A kvótanépszavazás nem párt-, hanem nemzeti ügy, "ne kockáztassuk Magyarország jövőjét" – mondta Orbán Viktor hétfőn a parlamentben, az őszi ülésszakot megnyitó napirendi előtti felszólalásában, amelyben jórészt a migrációról és az október 2-i referendumról beszélt.

A népszavazás céljának Magyarország megvédését nevezte, rögzítve: Magyarország büszke lehet arra, hogy az egyetlen európai állam, ahol az emberek népszavazáson elmondhatják a véleményüket. A referendum – mondta a kormányfő – nemzeti ügy, ebben a kérdésben nincs jobb- vagy baloldal, csak magyar emberek és magyar jövő van, "nincs pártügy, csak pártok felett álló nemzeti ügy".

"Most fog eldőlni, hol lesznek migránstelepek"

- mondta Orbán Viktor, aki ezért a baloldali vezetésű településeken élőknek is azt tanácsolja, menjenek el szavazni október 2-án.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
szavazz a fideszre!...vagy meghalsz!

És mi lenne, ha házakra vagy lakásokra, esetleg egyén, családokra bontanánk le? Lehetne olyan megfélemlítés is, hogy azokban a családokban, ahol bárki igennel szavaz ott a család többi tagjához is betelepítenének.

Ezt a beteg gecit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Orbánnak megfélemlítés és lelki terrorba tartás a célja.
Nem foglalkozik semmivel ami az ország és a Nép jobb életét biztosítaná.
A gazdaság politikája egyest érdemel a Fidesznek.
Csizmás Kond
@teuton: Migráncska, a népszavazás nem az uniós törvényeket akarja megváltoztatni, hanem a hazait igyekszik határozottabbá tenni...persze neked ez is kínaiul van.
Lököd a sódert mint a süket...ha a mosogatáshoz is ennyit értesz holnap onnan is mehetsz tovább...
cikicakk55
@teuton: Teljesen ledöbbentett az idegbeteg reagálásod. Az még hagyján,hogy belekötsz a helyesírásomba és a fogalmazásomba.Sajnálom én egy egyszerű ápolónő voltam,most már nyugdíjas. Sokszor szóltam már hozzá,több cikkhez is,de eddig még mindenki megértette amit írok.nekem sem szokásom más helyesírását,vagy fogalmazását minősíteni. Mi a gondod? Miért írod,hogy Milyen jogon beszélek más emberek nevében? Nem a kisujjamból szoptam,hogy a Németeknek, az Osztrákoknak és a Svédeknek is elegük van a migránsokból.Rengeteg pártsemleges videó van a neten.Nem cenzúrázta egyik oldal sem.Ott viszont panaszkodnak az emberek,hogy elegük van,nem kell nekik migráns. Miért bajod az neked,hogy én ezt megírtam? Nálunk egyenlőre még szólás szabadság van.Mi nem fosunk mint a Németek megírni a véleményünket.Leszarom mit csinál Orbán Viktor. Nem a Fidesz miatt nem kérek a migránsokból. sajnos testközelből éltem át milyenek is valójában.Mórahalmon volt részem benne,amint letarolták a gazdák terméseit,amint a magánházak kerítéseit összetörték ,mert kellett nekik a termés.Láttam a halott kutyát is,amelyet megöltek,mert túl hangosan ugatott,na meg féltek is tőle.na ilyen emberalatti lényekből nem kérnénk. Ha a népszavazás semmit nem is számít az EU-nak én akkor is úgy vagyok vele,hogy megtettem amit tudtam,vagy amit én mint egy magyar állampolgár megtehetek. nem érdekelnek a birka Fidesz választók sem.Te is épp olyan degenerált felfogású vagy,mint több vélemény rokonod.Ha olyan tervre szavazunk amit a Fidesz talált ki,akkor ugye én csak Fidesz birka lehetek. Hát nem vagyok az.Most október 2-án nem a Fidesz,nem az MSZP, nem a DK, nem az Együtt,st szavaz,hanem Magyarország népe. 2018-ban majd a Fidesz következik,ha csak addigra el nem zavarják a lopásaik és a pofátlan húzásaik miatt.Magasról nem érdekel Orbán gyűlölet beszéde és gyűlölet kampánya és plakátjai. Nem azért fogok NEM-et szavazni,mert nem szeretném,ha Brüsszel döntené el kikkel kell ezek után élnünk. A te véleményed sem érdekel és ha...
teuton
@cikicakk55: Na te is egy betokosodott ven nyugger vagy, aki az összefüggeseket sem erti, akit 1000 forintos rezsirizsaval le lehet kenyerezni, holott a nemzetközi tözsdeken az energiahordozok ara megfelezödött, de a te rezsid nem... Szival nem kell a migrans, mert Morahalmon leloptak nehany kilo gyümölcsöt... Hat eleg nevetseges "erveles", mert azok nem is migransok, hanem menekültek voltak, akik nem maradta MO-on... Valamint a fidesz 8 milliardot költ egyedül ennek a szavazasanak a reklamjara... Szamold ki, mennyit jelent ez neked adofizetönek! Na ilyenre nem is biztatlak, mert a szamokkal is bajban vagy, hiszen te csak egy egyszerü apolonö voltal. Aki viszont most apolonö es nem elvakult orbanhivö nacionalista, az mar regen külföldön dolgozik 2000-3000 euroert havonta. (Ott a hanyatlo, rothado, libsi Nyugaton!) Neked mennyi nyugdijat ad a kormany es mennyi marad belöle a ho vegere???
cikicakk55
@teuton: Úgy látszik még mindig nem érted! Nem vagyok Fideszes! nem tudtak meghatni a rezsicsökkentéssel,sem egyéb" Magyar népnek milyen jó lesz" dumával.Tudom,hogy hazudnak mikor azt mondják,hogy itthon dübörög a gazdaság.Tudod azt is,hogy talicskával tolják ki a pénzt az országból.Sok közöd nincs a nyugdíjamhoz,de elhiheted jóval alacsonyabb mint amit a kormány állít be átlag nyugdíjnak. Mond ezt a dumát azoknak a szerencsétlen mórahalmi idős embereknek,akiknek legázolták az összes( nem néhány) kertjét,akiknek lebontották a kerítéseit ha az fából volt,mert kellett a fa gyújtósnak,amin megtudták főzni az ott lakóktól ellopott tojásokat,csirkéket. Arról nem beszélve,hogy a vonulásuk nyomán szemét halmok,ürülék kupacok voltak minden fele.Azoknak az embereknek nem tudom telik-e majd új kerítésre? Mikorra fog nekik egy újonnan ültetett fa űjra gyümölcsöt teremni. Azok nem menekültek voltak.Ugyan az a gané banda akiket most ránk akarnak erőszakolni. Ha rajtam múlna Orbán is hozzá lenne láncolva egy csoport ilyen vademberhez és vihetnék magukkal.Tudom,hogy az értelmesebbje már külföldön ápol.Hidd el ha fiatal lennék én is mennék.Egy szóval nem írtam,hogy a nyugat rothadó libsi.A nyugat sem akar migriket főleg ezeket a fanatikusokat nem.Akik,mint mi Magyarok is rendesen iratokkal,szakmával,vagy diplomával mennek ki azokat örömmel várják. Ezekből a munkakerülő analfabétákból viszont egyre több ország nem kér már.Mrkel is megbánta már,hogy behívta őket,de be nem vallaná.Remélem ott is felébred végre a nép. Nálunk is jó lenne ha nem egymást marnák az emberek,hanem összefognának és elzavarnák ezt a rohadt bagázst.( A Fideszre gondoltam)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.