Az új magyarországi parlamentarizmus kezdettől (1990) fogva népszerűtlen volt még hivatásos gyakorló körében is. Bár kezdetben nem annyira, mint ma. Többet is számított. Sokan követték a televízió parlamenti közvetítéseit, olvasták az újságban az összefoglalókat. Voltak az Országgyűlésben nagy szónokok, jeles elmék is, olyik vita nem volt színvonaltalan. Hajdan.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A cikkről ezt írtam:

Gazsit is feltüzelte Orbán nihilizmusozása

T.G.M. sajnálatosan nagyon korrekt írása a nol.hu-n

Pár perce jelent meg a nol.hu-n „TGM: Magyar parlamentarizmus 1990-től a semmiig” című írás.
Nem lepődnék meg, ha a szerzőt Orbán szombati EU ellenes kirohanása ihlette volna meg. Arra a kitételre gondolok, hogy „semmi köze a nagy liberális elődök gondolataihoz, az puszta nihilizmus. Ez a nihilista szemlélet lopakodva rátelepedett a világ és az Európai Unió intézményeire”, amit követően „Csurka Istvánt idézve párhuzamot vont az uniós vezetők és az egykori SZDSZ között”.
Nos ami igaz az igaz mindkettő olyan, amire Gazsinak illik/illene reagálnia, már csak személyes érintettség okán is.
Az írás remek kiáltvány okadatolván „a társadalmi értékek, és normák” figyelmen kívül hagyását, magyarul a tömény nihilizmust!
Hari
TGM írásának minden megállapítása igaz. Csak az utolsóval nem érték egyet: az, hogy ez "semmi". Ez kérem tragédia, egy országé ! De jó lenne a "semmi"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.