Orbán mondta már korábban, hogy a romák a mi menekültjeink, de most már nyíltan kampányolnak a cigány szavazatokért. Nem tartalékol már a Fidesz a népszavazási toborzásban, a jászberényi migránsfórumon az Index tudósítása szerint bevetettek mindent, volt migránsvicc, facebookos muszlimzaklatás, de még Kövér László is előkerült, mégpedig a legjobb formájában. Orbánhoz hasonlóan ő is elsüllyesztené a migránsok hajóit, egyenesen kilőné azokat, kifigyelte, hogy a német válogatottban nem éneklik a himnuszt bevándorlók a háborúban pedig európai katonák harcolnak a migránsok szabadságáért, akik viszont elmenekülnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Szókrakész: Itt már piti ügyek nincsenek,kizárólag milliárdosok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Szókrakész: Valami másik valóságban élhetsz. Az mszpt meg tudták buktatni mindössze Simon 200 milliós sumák pénzével. Mészáros Lőrinc meg évente 1 milliárdos osztalékot vesz ki a cégeiből és semmi nem történik és nem is fog. Lehet, hogy vannak banánhéjak, de a fidesz lánctalpassal hajt át rajtuk. Persze mindezt nem tehetnék meg, ha nem egy fideszes pártkatona trónolna a főügyészségen.
Törölt felhasználó
A romáknak azt üzeni, hogy utáld a migránst, a nácinak meg, hogy mi a magyar romáinkat egy kalapba tesszük a migránsokkal. Két legyet egy csapásra. Féreg!
Szókrakész
@human: Sintér Sanyát se felejtsd el!!!
Sok múlik azon is, hogy ő hogyan akar nyomozni, nyomoztatni.
Vagy éppen a robbantás(ok) helyszínén járva szorgalmasan gyűjteni a bizonyítékokat, vagy...
Szókrakész
@hetöndöe: Na pont a milliárdos ügyek lassan a piti ügyek.

Majd amikor már nem fér fel a bankszámlára az összeg, akkor fog jelentősége lenni?!?!?!
Szókrakész
@human: Amúgy azt hiszed, hogy a 200 milliós balhé volt az ok és okozat?!?!?!

Itt milliárdok pörögnek mindkét fél tudtával, de kéz kezet mos alapon soha nem kerül nyilvánosságra.
Néha-néha odadobnak egy piti kis ügyet a népnek, jókat csámcsogni, nyami-nyami, de a nagy dolgok mindig is zárt ajtók mögött, mondhatnám úgy is, hogy parlamenti "vizsgálóbizottságok" által zajlik. Akkor döntik el, hogy most ti kussoltok és cserébe titkosítunk 30-80 évre, ...
De ha ...
És ilyenkor bukik egy két kis piti, mint Cusi, vagy Simon, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.