Teljesen nyilvánvaló, hogy az október 2-i álnépszavazás nem a menekültügyről szól – jelentette ki Gyurcsány Ferenc salgótarjáni lakossági fórumán.

A DK elnöke közölte: ami történik, az nagyon csúnya történelmi és politikai játék annak érdekében, hogy a hatalom megingassa Magyarországot abban a hitében, hogy a helyére érkezett akkor, amikor részese lett az európai együttműködésnek.

Gyurcsány Ferenc  ellentmondásnak nevezte, hogy az a kormány, amely szerint Magyarország erős, azt akarja, hogy féljünk attól, ha esetleg pár család ideköltözne. Különösen hamis ez annak a kormánynak a szájából, amely egyébként lehetővé tette, hogy aki befizet 350 ezer eurót, az családjával idejöhet; mára nagyjából 16 ezer ember érkezett meg így – mondta.

Hogy a csudában van az, hogy ha jönnek pénzes emberek Kínától Iránig, az arab térségen keresztül, ők jöhetnek, ők nem fenyegetnek, nem iszlamizálnak bennünket, ha jönnek a háború elől menekülő földönfutók, azokkal baj van?

- tette fel a kérdést.

Európa legkeresztényietlenebb miniszterelnökével és kormányával rendelkezünk – fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

A volt kormányfő hangsúlyozta: a DK azt javasolja valamennyi választónak, hogy maradjon otthon október 2-án. Mint mondta, ez a nap bizonyos értelemben hatalmas lehetőség annak a Magyarországnak, amelyik úgy gondolja, hogy elég volt ebből a hatéves országdúlásból.

Orbán megadta nekünk a lehetőséget, hogy vereséget mérjünk rá; ha egy miniszterelnök legfőbb politikájában népszavazást kezdeményez a saját törvényei szerint, és érvénytelen lesz a népszavazás, az politikai vereség. Ha nem vesznek részt 4 millió 100 ezren, akkor elbukott.

2006 óta ez lenne az alkalom, hogy egy országos megmérettetésen vereséget mérjünk rá

- fejtette ki.

Szólt arról is, hogy az országot járva azt tapasztalja, "nincs nagyon feltüzelt kampányhangulat", egy hétfői felmérés szerint pedig nincs meg a többség.

Gyurcsány Ferenc Salgótarjánban hazugságnak, "vérlázítónak, alávalóságnak" nevezte a miniszterelnök hétfői parlamenti felszólalását, amelyben Orbán Viktor azt mondta, ha az ország visszautasítja a migránsokat, akkor Brüsszel a baloldali városokkal állapodik meg, Zuglóban, Szegeden és Salgótarjánban osztják szét a menekülteket.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@krumpli: Pedig most rohadtul igaza van! Uratok és parancsolótok színtiszta hülyének néz benneteket. Pénzért mindent!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grumpycat
@Bringás: Mióta érdekelnek téged a magyarok? Helyedre floki!
koszpeko
@Grumpycat: Azt írta valamelyik hsz.-ban,hogy II.-ker legalábbis az irányító szám szerint.
Grumpycat
@koszpeko: Hazudik a kutyafattya, , a múltkor azt írta, csepeli. Most már azt hiszem, inkább bukaresti, nem budapesti, a kis tetü.
Mirabilis
"Orbán megadta nekünk a lehetőséget, hogy vereséget mérjünk rá" - hát akkor éljetek vele! Országjárás ezerrel, hírdetve a fidesz sok mocskát!
NaponTamas
@Sziszifusz: há' nem azért. Azzal ha nem megyek el pl szavazni akkor a DK megver valakit? Össztársadalom ide-oda, de akkor inkább megyek bólogatni Vityának (pedig nem a kedvencem),csak Gyurcsány ne nyerjen rajtam lófingot sem...
Sziszifusz
@NaponTamas: 21:47
Látom, hogy neked Gyurcsány fóbiád van. Inkább bólogatnál annak, aki 10 szer annyi kárt okozott ennek a társadalomnak mint az elődei, minthogy elismernéd annak az igazát akit szívből utálsz.
Nem vagyok Gyurcsány szimpatizáns, de azért azt látom, hogy ez az ember, ebben a kérdésben jól beszél.
Egyébként ebben a kérdésben nem Gyurcsány nyerhet rajtad, hanem a magyar emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Meghalt Coolio
Szórakozás - 2022. September 29., 08:34
Meghalt Coolio
Gyilkosokat fogtak a Lurdy Házban
Itthon - 2022. September 28., 21:55
Gyilkosokat fogtak a Lurdy Házban