Orbán Viktorral folytattam megbeszélést ma reggel; a miniszterelnök tényleg az olcsó és kiszolgáltatott munkaerő versenyképességében hisz – írta Facebook-oldalán Volner János.

A jobbikos politikus szerint Orbán "a tőle megszokott tanárbácsis módon" oktatta ki, miért is nem lenne jó, ha "bekövetkezne a munkát végző magyar emberek bérfelzárkózása". Volner teljes bejegyzése itt olvasható:

Ma reggel a Jobbik frakcióvezetőjeként részt vettem azon az Orbán Viktor által összehívott tájékoztató megbeszélésen, melyen a pénteki EU-csúcstalálkozó várható fejleményeit tekintettük át. A megbeszélésen fontos, a dolgozó magyar emberek érdekét szolgáló felvetéssel éltem: indítványoztam, hogy Orbán Viktor Magyarország miniszterelnökeként vesse latba befolyását annak érdekében, hogy a magyar munkavállalók bére végre kezdjen el felzárkózni a nyugat-európai munkavállalókéhoz. Ebben az összes volt volt szocialista ország kormányában szövetségesre lelhet, sőt az alacsony kelet-európai bérszínvonal ellen többször tiltakozó nyugat-európai baloldali pártok és szakszervezetek is támogathatják ezt a javaslatot. Orbán Viktor ezt a hazánk érdekét szolgáló javaslatot kategorikusan elutasította és a tőle megszokott tanárbácsis módon jól ki is oktatott, miért is nem lenne jó, ha bekövetkezne a munkát végző magyar emberek bérfelzárkózása.

Ezért nem lesz bérfelzárkózás. Mert "a Viktor nem engedi". Jó neki így, a szégyenletesen alacsony magyarországi bérekkel. Orbán az ország versenyképességét jól láthatóan az olcsó és kiszolgáltatott magyar munkaerőre alapozza. Nem akar innovációt (ilyesmi ne várjunk mészároslőrincektől), nem akar jól képzett munkaerőt. Kerüljön kevés pénzbe a magyar emberek munkája, akinek nem tetszik, az mehet Londonba mosogatni, mert a fiatalok többsége úgyis a Jobbikra szavaz.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nagy felfedezés. Ezt Tusványoson maga Orbán mondta el pár éve.
Érdemes nézni Orbán külföldi híveihez szóló beszédeit. Nekik mindig többet mer elárulni, mint az itthon élő híveknek.
Hellcat
Ismét lehet tapsolni agyatlan fidesznyikek!!!
human
Nagy felfedezés. Ezt Tusványoson maga Orbán mondta el pár éve.
Érdemes nézni Orbán külföldi híveihez szóló beszédeit. Nekik mindig többet mer elárulni, mint az itthon élő híveknek.
Kovács Gizella
Így gazdagodnak tovább a gazdagok és így szegényednek el még jobban a szegények !
human
@Kovács Gizella: Orbán udvari közgazdásza, Bogár László például az útszélén hagyná a leszakadt rétegeket. Szerinte velük nem lehet mit kezdeni.
A cikkből:
Bogár László a Heti Válaszban adott interjújában brutális dolgokat mond. Szerinte a "társadalom legalább harmadát" az "út szélén kell hagyni" különben "a többiek soha nem fognak célba érni." Szerinte "Orbán Viktor látja ezt a csapdát, csak nem beszélhet őszintén a valóságról".
www.fusz.hu/fuszdrupal/?q=content/az-emberek-harmad%C3%A1t-az-%C3%BAt-sz%C3%A9l%C3%A9n-hagyn%C3%A1-fideszes-szakember
Kovács Gizella
@human: Ez a Bogár röviden, egy degenerált állat.
Ha Orbán viszont látja mi folyik az országban és nem tesz ellene semmit, akkor
takarodjon a közéletből a bandájával együtt !
És ezek akarják a cigányságot felemelni... akarom mondani, az erre kapott
EU támogatásokat elemelni. Mint minden téren tették és teszik egyre pofátlanabbul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.