A szombati kötcsei Polgári Piknik legfontosabb témája a bevándorlás volt. Orbán Viktor miniszterelnök azt hangoztatta, a világban most zajló átrendeződésnek "súlyos következménye lesz" Magyarországra és Európára nézve is. 

A Népszabadság egy fideszes körökben terjedő mendemondát rebesget, aminek az a lényege, hogy

ha be kell telepíteni migránsokat – akkor azokon a településeken lesznek „betelepítések”, ahonnan a legkevesebben mennek el október 2-án szavazni, illetve ahonnan a legtöbben szavaznak a kormánypropagandával szemben, azaz igennel.

Így büntetné a Fidesz a renitens településeket?

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
A hájasvíziló mindenre képes az ország népével szemben.Ez aztán a valódi hungarofób viselkedés! És persze a betelepülőkkel járó EU-s pénzt is lenyúlják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Azt a 300-at milyen város kapta akiket már leengedtél telepedni?
Simicska meg mondta mi vagy. Népszavazást sem vártad meg és már vannak 300-an akik itt élhetnek. Észkombájn minek a Népszavazás ha már elkezdted a betelepítést?
joopapa
@Peller Anikó: Azt hazugozd le te szerencsétlen, aki először a szádba adta a kaját és tisztába tett! Légyszíves hanyagolj ha nem tudsz normálisan kommunikálni! Ja és a gazdád az orbán csak akkor hazudik ha jár a szája, nem csak reggel délbe meg este!!
egyvandor
Ez ugyanaz a fenyegetés mint amit az önkormányzati választások előtt szokott megejteni.
Egyáltalán ha az az ország érdeke amit Gorbán mond, miért tartunk választásokat népszavazásokat?
silber13
@joopapa: Naa! Azért evéskor nem hazudik a csúti hippopotamusz. Meg is léátszik rajta, nézd meg mekkora a potroha! Elfárad az ember, ha körbe kéne járnia ezt a csúti szumózót!
Ludas Matyi
@Peller Anikó: Respekt Respekt Aniko, azt hittem, hogy nincsenek a magyarok felvilagositva, de tapasztalnom kell, hogy Te egy vagy a sok közül aki tajekozodik es nem csak a szajat jartatja! Az adataid exakt es valosak! Köszönöm!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.