A Fidesz frakcióvezetője szerint feltétlenül figyelembe kell vennie az Európai Uniónak (EU) a kötelező betelepítési kvótáról szóló októberi népszavazás eredményét.

Kósa Lajos az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában hangsúlyozta, hogy a választópolgárok referendumon kialakított álláspontja nagyon erős felhatalmazást ad a kormánynak. A közvélemény-kutatások tanúsága szerint a magyarok döntő többsége ellenzi a migrációt – tette hozzá.

A frakcióvezető azt mondta: még nem volt példa arra, hogy az EU figyelmen kívül hagyjon egy népszavazási eredményt. Ha ez most mégis megtörténne, annak beláthatatlan politikai következményei lennének – szögezte le.

Kósa Lajos közölte: "ostobaság" az ellenzéki vélekedés, amely szerint a kvótareferendum Magyarország unióból történő kilépésének előkészítése lenne. A kormánypártok is azt gondolják, hogy Magyarországnak az EU-ban van a helye, ugyanakkor sok olyan kérdés van, amelyben nem értenek egyet Brüsszellel – emelte ki.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Persze, hogy nem hagyják figyelmen kivül; minek után kiröhögték magukat rajtunk, sajnálkoznak egy jót a szerencsétlen bírka népségen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Ugy fog jarni ez a hulye kupakos kosa is, mint az edesszulo a neveletlen gyerekevel: amikor a papa-mama mar az orulet hataran van, es naponta egymillioszor elszajkozza a csemetejenek, hogy "tanulj, rakj rendet a szobadban, moss kezet, ne rohangalj, ne biciklizz lopott bringan, " , akkor a gyerek ezek ellen a tiltasok ellen ugy vedekezik, hogy teljesen kizarja a tudatabol ezeket a szuloi parancsokat, magyarul: eloszor szarik rajuk, aztan amikor mar az o hpcipoje is tele van a szulok allando intelmeivel, akkor jon a "csak azert se", vagyis eppen az ellenkezo hatast eri el a papagajkommando a gyerekkel szemben, mint amit szeretne.

Ezek a barmok annyira nyalcsopogosen mantrazzak mar a vizcsapbol is a migrancs-ellenes szavazast, hogy az emberek most mar akkor se fognak elmenni szavazni, ha meg az elejen elmentek volna, mert mar tele van a tokuk ennyi szajbaragassal... (mondjuk nem csodalom)
simmering73
Van egy rossz hírem Kósa Kupak Szájtépő Lajosom. Az EU magas ívben leszarja ezt a népszavazósdi hókuszpókuszt.
Pöpec
@Perwool szept. 12. 10:55: Csatlakozom. A nyugat azért gazdag mert egyrészt fejlesztenek, másrészt az adókat nem engedik ellopni. Emberközpontúak, számolnak, mennyi megtakarítást hoz valamely beruházás (Tao 10 mrd felcsútra mennyit hoz?). orbánékat kizárólag a zsebük érdekli, polt meg fedezi a maffia minden tevékenységét. Nemzetközi bűnszervezet ez, keleties terjeszkedéssel.
Peller Anikó
@szimering: Sikerült! Máris visszavonta junker a 400 millió arab kötelező betelepítését. Hurrá.

Vagy nem is? Ja, hogy csak ezer emberszabású miatt van ez a felhajtás? A többi jöhet?

Vicctory.
Lepényleső
...legalább annyira nem,mint fidesz a saját alattvalóiét?
papa.49
Te buggyant kupakoslaja miből gondolod, hogy nem leszarják Brüsszelben az elmebeteg népszavazásotokat, meg vele együtt titeket is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.