Előzetes letartóztatásba helyezett a Székesfehérvári Járásbíróság hétfőn egy korábban menedékjogi kérelmet benyújtó külföldi állampolgárt, akivel szemben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális visszaélés bűntette miatt folytat eljárást – közölte a Székesfehérvári Törvényszék sajtóosztálya az MTI-vel. A bíróság végzése nem jogerős. A hirado.hu azt közölte, hogy egy 12 éves kislánnyal erőszakoskodott a bicskei befogadóállomás egyik lakója Bicskén.

A törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított augusztusban illegálisan, a zöldhatáron keresztül érkezett Magyarországra.

"Jelenleg humanitárius tartózkodási engedéllyel rendelkezik, menedékjogi kérelmének elbírálása folyamatban van"

- olvasható a közleményben.

A bűncselekmény részleteiről a kiskorú sértett védelme érdekében és a nyomozás kezdeti szakaszára hivatkozva a bíróság további adatokat nem közölt, így sem a gyanúsított nemét, sem az állampolgárságát nem hozta nyilvánosságra.

A hirado.hu közlése szerint egy negyven év körüli, a menekültkérelmének elbírálására váró török férfi támadta meg a kislányt, "lerángatta több ruhadarabját és meg akarta erőszakolni". A gyereknek meztelen alsótesttel sikerült elmenekülnie – olvasható az oldalon.

A Bicskei Szó blog azt írja, köztudott, hogy

a menekültcsoport, a Gyermekotthon lakói, de még a szociális gondozottak is feltűnnek néha közös társaságban. Különböző alapvető igényeket kielégítő üzletek köttetnek.

A blog értesülése szerint a bűncselekmény a Bem utcában történt, az áldozat nehéz sorsú, korábban a Gyermekotthon lakója volt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Ez érdekes.

"A Bicskei Szó blog azt írja, köztudott, hogy

a menekültcsoport, a Gyermekotthon lakói, de még a szociális gondozottak is feltűnnek néha közös társaságban. Különböző alapvető igényeket kielégítő üzletek köttetnek.+

Mit keresnek a 12 éves állami gondozott kislányok a menekülttábor környékén?
Milyen üzletek köttetnek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Papuska1: Tudod, egy nemzet totalis kiirtasahoz nem kell "bantani" az embert - meg szep, hogy Magyarorszagon nem tartunk meg itt - eleg csupan az is, ha a nyugdijasoktol megvonjak a nyugdijat, ha nevetsegesen alacsony nyugdijat allapitanak meg (en tudok olyan emberrol, aki 69 evesen 26600 forintot kap nyugdijkent, es aki jelenleg itt el mar masfel eve Ujzelandon az EX-felesegenel, kulonben ehenhalt volna otthon. Akart O dolgozni, - itt dolgozik is ! -, csak nem engedtek. Napi kevesebb, mint 1000 forintbol szerinted hogy eljen meg valaki otthon???

Tudod, ezt ugy hivjak, hogy rabszolgasag... Amikor csak azert dolgozolm, hogy eppen a minimalis elelmiszert meg tudd magadnak venni, azt ugy hivjak, hogy rabszolgasag...
Es nem az ellenseg, hanem Magyarorszag miniszterelnoke tette ezt a sajat nepevel.
Nepirtasert pedig kotel jar. Meg a miniszterelnoknek is. (Ha meg emlekszel Ceausescuekra)
karma1
@Papuska1: Es az megvolt neked, hogy az EDESAPA gyereket csinalt a sajat lanyanak?

Mert tudod, ezek az iszlamistak barmire kepesek. A magyarok nem, azok kulturaltak, sosem tennenek ilyesmit.

24.hu/belfold/2016/09/12/megeroszakolta-es-teherbe-ejtette-lanyat-a-tapioszolosi-apa/
Papuska1
@karma1:Először is ennyi nyugdíjat nem kaphat, hiszen törvény írja elő a minimális nyugdíjat, és az ennek a többszöröse. Tehát ez hazugság! A másik, hogy aki alacsony nyugdíjat kap, az keveset fizetett be a nyugdíjbiztosításba. Aki akkor mikor munkaképes volt nem fizetett, annak most nem jár semmi! Egyébként egyéni helyzet szerint az önkormányzatától ahol élt, kap segélyt, ha rászorul. Tehát valami megint nem stimmel! Olyasmiket állítasz, ami ebben az országban nem igaz! Itt élsz te egyáltalán? Olyan hamis dolgokat írsz le, amin normális ember csak nevet! Töredéke sem igaz! Persze azoknak, akik nem vesznek részt a közös teherviselésbe nem jár semmi! Ennek az országnak magának kell megteremtenie a megélhetés költségeit! Mindent, vagy majdnem minden elloptak tőle. Lehet, hogy még kicsit nehezebb, de olyan badarság, amiről Te írsz nincs, vagy nagyon csúsztatsz!
Nehogy már Te mond meg nem tudom honnan, hogy mi van itt! Az emberek, ha dolgoznak, tisztes, a mi viszonyainknak megfelelő fizetést kapnak, és ebben az országban már gyakorlatilag nincs munkanélküliség! Akkor miről beszélsz!
karma1
@Papuska1: Kedves Papuska! Nagyon orulok, hogy otthon "gyakorlatilag nincs munkanélküliség! "

Asszem, ezzel a mondatoddal mindent elmondtal Magadrol...
F_Viktor
@karma1: Én ezen sírtam el magam:
"Az emberek, ha dolgoznak, tisztes, a mi viszonyainknak megfelelő fizetést kapnak..." :-)))
F_Viktor
@Papuska1: Írod:
"Nem magunknak dolgozunk, a gyerekeinknek, unokáinknak és azok unokáinak. Egy a lényeg, a mi vérünkké legyen, ne egy szerencsevadász happolja el!"

Kiegészítem a te/ti "véreiteket":
Akikért még dolgoztok, azok az orbánok, a simicskák, a mészárosok, a garncsik, a habonyok, a vajnák és az a tízezer élősködő fityeszes maffiózók.
Adakoztok fizetéseitek több, int felével, a munkaadótok fizetéseitek 2/3-ával, fizeted a világ legmagasabb, 27 százalékos ÁFA-ját, nyögitek a 39 új adónemet (nem számítva az önkormányzatoktól elhappolt pénzek pótlásának kompenzációit!).

Írod:
A háborúból "Csak mi legalább egyszer kimaradnánk belőle, hogy a mieinknek felhalmozhassuk a javakat."

Megnyugtatlak, a fentebb felsoroltak már felhalmozták a javakat, dédunokáiknak még akkor sem lenne anyagi gondjaik ha nem "folytatnák".

Írod:
"De több generáció munkája után mindig jön egy idegen, egy forradalmár és elveszi. Na ezt nem akarjuk mi!"

Hoppá! Te nem is Magyarországon élsz? :-))

Papuska, komolyan irigyellek!
Nem kell gondolkodnod, mindent a szádba adnak...

Szívből kívánom rövid távon, hogy erőben, egészségben éld meg a migráncs ellenes népszavazást és a 2018-as választásokat, hogy a fityeszed érdekei szerint tudj voksolni!
Javaslom kerüld el messzire az összes egészségügyi intézményt, hogy ne tudatosodjon benned mit is tett érted lélegeztető Vezéred, mert akkor tuti nem teljesül a fenti kívánságom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.