A miniszterelnök néhány napja pörköltet evett, ma pedig – úgy tűnik – halászlevet fogyasztott a kötcsei Polgári Pikniken. 53 éves fejjel ez emberes meló. Korábban egyébként azt mondta, hogy inkább fát vág 2-3 órán át, minthogy diétázzon.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
hátbazdmeg ahogy elnézem a bélrendszerét,csak arra tudok gondolni hogy bevezették hozzájuk a gázt.ha már egy gázszerelő a haverja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@köhögő bolha: nálam ez a kép mindent visz..
bakegya
@dr. prédikátor: tudja hát,A BALTÁS BALTÁJÁT MEGTARTOTTA MAGÁNAK.
eugen4402
A balta fokát nem kell ismernie. Elég, ha ismeri a Jóreménység-fokát: ameddig magyarok élnek a Földön, addig Ő lesz a KIRÁLY... Ismeri népét...
bakegya
@lampa laz:kik ezek?-de hát ezek teljesen be vannak... két cigán-jány és a futtatójuk???-
Ezek mikor vándoroltak be ide???-jaj ISTENEM ÉN EZEKKEL "NEM" AKAROK EGYÜTT LAKNI!
Rózsika Hatházi
Akkor már értem, miért van állandóan zsebreb...va a keze. Röstelli, hogy tele van bőrkeményedéssel, meg vízhólyaggal. Ja, hogy a nyakán is az van? :))))
lampa laz
@bakegya: sajnos már gyökeret eresztettek nálunk, úgy h kiírthatatlanok... a kép tanusága szerint viszont elég korán elitták az eszüket. A képen látható, kedvesvezér, nemzetesasszony és aki nem kapott amcsi vízumot csak tolmácsot kért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.