A Fidesz frakcióvezetője szerint feltétlenül figyelembe kell vennie az Európai Uniónak (EU) a kötelező betelepítési kvótáról szóló októberi népszavazás eredményét.

Kósa Lajos az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában hangsúlyozta, hogy a választópolgárok referendumon kialakított álláspontja nagyon erős felhatalmazást ad a kormánynak. A közvélemény-kutatások tanúsága szerint a magyarok döntő többsége ellenzi a migrációt – tette hozzá.

A frakcióvezető azt mondta: még nem volt példa arra, hogy az EU figyelmen kívül hagyjon egy népszavazási eredményt. Ha ez most mégis megtörténne, annak beláthatatlan politikai következményei lennének – szögezte le.

Kósa Lajos közölte: "ostobaság" az ellenzéki vélekedés, amely szerint a kvótareferendum Magyarország unióból történő kilépésének előkészítése lenne. A kormánypártok is azt gondolják, hogy Magyarországnak az EU-ban van a helye, ugyanakkor sok olyan kérdés van, amelyben nem értenek egyet Brüsszellel – emelte ki.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Persze, hogy nem hagyják figyelmen kivül; minek után kiröhögték magukat rajtunk, sajnálkoznak egy jót a szerencsétlen bírka népségen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Persze, hogy nem hagyják figyelmen kivül; minek után kiröhögték magukat rajtunk, sajnálkoznak egy jót a szerencsétlen bírka népségen!
magyarbakancs
"Kósa: az EU nem hagyhatja figyelmen kívül a népszavazás eredményét"
Amennyiben érvényes lesz mit foktok csinálni.
Végig hordozzátok a végeredményt tartalmazó papírt Brüsszel utcáin mint a véres kardot?
Ha meg nem lesz érvényes a szavazat akkor meg röhögés és lenézés,és gúny tárgya leszünk.
Clavigo
Szerintem lecc@rnak benneteket,,,Lala. .Oszt mi lesz,,ha figyelmen kívűl hagyják ?? Birkamenet indul Brüsszelbe ?? Kétszer nem bírják magukat halálra röhögni,,ott sem.. ""ÖŐŐŐ .. a fémkupakok,,,őőööö.." --Ez a szinted,,vazzzzze.
Peller Anikó
Te Kóser! Tudod te egyáltalán mit kérdeztek tőlünk?

Akarjuk e, hogyha valamiféle csoda folytán a parlamenteri országgyűlés lebetegedne és így nem tudna űlésezve szavazni, akkor és csakis akkor kérjük e azt a barnabőr kabátos bandát a nyakunkba ami már nem kell a mekkergültnek sem?

Amennyiben a képviselők képesek a szavaztató házig elvánszorogni abban az esetben az egész hülye népszavazásotokat bedobjuk a szemétbe. Kóser.
human
@magyarbakancs: Meg mondom mit fognak csinálni. Arra fognak hivatkozni az az emberek (40%-ának) 95%-a a kormányt felhatalmazta, hogy védje meg az országot. És szépen elindul az ellenséggyártás, ahogy láttuk az Ökotárs alapítvány esetén is. Minden külföldről szponzorált jogvédő civil szervezet ellenségként lesz kezelve. És ez csak a kezdet.
Béla333
Hazudik, hiszen Fideszes!
Persze hogy ki akarnak vezetni minket az Unióból.
Nem lehetséges ugyanis, hogy egy olyan unióval haladjunk, amelyik szeretne egy FBI-hoz hasonló központi nyomozó szervezetet és egy CIA-hoz hasonló központi titkosszolgálatot.
Ugyanis ha ez lenne, akkor már nem tudná elszabotálni a nyomozás elindítását a Polt féle bűnpártoló szervezet és a Pintér féle rendőrség.
Börtönbe nem akarnak menni, ezért inkább kiléptetik az országot az Unióból.
Mocsok hazaáruló bagázs!
magyarbakancs
@human: 4,150,000 ezren kell, hogy elmenjenek szavazni + 1 szavazat igen, az eredményes népszavazáshoz.
Kétlem ,hogy ennyien elménének szavazni.
human
@Béla333: Pontosan. Amióta felvetődött, egy EU-s központi ügyészi intézmény gondolata főleg azóta nyomatja Orbán a szuverén állam szöveget. Ugyanis bár Polt Peti hű szolgája, de egy EUs ügyészt már nem tudna megvenni.
human
@magyarbakancs: A papírgyűjtőnk a lakóházban tele volt Orbán szórólapjaival. Abból én is arra következtetek, hogy nem lesz érvényes a népszavazás.
Béla333
@human: Ez kellene hogy mindenkinek eljusson a tudatáig, nem kell a hazugságoknak bedőlni!
Csak a börtöntől való félelmük mozgatja őket, ezért képesek lennének még az országot is parkolópályára küldeni!
Mocskos egy banda!
nevemnick
Egy-két probléma ezzel a dologgal tündér lala:
1.Ez a népsavazás nem törvényerejű hatású, utólag nincs jogotok azzá tenni. (persze tőletek még ez is kitelik)
2. Az elefántürülék mikroszkópikus részecske ahhoz, amennyire tesz rátok és a V4
nevemnick
@nevemnick: (folyt.) nevezetű bagázsra.
3. Az ország jelentős! része, attól függetlenül, hogy az EU támogatások kis része jut csak el a pályázókhoz, (vajon miért is?) igenis az Európai közösséghez akar tartozni.
4. Szégyen rátok nézve, hogy egy 450 éves emlékünnepség keretében a minisztereitek, államtitkáraitok beszédének több mint a fele ,,migránsozásokból" állt ki. Egyedül Áder J. mondott egy tiszteletre méltó beszédet.

Ennyit rólatok.
Ludmilla
miért is?Egy ország ,aki megszegi az uniós szabályokat,lépjen ki,vagy tartsa be a megállapodásokat,aljas disznók
Perwool
@human: Az egységes állam mivel is járna? Egységes pénz, igazságszolgáltatás, bűnüldözés, jog és adórendszer, szociális rendszer, stb... Bárhogy is nézzük, az átlagpolgárnak mindegyik nyereség. A kormányoldalról viszont megszűnne egy sor roppant jövedelmező disznóság lehetősége. Ráadásul az egységes jog és igazságszolgáltatás, bűnüldözés közvetlenül fenyegeti a személyes szabadságukat. Csoda, hogy ellenzik? Csoda, hogy féltik az ezer éves államiságunkat, a tetves szabadságukat, az összelopott milliárdjaikat...???
human
@Perwool: Ha belegondolsz mennyi pénzt elloptak, mennyi törvényt megszegtek, ez alapján kizárt, hogy bárkinek átadná a kormányzást. Szóval az eszközben sem fognak válogatni.
papa.49
@Perwool: Szarba lennének a fiúk NEM TUDNÁNAK LOPNI!!!
papa.49
Kupakoslaja az Unió leszarja a ti népszavazásotokat, ugyanis NINCS IS ILYEN TÉMA az Unióban!!!
libellle
@Peller Anikó: te nem kérsz semmit anyakadba, mert Románniában erröl a témáról nem irt ki senki népszavazást. Vagy nem tudod hol vagy?
human
@Béla333: Szerintem is nagyban közrejátszik a börtön elkerülése abban ahogy a jogrendszer próbálják átformálni. Ugye most belengették, hogy külön bíróságot állítanak fel a közigazgatási ügyeknek. Ráadásul úgy, hogy a saját pártkatonáik fognak ítélkezni.
Perwool
@human: Abban én nem hiszek, hogy ő itthon bukott politikus legyen. Soha nem engedi át a hatalmat békésen. Egyrészt mert a pszichés állapota ezt nem engedi, másrészt meg előre menekül. Soha nem kockáztathatja meg, hogy valaki elszámoltassa akár csak az elmúlt 6 évvel is. Még Ráhelke unokája is ülhetné, amit kiszabnak rá.
Béla333
@Perwool: De azért nehogy már egy egész ország nyomorogjon meg elviselje a tolvaj, korrupt, hazug bagázst, csak azért, hogy nehogy a bűnöző leülje a büntetését?!
Tényleg birkák vagyunk, ha ezt hagyjuk!
cs.n.
"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"
Ez a kérdés, mint tudjuk. Szó sincs benne a kormányról. Akkor meg mit hadovál Kósa, hogy
"a választópolgárok referendumon kialakított álláspontja nagyon erős felhatalmazást ad a kormánynak"?
Ez semmilyen felhatalmazást nem ad a kormánynak semmire. Ha meg igen, akkor miért ez a kérdés?
Perwool
@Béla333: Én már többször leírtam. A békés út (szavazás) kizárva. A másik út véres, nagyon véres. A magyar nép szabadságharcait vér, áldozat, emigráció, megtorlás, börtön, kísérte.
A legszomorúbb, hogy mindez megtörténhet a XXI században Európa közepén, az EU tagjaként!
Perwool
@cs.n.: A kormánynak lényegében teljhatalma van, azt csinál, amit akar, a szavazásukat, meg az idióta kampányukat pont leszarja Brüsszel. Enélkül is tudnak hisztizni, ezért vannak képviselőik Brüsszelben. A kampány kizárólagos célja a majré, a hisztéria a fenntartása. Gondolom senki nem hiszi komolyan, hogy Brüsszelben tűkön ülve várják, hogy vajon mi lesz a magyar szavazás eredménye! Ugyanaz, mint bárhol máshol, ha szavaznának. Csak máshol nem basznak el egy valag pénzt arra, hogy megszavazzák a nyilvánvalót.
Yoda69
Kupak, az EU mar megmondta: nem erdekli oket a magyar nepszavazas, mert okafogyott temarol szavazunk.
Hellcat
ALIG várom mi sül ki ebből...Mi lesz az eredmény, mekkora lesz a részvételi arány és az érvénytelen szavazatok aránya. Mit reagál a média stb...komolyan mondom alig várom már.
Peller Anikó
Akarja őn, hogy az országygűlés hazaárulása nélkül is kapjunk a szemetjéből?

Nem, nem akarjuk, csak a kedves cibánt képviselő ingyenélők hazaárulásával kapjunk a szemetjéből. Ezt akarjuk, igen, igen, igen mindannyian ezt akarjuk akik elmegyünk szavazni erre a rohadt semmitmondó, semmire sem jó ostoba hazug kérdésre.
justhpeter
Amit Lala a világról tud, az valóban elfér egy fél söralátéten.
bakegya
Kóser lala az igazi fideSS DESZANT első számú katonája be van indulva az EU adakozni még mindezek ellenére is képes polgárai ellen-HAJ RÁ MAGYAROK LÉPJETEK BE AZ ORSOS PÁRTBA ÉS AKKOR MEG LESZTEK VÉDVE AZ GYÖTRÉSEITŐL,egyszerre KÉT FRONTON IS.
A baloldalt viszont ...ha jól értem az orsos mondandóját...a menekültek fogják kienni kinni a vagyonukból...de az is lehet hogy minden magyart célzottan meg fognak fojtani akinek nincs fideSS pártkönyve és nem szavaz-EZ KEMÉNY RENDSZERVÁLTÁS,MIT NE MONDJAK.
human
@Hellcat: És remélem valaki összeadja, hogy mennyit költött a kormány plakátokra, tv hirdetésekre, rádióhirdetésekre, újsághirdetésekre, szórólapokra, romáknak bográcsosra stb.
simmering73
Nem e? Átlép rajtatok mint a kutyaszaron. Nehogy már a lekvár tegye el a nagymamát.
nezelodo
Ez a szerencsétlen Kósa, az ATV stúdiójában se lát, se hal, felhúzták, mint a gramofont, és hajtórúgó nem, csak a nézőknél a cérna szakad el. Borzalmas ez az ember, biztosan szereplője lesz néhány kabarénak, na nem a vonalkódos nyaloncra gondoltam.
human
@nezelodo: Néztem ma a közvetítést. Kósa benyöge az LMP-snek, hogy milyen szánalmas, hogy előre megírt szöveget olvasott fel. Aztán Kósa felolvasta az előre megírt szövegét :D Ráadásul volt benne pár arany elszólása. Például azt mondta, hogy a kormány plakátjai uszítóak :D Felért egy bevallással.
Desischado
@magyarbakancs: No problem, Bakancs! Akkor majd szépen meghamisítják az eredményt, ahogy szokták! kóser alajos már megint rajta van a szeren, ezért vartyog ennyi hülyeséget! Na meg azért is, hogy a birkáknak meglegyen a napi bégetni valójuk!
Persze, hogy orbán fosik az egységes államnak még a gondolatától is, mert akkor nekik végük van, mint a botnak. Ezzel kapcsolatban csak annyi kérdésem lenne, hogy miért nem valósítja meg ezt villámgyorsan az Unió? Mi csak nyernénk vele!
Hellcat
És ha érvénytelen lesz a népszavazás? Akkor mit kell lépnie az EU nak?
human
@Hellcat: Akkor nem hagyhatja figyelmen kívül, hogy érvénytelen :)
Hellcat
@human: Vicces lesz. Alig várom mi sül ki ebből az egészből :D
human
@Hellcat: 40%*90%-os öntömjénező sikerhadjárat.
Hellcat
@human: Te mit fogsz amúgy a lapra rajzolni a két X mellé? :)
szaboria1
Mister 20% előbb meg kellene tanulnod folyékonyan beszélni és nem bele bele dadogva a mondatodba.
human
@Hellcat: Még nem tudom. Valami frappáns üzenet lesz. Semmi obszcén. Rövid, velős.
Hellcat
@human: Én szerintem egy hímivarsejtet fogok rajzolni :)
kiscsillag66
Nem tudom, láttátok-e tegnap az ATV csatornán nyilatkozni. Felháborító, milyen bunkó volt. Persze, mint a legtöbb fideszes, nem lehet tőlük megszólalni. Én már felrúgtam volna, de a műsorvezető ezt nem teheti meg.
bakegya
ÉRVÉNYTELEN SZAVAZÁSI EREDMÉNY SEGÍTHETI ÁT MAGYARORSZÁGOT EZEN AZ IDÉTLEN HELYZETEN. Elmegyek SZAVAZNI,DE ÖSSZEGYŰRÖM ÉS KIDOBOM A SZEMETESBE A LAPOT-aztán guberálják ki ki vagyok.
magyarbakancs
@Desischado: " Ezzel kapcsolatban csak annyi kérdésem lenne, hogy miért nem valósítja meg ezt villámgyorsan az Unió? Mi csak nyernénk vele!"
Gazdaságilag ,és mentálisan is erős nemzetek tudják meg alkotni a közös EURÓPAI UNIÓT.
kukac50
Kósa úr mond meg mi a tétje a szavazás eredményének?
Lemondotok?
A Brüsszelt nem érdekli a Népszavazás,Orbán aláírta a befogadást.
A keresztény demokrata pártnak meg kötelessége a rászorultakon segíteni.
Egy x-el nem segítheti elő a halálos ítéletét egy menedék kérőnek sem.
karma1
Ugy fog jarni ez a hulye kupakos kosa is, mint az edesszulo a neveletlen gyerekevel: amikor a papa-mama mar az orulet hataran van, es naponta egymillioszor elszajkozza a csemetejenek, hogy "tanulj, rakj rendet a szobadban, moss kezet, ne rohangalj, ne biciklizz lopott bringan, " , akkor a gyerek ezek ellen a tiltasok ellen ugy vedekezik, hogy teljesen kizarja a tudatabol ezeket a szuloi parancsokat, magyarul: eloszor szarik rajuk, aztan amikor mar az o hpcipoje is tele van a szulok allando intelmeivel, akkor jon a "csak azert se", vagyis eppen az ellenkezo hatast eri el a papagajkommando a gyerekkel szemben, mint amit szeretne.

Ezek a barmok annyira nyalcsopogosen mantrazzak mar a vizcsapbol is a migrancs-ellenes szavazast, hogy az emberek most mar akkor se fognak elmenni szavazni, ha meg az elejen elmentek volna, mert mar tele van a tokuk ennyi szajbaragassal... (mondjuk nem csodalom)
simmering73
Van egy rossz hírem Kósa Kupak Szájtépő Lajosom. Az EU magas ívben leszarja ezt a népszavazósdi hókuszpókuszt.
Pöpec
@Perwool szept. 12. 10:55: Csatlakozom. A nyugat azért gazdag mert egyrészt fejlesztenek, másrészt az adókat nem engedik ellopni. Emberközpontúak, számolnak, mennyi megtakarítást hoz valamely beruházás (Tao 10 mrd felcsútra mennyit hoz?). orbánékat kizárólag a zsebük érdekli, polt meg fedezi a maffia minden tevékenységét. Nemzetközi bűnszervezet ez, keleties terjeszkedéssel.
Peller Anikó
@szimering: Sikerült! Máris visszavonta junker a 400 millió arab kötelező betelepítését. Hurrá.

Vagy nem is? Ja, hogy csak ezer emberszabású miatt van ez a felhajtás? A többi jöhet?

Vicctory.
Lepényleső
...legalább annyira nem,mint fidesz a saját alattvalóiét?
papa.49
Te buggyant kupakoslaja miből gondolod, hogy nem leszarják Brüsszelben az elmebeteg népszavazásotokat, meg vele együtt titeket is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.