És igen, amikor úgy gondolná az ember, hogy az Orbán-kormány fülébe és szája íze szerint bazseváló zenekar már leért a pöcegödör legaljára, akkor mindig bebizonyítják, hogy tudnak még lejjebb ásni. A miniszterek elnökének tegnapi – a parlamenti ülésszakot megnyitó – tünetegyütteséről ugyan nincs szó a kormányhirdetésekkel (és közpénzekkel) vastagon beborított kanálisban, de Juhász Péter közellenséget most vállt vállhoz vetve igyekeznek lerántani a maguk szintjére. A zenekar új tagja, a Ripost magazin adta meg a kezdő hangot, ezt az Origótól a PestiSrácokig lelkesen átvette a jó pénzért is tehetségtelenek tábora.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az ilyen történeteknél teljesen világosan látszik (már úgy értem normáliséknál), hogy ezek a szennyoldalak parancsra dolgoznak. Az egyhetes nyaralás megér pár oldalt, miközben a milliárdos tolvajlásokat meg sem említik. Engem például jobban izgat a Matolcsy féle barátnő kitömése. Mintha más kategória lenne, mintha több pénzről, sőt közpénzről szólna, mégsem téma.
De boldog lennék, ha a legnagyobb probléma valóban egy politikus egyhetes nyaralása lehetne.
Grumpycat
@Aki Én: A matolcsy barátnő kitömése? Éjjel a fenőtt csatornán megtekinthető.
human
@Grumpycat: A horror kategóriában Szépség és a szörnyeteg címmel.
bencemacska
Jelentkezett a meghívó, kérte a Klubrádiót, olvassák be a közleményét, miszerint ő hívta meg Juhász Pétert és élettársát a saját vidéki házába pihenni!!!
Tiszteletlen fidesznyikek, fújhattok egy tonna tollat bojár Gábor seggébe, HA MEGENGEDI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.