod miatt ha olyan lennék mint Te, de nekem nem olyan a természetem. :)
bencemacska
Csak nem csodálkozik valaki a kiszivárgáson?
Szily Katalint keblükre ölelték!-:))))))))
roch
"Kiszivárgott Orbán kötcsei beszéde"

Szarszaga volt?
Szerintem is.
orbánnak ömlik a szájából a szar.
papa.49
Kár hogy nem a piros szivárgott belőle sugárban!!!
bencemacska
"ha tényleg segíteni akarunk, ott segítsünk, ahol valóban baj van, és akkor is először a keresztény embereken segítsünk."
>Mintaként megemlítem saját magamat, aki a keresztény örmény katonatisztet Magyarországon meggyilkoló azeri muszlim katonatisztet büntetés helyett visszaküldtem hazájába, ahol hősként, kitüntetéssel fogadták- mondhatná OV, ha nem hazudna!!!<
Hogy ebből mennyi az ország haszna és mennyi az övé, az titok!!!
justhpeter
Orbán lázasan keresi a kommunistákat. Jobbra néz, nincs. Balra néz, nincs. Hátra meg nem néz.
Desischado
Ez ékesen bizonyítja, hogy milyen elmeháborodott ül a miniszterelnöki székben. És az már csak a hab a tortán, hogy aljas hazug, és embertelen is.
Grumpycat
A rendőrségnél van olyan hogy automatikusan eljárást indítanak bizonos dolgokban, feljelentés nélkül.
Pszichiátereknek nincs ilyen jogköre?
Eriksson
@Horizont: Akkor nézd csak meg Édeske, hogy hogy szoktam én Veled beszélni, és hogyan Te énvelem. Valahogy túlzottak a reakcióid a bűneimre.
Eriksson
@Horizont: Szóval nem Erdogánt akarod vezetőnek? Akkor menj el szavazni!!
Cicamama55
"néhány szétesett törmelékből is képesek újraéledni" Ő már csak tudja, hisz így született meg a Fidesz is!
Eriksson
@Horizont: @Horizont: Szépségedet csak az elmésséged és intelligenciád múlja felül.
Perwool
"nagyítóval kell keresni a megmaradt zárványaikat."
Nagyítóval? Baz+ olyan kövér disznók vagytok, hogy szabad szemmel nagyító nélkül is lehet bennetek látni. Persze olyan is van, hogy sámlin állsz!-:)))Akkora az arcotok, hogy a képekre alig fér rá. A csüngős hasadról meg ne is beszéljünk.
Nagyítóval???kepkezelo.com/images/vnuaezptifrwuiwvc6zn.jpg
Grumpycat
Orbán viktor a beszéde helyett véletlenül a Trabant 601 tipusu gépjármű használati utasítását kapta kézbe. Miután felolvasta, hívei megtapsolták, majd biztosították róla, hogy elmennek szavazni.
nem tibi
Az európai magyarázatot nem volt nehéz megalkotni ,csak saját évtizedes hazai tevékenységüket kellett átültetni europára .
Egyesült Europai Nemzetek sosem lesz egy közös nyelv hiánya miatt .
A volt páthű kommunisták nagy része már el van temetve ,már csak ti maradtatok ? :-((((
Perwool
@nem tibi: Nagyító nélkül...
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kommunista kormánytag
Matolcsy György - MSZMP tag
Martonyi János - MSZMP tag, kommunista kormánytag
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Hoffmann Rózsa- MSZMP tag
Boross Péter - MSZMP tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Balogh Gyula - MSZMP tag
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Schmitt Pál : MOB tag, bukott kirúgott K.Elnök, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora.
Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti párttitkár.
justhpeter
@Perwool: és még Orbán kommunistázik...
Cicamama55
@Perwool: Íme az a "néhány szétesett törmelék..".
papa.49
@justhpeter: A szerencsétlen olyan hülye, hogy nem néz tükörbe, egyet mindjárt találna, vagy esetleg felkereshetné a kedves szüleit, akkor is talál mindjárt kettőt magán kívül, ehhez viszont valamennyi ész is szükségeltetne, annak meg erősen híján van!!!
Cicamama55
@Perwool: 19.17-es hozzászólásra reagáltam ezzel, elfelejtettem jelezni...
Perwool
@justhpeter: Na még egy nagyító nélküli csemege!
"Egykori kitüntetettek és kapott érdemrendjeik.
A Szocialista Magyarországért kitüntetést kapták:
Dr. Schmitt Pál elvtárs, a MOB elnöke, több évtizedes szocialista sportvezetői munkájáért és nemzetközi érdeklődést kiváltott tudományos munkásságáért
Tarlós István elvtárs, tanácstag, a III. kerületi tanács városfejlesztési bizottságában kifejtett munkásságáért
Bakondy György elvtárs, az Országos Védelmi Bizottság párttitkára
A Munka Érdemrend arany fokozatát kapták:
Semjén Zsolt elvtárs, az Országos Egyházügyi Hivatal titkára
Demján Sándor elvtárs, a Gorsium ÁFÉSZ elnöke
Csányi Sándor elvtárs, az OTP V. kerületi fiókjának vezetőhelyettese
A Munka Érdemrend ezüst fokozatát kapták:
Széles Gábor elvtárs, az Ikarus üzemi pártbizottságának tagja
Orbán Győző elvtárs, a Gánti Ércbányák nyugalmazott párttitkára
Pozsgay Imre elvtárs, a Hazafias Népfront elnöke
*Rogán Antal elvtárs, a Sárvári Gimnázium
KISZ-bizottságának titkára*
A Munka Érdemrend bronz fokozatát kapták:
Hoffmann Rózsa elvtársnő, gimnáziumi tanár
Kósa Lajos elvtárs, a Debreceni Városi Tanács előadója
Matolcsy György elvtárs, minisztériumi előadó
Deutsch Tamás, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar hallgatója "
justhpeter
@Perwool: Bizony ez sem semmi. Valóban csak gengszterváltás volt rendszerváltás helyett.
Perwool
@justhpeter: Kicsi ország vagyunk, egy söpredékünk van
Na az politizál itt 26 éve.
Kik kezdtek el politizálni 89-90 táján? Úgy 90%-ban akik addig is tették. Esetleg a gyerekei unokái.(MSZMP, KISZ) Csak a zöme átöltözött, átsminkelte magát.
A nép meg amelyik nem vette be a szövegüket 40 évig, most kajálja két pofára a milliárdossá lett komcsik baromságait, mindegy, melyik pártban osszák az észt. Mindegyiknek megvan a maga nyája.(56-ban az MSZMP-nek 3 millió tagja volt. 89-ben meg 800 ezer, a többi??igen igen itt vannak ők is, a nyáj) Aki nem vevő a baromságokra, annak meg nincs kire szavazni. Bár a zöme már lelépett, és a folyamat nem állt meg...
troppauerhumer
Nem tudom sokan miért mondják, hogy a fiatalkori Orbán Viktor szembeköpné a jelenkori önmagát! Az a helyzet, hogy Orbán Viktor akkor sem volt másmilyen, mint most! Mindig az adott helyzethez, az érdekeinek megfelelően helyezkedett és cselekedett! A katonaságnál az volt az érdeke, hogy besúgó legyen, hát az lett! Az egyetemen az volt az érdeke, hogy KISZ titkár legyen, hát az lett! Amikor azt látta, hogy a Kádár rendszer inogni kezd, hát ellenálló lett! A liberalizmus akkor divatos volt, hát liberális lett! Amikor ebben a szerepkörben nem tudott labdába rúgni, konzervatív lett! Az, hogy közben kialakított egy jól működő bűnszervezetet, csak ezeknek a szerepeknek köszönhető!!! És még mindig sokan hisznek neki, amikor még egy igaz mondat soha nem hagyta el a száját!
human
Csintalan Sándor mondott valamit, mit én sem zárok ki, sőt. Csintalan szerint Orbánék nem akarnak jóléti államot teremteni. Ezért zavargásokkal számolnak a jövőben. Ezért gyűjtik a milliárdokat, amiből majd pénzelik a magánhadseregüket.
I.raptor
@justhpeter: Nna, de szaros szájjal? :-)
karma1
@Horizont: 18.06-ra: Ne etesd a trollt... Meghal magatol is, ha a rosseb se ir neki...Oszt annyi... Mindig hulyesegeket ir, es kepzeld, meggyozodesbol, mert annyira egybites...:o)))
magyarbakancs
"Amit ma az ellenfeleink képviselnek,"
Miniszterelnök úr ki az ellenségünk?
Az EU-NATO?
Vagy az ön zavaros gondolat menete?
magyarbakancs
"ideje megszabadulnunk a kisebbségek rémuralmától. "
Kire gondolt Miniszterelnök úr?
Talán a cigányságra?
"Ha Európa jót akar magának, és valóban egy közös haderő felállításában gondolkodik,"
Hogy fér össze ez a nemzetállam megvalósításával.
A közös hadsereg a szuverenitásunk fel adása nem?
Ezért egy zavaros logikai bukfencekkel tarkított nemzeti kotyvalék a beszéde Orbán úr.
karma1
@magyarbakancs: Nagyon szepen szolsz ehhez a hazaarulohoz...:o)) Nem tudja, mit hebeg ossze-vissza, mar reges regen Grazban lenne a helye a "Ketteskenek"... (Tudod, a betegeket agyszam szerint , nem nevszerint szoktak kezelni...:o)))
bencemacska
@troppauerhumer: Jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!-:))))))))
Sajnos minden szavad igaz!
Bringás
Nagyon jól beszélt a Miniszterelnök Úr!
A kisebbségek terrorját támogató liberálmajmok szinte csak a deviánsok által támogatott maroknyi csoportja rátámadt Európára!
Szavazzunk nemmel, hogy meg tudjuk ezt az ámokfutást állítani.
Migránsék ellen pedig kerítés kell és helyesen mondja a Miniszterelnök Úr, el kell süllyeszteni a hajóikat! Az utolsó szálig!!!
huKKK
@magyarbakancs: ""Ha Európa jót akar magának, és valóban egy közös haderő felállításában gondolkodik,"
Hogy fér össze ez a nemzetállam megvalósításával.
A közös hadsereg a szuverenitásunk fel adása nem?"

Félreértette.
Ezt lehet jól is érteni. Egyközös haderő létrejöhet úgyis, hogy a szuverén nemzeti haderők összefognak. Nem kell ebben semmi önfeladást keresni.
Ez arról szól inkább, hogy ne megint mi vigyük el a balhét egyedül, ne egyedül fékezzük meg az iszlám hódítást, hanem egy lehetőség, hogy azok is kivehessék a részüket európa védelméből, akik régebben a mi vérünk árán úszták meg a kalifátus hódítását.
nemfideszes
@troppauerhumer: "Megragadtad" a lényeget. Tökéletes kórkép.
Grumpycat
Kiszivárgott Orbán kötcsei beszéde.
Hiba a mondatban. Helyesen:
Kiszivárgott a kötcsög orbán beszéde.
Szókrakész
"hiszen a kommunistákkal már fölösleges viaskodni, amikor már azt sem tudjuk, melyik pártban vannak, és nagyítóval kell keresni a megmaradt zárványaikat."

Ebből az első 3 rész hatalmas hazugság. Azaz az egész.

Minden pártban ti vagytok, komcsik. És a zárványok a nem komcsi politikusok. Eleve önmagatok ellen nem fogtok harcolni.
bakegya
@Énmégújvagyok: kérlek szépen idézz tovább is mert akkor könnyen ráakadhatsz...
AZOK A VADAK és köztük annyi a terrorveszedelmes mint mondjuk köztünk a baloldalról sunnyogó akik nem biztos még az se hogy el fog menni szavazni és azokat valsz jó előre meg kell,mert lehet szorongatni...a helyben lakó kutyákra gondolt talán vagy csakkk...mit lehessen tudni???
qrfly
ki az a barom aki azt hiszi : "kiszivárgott"

jaaaa és pont ehhez a srácokhoz...a bérborzékhoz... ühüm...
magyarbakancs
@huKKK: Nemzet államot építünk minek közös haderő?
Magyarországnak nemzetállamként kutya köteles megvédeni az országhatárt.
Nem nemzet államként kutya kötelessége lenne az EU-nak.
huKKK
@magyarbakancs: Nyilván Ön is tudja, hogy jelenleg a magyar haderő nem olyan ütőképes, mint az izraeli a hatnapos háború során.
Ön szerint egyedül, magunkban képesek lennénk megvédeni határainkat egy fegyveres támadás esetén?
Még a fegyvertelen hordáktól is csak kerítéssel, úgy-ahogy.
magyarbakancs
@huKKK: Szia!
Köszönöm a leveled.
Egy kedves ezredes barátomat idézném." Az a haderő költ egyen ruhákra és öltözködésre kinek nincs pénze technikára"
Nyilván való a 20 ezer szolgálatot teljesítő Magyar hadsereg nem képes meg védeni az országot.
Mivel a 20 ezerből hadra fogható 5 ezer ember.
huKKK
@magyarbakancs: Remélem nemsokára a nőket is be fogják sorozni 18 éves kortól.
csa-csa
@CHEWBACCA: öszödi vagy kötcsei egy kutya!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.