Bús Ildi, a sepsiszentgyörgyi Friss FM hírszerkesztője, az Udvarhelyi Híradó és a Székelyhon.ro korábbi munkatársa a Facebookon üzente meg Orbán Viktornak, hogy a kormány idegenellenes kampánya miatt inkább lemondana a magyar állampolgárságáról – írja a 444.hu.

orbánviktornak üzenem, hogy megkaptam a levelét, a gyűlöletkampány kiválóan működött, csakhogy én nem a nem magyar állampolgárokat gyűlöltem meg ezáltal. Továbbá üzenem, hogy többet ilyen levelet ne küldjön – ne pazarolja rám a papírt és az illetéket – mert holnap elkezdem a magyar állampolgárságomról való lemondás eljárását. A többi miatt, amit üzennék letiltana a Fb.

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Gizella
"A többi miatt, amit üzennék letiltana a Fb. "
Írja meg privátba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kovács Gizella
"A többi miatt, amit üzennék letiltana a Fb. "
Írja meg privátba.
Csodálkozó
Az országrontó sunyi idióta bűnöző orbáncot mielőbb el KELL takarítani bármi áron, különben polgárháború, végromlás jön ránk.
Magyarok, ÉBRESZTŐ!
bandolero
búsildi mehet a búsba,nem kellenek az ilyen "álmagyarkodók" Orbánnak,de nekünk sem
lópicigáspár
Nem tartom jó megoldásnak a magyar állampolgárságról való lemondást, hisz arra büszkének kellene lenni. A jó megoldás talán az volna, ha ez a tolvaj banda elsüllyedne a történelem emésztőjében! Hátha ismét büszkék lehetnénk nemzeti hovatartozásunkra.
anka
Lassan az igaz..., de kezd oszlani a narancsköd? - lovagkereszt..., állampolgárság...
- ez a gyűlöletkeltés eredménye!
Pillgrim
Lassan ciki lesz magyarnak lenni; ez a történet pár napos; nem titkolom, szoktam internetes játékokkal játszani, s ezáltal sok küldföldi emberrel, a minap egy amerikai fiatalemberrel sodort össze az élet. Játék közben persze hogy beszélgetünk, de a jókedvem hamar semmivé foszlott, mikor a feltett kérdésére megválaszoltam, hogy Magyar vagyok. Ugyanis az elspő dolog ami eszébe jutott erről a tényről, nem a gulyás vagy a palacsinta volt, mint 10-15-20 évvel korábban lett volna valószínűleg, hanem az Orbáni diktatúra...
lópicigáspár
@bandolero: Magyarabb Ő mint te! Jelen kurmányunk szerint mindenki szembe megy velük az autópályán!
karma1
@Kovács Gizella: Ugyse jutna el a nemzethy elmebeteghez/...Tudod, meg kell elozni minden duhkitorest, mert az mar csak arthat az allapotanak...
lópicigáspár
@karma1: Rajta már csak az iszappakolás segít! Na nem az ízületeinek, hanem hogy szokja a földet!
anka
@lópicigáspár: - földje van elég..., csak az baj nem rajta!
karma1
@Pillgrim: Ezt csak megerosithetem: Ma voltam fizioterapian, es a holgyet mar nagyon regota ismerem. Mikozben az ultrahangos kezelest adta, kerdezte tolem, hogy nem vagyok-e szomoru? Eloszor azt hittem, hogy az elmulasztando veromlenyemrol beszel, ezert mondtam, hogy nem, ugy hiszem, sikerul meggyogyulnom mielobb. Mire mondta, hogy nem a serulesem miatt aggodik, hanem azert, hogy miket hall mostanaban a magyar politikarol a BBC -n, es persze tudja, hogy magyar vagyok... Mivel mi sosem szoktunk politizalni - itt ez egyaltalan nem divat! - , elcsodalkoztam, es megkerdeztem, hogy mire gondolt konkretan? Mire mondta, hogy a korrupciorol hallott egy BBC riportot, es abban emlitettek orbant, mint egy teljesen nyilvanvaloan korrupt vezetot. Kulon erdekessegkent emelte ki a radioriport azt, hogy senki nem erti, hogy Europa kozepen hogy juthatott idaig Magyarorszag. Mondtam Neki, hogy ehhez nem tudok mit hozzaszolni, de ha valaki ennyire nyiltan bunozonek mondott szemely lett, akkor talan kellenek hogy legyenek olyan emberek is, akik ezt buntenynek fogjak fel, es megteszik a szukseges intezkedeseket, feljelenteseket, meg amit kell, mert akkor ez mar nemcsak Magyarorszag belugye. (Uj-Zelandon elek, de a barataim, ismeroseim figyelemmel kiserik mar az osszes, magyarokkal kapcsolatos hiradast).

Azert ilyenkor nagyon szegyellem, hogy magyar vagyok, es egy kulfoldi mondja nekem azt, hogy az orszagom vezetoje bunozo, aki ellen mar reg rendorsegi nyomozasnak kellene folynia. (Mondjuk itt nincs mentelmi jog, mindenkire ugyanugy, sot sokkal szigorubban vonatkoznak az orszag torvenyei, ha valaki ilyet kovetne el, masnap mar kattanna rajta a bilincs).
Csizmás Kond
" Bús egy hozzászólásában azt írta, a magyar állampolgárságot két okból kérte: egyrészt mert magyar is,"...na és még mi ???...mert szerintem az ami inkább zavart kelt a fejében.
aremy
@Csizmás Kond: a bringással te is vissza adhatnád!!!
Csizmás Kond
@aremy: ...és melyik rokonodnak akarsz helyet biztosítani ezáltal ?
Csizmás Kond
@karma1: " es persze tudja, hogy magyar vagyok.."
kislány most hazudsz vagy a múltkor tetted ?...akkor azzal kérkedtél hogy az új állampolgárságoddal új nemzetíséget is kaptál, valami újzélandeurópean micsodát...te már nem vagy magyar csak még a fejecskédben a program nem váltott át.
aremy
@Csizmás Kond: apádra gondolok hátha közös csak nem tudok róla igaz nem is szeretném meg tudni.
magyarbakancs
A Többi határon túl élő magyar nemzetiségi mért nem teszi ugyan ezt meg, hogy lemond az állampolgárságról?
Talán tetszik nekik gyűlölet kampány, és a szolidaritás hiánya?
karma1
Mindenki magyarsaga ugy derul ki, hogy barmilyen nyomtatvanyt tolt ki, akkor az ugy kezdodik, hogy neve, szuletesi ideje, HELYE... Mivel a szuleim mar eleg ravaszak voltak, es mar ok is Magyarorszagon szulettek, igy erre a kerdesre csak azt lehet beirni, hogy Budapest, Hungary, es persze megkerdezik az embert, hogy milyen allampolgarsag(okk)al rendelkezik. Ide az a polgar is kenytelen a "Hungarian citizen"-t beirni, aki mar 14 eve lakik 18 ezer kilometerre a szulohazajatol. Mert meg nem allampolgar ekkor, hanem folyamodik erte. Aztan pedig elbiraljak a kerelmet, es 3 kilo papir, nehanyszaz dollar illetek lefizetese es kb. 10 honapos ugyintezesi idore varva megkapja az illeto orszag allampolgarsagat, majd leteszi a hivatalos eskut.
Nos, erre a szituaciora csak rendkivul hulye egyedek ketelkedhetnek abban, hogy milyen allampolgarnak szulettem, es hol eltem az eletem tulnyomo reszeben.
Tehat akinek ez gondot okoz, az menjen vissza az altalanos iskola kisegito osztalyaba, es ott kerdezze meg a tanitonenijet, hogy akkor o kicsoda, micsoda, mert oda szuletett, ahova.
De mivel a ravasz es kb 3 kilonyi allampolgarsagi folyamodvanyban van olyan kitetel is, hogy hova sorolom etnikailag magam, akkor lehet, hogy eleg hulyenek neznenek, ha peldaul japannak, vagy eszkimonak vallanam magam.
Marad a "europeen".
Szoval, nem az en fejemben van a kavar, hanem megint te vagy a hulye, kisfiam.
csapnivalo
@Pillgrim: 2013-ban nemzetközi Internetes fórumon volt egy kis csapat, ami összeverődött mindenhonnan. Segítettük egymást kódírásban. Egy svájci gyerek egyszer rákérdezett a nevem alapján, hogy honnan is való vagyok. Mikor megírtam, attól kezdve ignorált. Később csendben letiltotta, hogy kapcsolatba léphessünk. Nyilván ez Őt fémjelzi, de úgy látszik, ilyen hendikeppel kell számolnunk a világban. A személyt már a hovatartozása miatt megítélik. De hát láthatjuk ezt manapság több témában. És ez még gerjesztve is van...
karma1
@csapnivalo: Nagyon sajnalom, hogy ez megtortenhetett Veled, igazad van, ez valoban azt minositi, aki ignoralt Teged, es nem a Te szemelyedet.

Most ugyanezt a magatartast akarja mindenkibe beleverni a kopcos focista, hogy utalja meg minden magyar mar azt ism, aki csak a szomszed orszagbol jott. Ha erre tart a vilag, akkor az nem realis, nem normalis, es rendkivul veszelyes is...

hitler is igy kezdte...
Eriksson
Feltételezem, hogy Bús Ildi, a sepsiszentgyörgyi Friss FM hírszerkesztője az Orbán kormány jóvoltából kapta meg a Magyar Állampolgárságot, mivel a Gyurcsány kormány az ö regnálásuk alatt ilyesmitől határozottan elzárkózott.
Szóval jól gondolja meg Bús Ildi, a sepsiszentgyörgyi Friss FM hírszerkesztője, hogy szüksége van-e a Magyar Állampolgárságra, mert ha most lemond róla, a büdös életben vissza nem szerzi.
magyarbakancs
@karma1: Német az, az sváb vagyok anyai ágon.
Kérhetném a repartikálást (visszahonosítás).
Szerinted nekem mi közöm lenne a Német belügyekbe, ha megkapnám a honosítást? Amikkor mond lyuk itt Magyarországon élek.
Semmi.
Na, ezzel a kérdéssel ugyan így vagyok a határon tülli Magyarok helyzetével.
Legyen állampolgár, de mi köze a mi dolgainkhoz?
Ne szavazzon.
Nem itt él. Semmilyen jogszabály nem érinti.
Vihart Szarok
Bús Ildi! Add át személyesen egy migránsnak a magyar állampolgárságod! De vigyázz, mert lehet, hogy örömében megerőszakol...
emerencia
Lehet, hogy Bús Ildi rájött arra, hogy a külhoni magyaroknak megadott állampolgárság és a szavazati jog ára várhatóan az lesz, hogy a Magyarország határairól gyűlöletkeltéssel és kerítéssel eltérített menekültek tömegei azt ő országukban fognak kikötni? Megeshet, hogy az Orbáni kész átverő só jegyében a kinti magyarok szavazataikkal a saját lakóhelyük lerohanásához fognak asszisztálni?
Csizmás Kond
@aremy: mindenki csak annyit tud gondolni ameddig az esze ér...van akinek kifogy az apázáskor anyázáskor...te ide tartozol.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: Az ilyen adomveszem kisringyók soha nem is voltak magyarok...kíváncsi lennék a lánykori vagy az anyja nevére. Az hogy megkapta az állampolgárságot valamiféle sumákolásnak vélem...gondolom ha komolyabban utánanéznének megütné a bokáját.
Csizmás Kond
@karma1: Csak hülyézz ha az téged boldoggá tesz...viszont tudd, hogy az europpe nem etnikum...sehol a világon...
Ott ahol te újraesküdtél az európai, a brazil, a kínai, vagy az afrikai színt jelent nem etnikumot...legrosszabb esetben antropológiai meghatározást.
Ha eladtad ami csak egy lehet az embernek most fölöslegesen tisztázódsz.
nemfideszes
@Csizmás Kond: "mindenki csak annyit tud gondolni ameddig az esze ér...van akinek kifogy az apázáskor anyázáskor"
"...adomveszem kisringyók... "

Úgy látszik nálad a "kurvázásnál" fogyott ki...
Csizmás Kond
@nemfideszes: Az olvasás és annak megértése nálad még köszönő viszonyban sincs.
Legelső szabály, hogy amikor valaki a cikkhez szól azt egyetlen beíró sem kell a szívére vegye, mert az nem párbeszéd hanem vélemény valamire.
...biztos nem érted de unom már a folytonos kioktatást...tanulj meg fórumozni és azután hánykolódj.
silber13
@Bringás: Bevallhatod, téged honnan szalajtottak? He??:-)))
magyarbakancs
@Csizmás Kond: "Az ilyen adomveszem kisringyók"
Kire gondoltál?
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Édes anyám nem ringyó.
Lehet,hogy a tied az volt és eböl indulsz ki?
@aszom tele van az olyan melldöngető magyarral mint te vagy.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...huba...te erdélyi vagy és annak a búsildinek a porontya?...mik ki nem derülnek...
most akkor te is vissza kell add az állampolgárságodat ?...vazzeee...ez aztán a kudarc...:))
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 14:24
Szóval szerinted nem mindenki magyar, aki OV-től magyar állampolgárságot kapott?
Örülök, hogy te is így látod.
Szerintem, akinek pénze van, az akkor is lehet magyar állampolgár, ha egy kukkot sem tud magyarul, és szavazhat az én sorsomról.
Most ezt a meggyőződésemet megerősítetted!
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Nem vagyok Erdélyi.
Mária Terézia alatt érkeztek édesanyám ősei ide Magyarországra.
Svábok voltak.
Iparosok.
Nagy apám Jozef Wolt nagy anyám Julien Paul.
.
Csizmás Kond
@bencemacska: persze hogy vannak fekete bárányok. és kukkot azért kell tudni de az nem bizonyít semmit. Aki pedig átjut a rostán annak minden joga megvan.
...most már a 15:06 beírásodat tényleg nem értem.
varrólány
Valami baj lehetett neki már a magyarsàgàval mert az nem úgy megy hogy ilyen olyan amolyan levelet kap bármilyen tartalommal akkor màr nem akar magyar lenni.
A valódi érzéseket nem lehet befolyàsolni se kampànnyal se kampàny nélkül.
bencemacska
@Csizmás Kond: Világosíts már fel, mit írtam 15:06-kor?!
Csizmás Kond
@varrólány: Ezek azok akik valamilyen juttatás vagy kegy fejében vedlettek át...csalódtak és most mindentvissza...
azért utána kéne nézni szavazotte valaha és ha igen akkor mire...sokminden kiderülne őlibaságáról...:)
bencemacska
@Csizmás Kond: Sem neked sem másnak nem írtam 15:06-kor.
A 15:15-ös beírásomra válaszoltál a rád jellemző dodonai stílusban!
Marad a véleményem : A pénz beszél, a kutya ugat, a karaván halad!
varrólány
@Csizmás Kond: 15:32
Lehet így van. De itt meg a kegtöbb cikk ,vélemény magyarellenes nem kell messzire menni azoknak akik a gyűlöletet látják mindenkiben !
Csizmás Kond
@bencemacska: ..bocsika...tényleg összekutyultam a dolgokat...pedig ma nem is ittam...lehet az a baj...:)
mégegyszer elnézést.
Csizmás Kond
@varrólány: az aki belül igaz ember az kifelé is azt mutatja...a többi meg mint a kaméleon, helyzet szerint változtatja a színét...pl itt a nevét.
nemfideszes
@Csizmás Kond: "Az olvasás és annak megértése nálad még köszönő viszonyban sincs."

Aztán mondd csak szőrös talpú, mi az amit nem értettem meg azon, hogy míg másokat minősítesz "apázás" "anyázás" miatt, addig te "lekisringyózol" egy nőt akit nem csak, hogy nem ismersz, de nyilvánvalóan reagálni sem fog tudni a "véleményedre". Tudod az ilyen megnyilvánulást kultúrkörökben nem véleménynek, hanem mocskolódásnak nevezik.

"Legelső szabály, ..."

És mondd csak ki alkotta ezeket a szabályokat? Csak nem te?... És még te böfögsz "kioktatásról" ?!

Ha neked a fórumozás és a vélemény nyilvánítás egyenlő a komcsizással, libsizéssel, kisringyózással, búsildipicsázással, hazug és alaptalan vádaskodással, mocskolódással akkor csak sajnálni tudlak,mert mindez csak téged minősít, és persze szeretett pártodat, akinek ilyen hívei vannak.
Szólnotok kéne a pártközpontba, hogy ideje lenne "stratégiát" váltani. Mert amit ti fidióták "fórumozás" címen műveltek az semmi másról nem szól csak, hogy megpróbáltok hiteltelenné tenni mindenkit, aki bármilyen formában is kritizálni meri imádott vezéreteket és annak maffia rendszerét. Ha nem megy a szokásos libsizés, komcsizás, akkor erkölcsi vagy szellemi alapon próbálkoztok, kurvának vagy nem beszámíthatónak titulálva az adott személyt. Az elején még röhejes volt de mostanra már rohadt unalmassá vált. Szóval ideje beszélnetek árpikával vagy gáborkával...
nemfideszes
@Csizmás Kond: "a többi meg mint a kaméleon, helyzet szerint változtatja a színét."

Csak nem szeretett vezéredről, az egykori spicliről, KISZ titkárról, majd a "térdre csuhások" -at kántáló Liberális Internacionálé alelnökéből, pávatáncos konzervatívvá avanzsált csutiról beszélsz?!
perfekt
Magyarnak lenni születés,és vállalás kérdése.Soha nem volt magyar az, aki visszaadja--megtagadja azt--az menjen a búsba.Éppen elegen vagytok még, beszéld rá a többieket és menjetek ahová tartoztok.Micsoda tempó?--érdemrendek visszadobálása-a romániai- magyar nyelven kiadott,a magyar népet mocskoló újságoknak,és firkászaiknak, a Vörös tenger felé vigyen az útjuk.
perfekt
@nemfideszes: Szia.Mostanában te vagy az ötödik-akik durván kirohannak a másik kommentelővel szemben,és ömlik a mocsok egyébként üres fejeitekből.Persze az előnye,hogy üres fejeknek állítólag jobb az akusztikájuk-Tedd szóvá,bajaidat-nevezd bűnözőknek akit akarsz-de a mocskolódásaid maradjon a te sajátod-ne ferdíts a szocializációról-mert nektek kellene elmerengeni azon-kitől tanultátok ezt a nagy nihilt, amivel fertőzitek mások, egyébkén tiédnél sokkal tisztességesebb életét.
justhpeter
Bús Ildi megnyugodhat. Állampolgárság nélkül is lehet valaki tisztességes magyar ember.
Csizmás Kond
@nemfideszes: Az egy íratlan illemszabály...és azért nem ismerheted mert neked az illem is ismeretlen tárgy.
Figyelmetlen szeleburdi vagy ezért legtöbbször az ösztöneid szerint ugrasz neki valakinek nem az elolvasottak alapján sőt ha elolvasod sem fogod fel mi a lényege.
A cikkhez szólni annyi mint egy tárgyról írni véleményt személytelen, persze van akinek az is zokon esik mert hiába nem neki szól úgy is magára keni...na ez az amit te nem tudsz különválasztani.
Csizmás Kond
@justhpeter: persze hogy lehet viszont ha ő kérte és visszadobja tisztességes már soha
Csizmás Kond
@Horizont: Én nem is tudom, nekem nem adták, én örököltem...én csak eldobni tudnám, mint sokan itt ahogy tették.
...és igaz magyar vagyok ...mint sokan mások...és amit nincs amiért szégyelljek senki előtt.
Csizmás Kond
@Horizont: ha valaki másképp teszi...ketten sem egyformán tesszük mégsem belezzük ki egymást...és mitől vagy meggyőződve hogy az a liba Orbán miatt adja vissza ?
...minden cikket lehet nem olvasok de a kedvedért hozzászólók ha megmondod melyikről van szó...:)
...és igen eldobta...pl karma...
...és az a reménytelen, hogy minden szót meg kell magyarázzak neked ...:)
perfekt
@Horizont: Szia.Eddig sem volt a poszt 14 éven alul ajánlott.Van egy régi "törzsgárda" akik győzködik egymást politikai-vagy éppen más témákban.Már régebbi dolog az,hogy saját mondanivalójának igazáért mozgósítva vannak az-azonosan gondolkodók-akik azután se Istent sem embert nem ismerve, szó szerint meg akarják enni a -az "ellent ". És hamar kifogyva a témák konkrét érveiből-elkezdik gyalázni azt, aki nem hódol be nézeteiknek.Ez igen durva üzengetések generál,és oldalakon folyik a szenny a mocsok.Oda-s vissza.A. kérdésedben szereplő nő ténykedése-nem mindennapos.Mélyen sérti-és ezt Te sem érted, nemzetünk, magyarságukat vállaló embereket, de nem Orbánt! A jelző-mivel nem ismerjük a nő életét látszólag erős--én politikai prostituáltnak nevezem,mert ebben a témában otthonos.Kérlek olvasd el Grumpycat -vagy Nemfideszes,vagy @idppp kommentjeit,és mindjárt levonhatod azt a konklúziót-hogy ahogyan ők írnak, ahhoz képest a másik kifejezés a hontalanról "szegény kisgyermek panaszainak tűnik-bár a nők iránti tisztelet visszautasítja azt.
Kovács Gizella
@Mirabilis: Azt az admin menten törölné miután elolvasta :)
Nagyon résen vannak.
sentinel216
Most akkor micsinájak? Mondjak le a magyar állampolgárságomról? De nekem nincsen másik. Elvették a múltamat - én vagyok a libsi, bolsi, komcsi -, jövőm már csak 0,9 % - ot ér. Aggódom az unokám jövőjéért, mert neki az iskolakezdéskor tankönyv sem jutott. Fénymásolnak neki lapokat, a többit nézze le a padtársáról. Kihúzták a lábam alól a Köztársaságot, most az állampolgárságomra fáj a foguk. NEM adom, ha beledöglök se' !
nemfideszes
@perfekt: „te vagy az ötödik-akik durván kirohannak a másik kommentelővel szemben”
Nincs itt semmi féle kirohanás, főleg nem durva. Csak tükröt tartok elétek, amit ahogy a példa is mutatja, nehezen tudtok elviselni.
„…ezt a nagy nihilt…”
Látom hatott az új propaganda szöveg. Esetleg valami saját gondolat?!
”„adomveszem kisringyók”, „búsildipicsára”
…. és még engem vádolsz mocskolódással, amikor szóvá teszem a „bajaimat”, többek közt az ilyen beszédet (írást)?! Tudod, te egyáltalán mit beszélsz? Másold már be légy szíves, ha trágár kifejezéssel illettem volna akár egy kommentelőt is! Még akkor sem amikor jobbikos haverod vosztok, „qurva anyázott”! Azt a nőt, aki még 50 éves sem volt, amikor meghalt rákban. Tisztességben felnevelt három gyereket, akik már akkor templomba jártak, amikor a most „komcsizók” KISZ és pártgyűlésekre! Soha nem ittunk, kábítószereztünk, de még csak dohányozni se dohányzott egyikünk se. Napi 10-12 órákat gürcölünk, tisztességgel fizetjük az adókat és járulékokat. Nem bújtunk ki a katonai szolgálat alól, ahogy nagyapáink, dédapáink sem, akik neve a világháborúk hősi halottainak emlékművén díszeleg.
Szóval ki is vagy te, hogy ismeretlenül kétségbe vond a tisztességemet?!!! Vagy bárki másét!!
Tekla
@sentinel216: Pedig az egész buli erről szól, hogy ne legyünk, megosztásunk politikai alapon, Velencei főváros, ingyen közeli bér sok, agyon büntetve - adóztatva. Mind arról szól, hogy pusztulj Magyar kell a földed másnak.
nemfideszes
@Csizmás Kond: Hát a pofám szakad le! A "kisrongyózó" oktat ki illemszabályból!
Melyik illemtanórán tanították neked, hogy ismeretlenül nőket "ringyónak" nevezni illedelmes viselkedés, magnyilvánulás lenne?!
"...elolvasod sem fogod fel mi a lényege."
Mondja ezt az aki képtelen felfogni, hogy valójában mi is az üzenete a cikkben szereplő hölgy tettének. Csak azt látod meg, hogy valaki nyíltan szembe mert menni szeretett vezéreddel, ezért mindent el kell követni annak bemocskolására.
"A cikkhez szólni annyi mint egy tárgyról írni véleményt személytelen"
Próbálhatod ezzel mentegetni magad, de ettől csak még mélyebbre süllyedsz...
karma1
@magyarbakancs: Ezt mondom en is! SENKI se szavazhasson kulfoldrol, aki nem Magyarorszagon el eletvitelszeruen... Nincs hozza joga!
Szókrakész
Kamu műbalhé.
Már megint a háttérből kutyulnak a libsik!!!
Szókrakész
@Pillgrim: Az amerikai diktatúráról miért nem kérdezted?!?!?!

A sok hülye(nagyrésze) amerikai lópéniszt nem tud a világról, csak amit a libsi média agymos nekik.
Szókrakész
@Pillgrim: Amúgy, látom a net kismillió kultúrfejlesztő, oktató oldala közül téged is ez hat meg.
Akkor ne csodálkozz, hogy ilyen sötétekkel "találkozol"!!!
Szókrakész
@karma1: Csak egyszer írom le!!!

Ezek a parlamenti politikusok nem magyarok.
Magyar és...állampolgársággal bíró, marrano, ...egyének.
Minden, amit tesznek magyarnak álcázva teszik, így a magyarokat köpdösik a világban mindenhol.
De ez érvényes Amerikára, Németországra, vagy... is.
Szókrakész
@karma1: Azt hiszed a kerítés miattunk épült?!?!?!

Már évek óta hajtogatom, hogy önmagukat védik, nem a magyarokat!!!
karma1
@Szókrakész: Csillagom, lajkoltalak, mert ugrott a gepem - de ugye nem Ujzelandot akartal irni???...:o)))) Ugyanis sem ujsagiro, sem parlamenti kepviselo nem vagyok, viszont a MAGYAROKAT Te sohasem lathattad altalam "kopdosni"...:o))

A magyar ember az egyik legjobb fajta keveredese a mindenfele nemzetisegnek, eletrevalo, szorgalmas, vendegszereto, es ugy altalaban minden, ami pozitiv...

Na, EZT a kepet sikerult ennek a sultbolondnak az ellenkezojere forditani, az elmult 6 es fel evben a magyar mar szitokszokent jelent meg a nemzetkozi nyelvezetben, vagyis orbannak - es nem Bus Ildinek - sikerult lerombolni egy ezereves kulturat, azt a nepet, aki annyi Nobel-dijast es tudost, muveszt, sportolot adott a vilagnak...

Tehat Te most se, a multban es a jovoben sem fogsz tolem semmifele pejorativ jelzot hasznalni a magyarokra, de senki se csodalkozzon majd azon, ha pl. Londonban elve-dolgozva azt tapasztalja, hogy esetleg agyonverik ot, ha magyarul szolal meg a jovoben, mint ahogy tettek azt azzal a szerencsetlen lengyel emberrel, hiszen mindezt koszonheti orbannak, aki a menekultpolitikajaval a vilag OSSZES menekultjet megbelyegezte, az egzisztenciajaban ketsegesse tette, le-terroristazva oket...

Ugyhogy puszi Neked, nem kell erre valaszolnod, - mert a hsz-ed utan mar nem is lehet mit -, de tudd, hogy leteznek orszagok, ahol nem kell a fal mellett kozlekedni azert, mert masik orszagbol valo vagy... Ervenyes ez Amerikara, Nemetorszagra, vagy/es ram is, ebben a "masik" orszagban...:o)))

Joejt...:o)))
juttka
@bandolero: Nem is akar a tietek lenni!
karma1
@Szókrakész: 23.43-ra: Maximalisan igaz! De tudod, majd ha "nekik" kell menekulni az orszagbol,. mert a magyarok eppen raunnak a sok szemetkedesre, diktaturara, akkor ekkora pocakkal eleg nehez lesz atmaszni a keriteseken, pl. Bulgaria vagy Szerbia fele...:o)))) (Nana', volt annyi eszuk, hogy Ausztria fele nyitva hagyjak a hatart...:o))))
juttka
@Pillgrim: Ezt már más is nyilatkozta a TV-ben, hogy külföldön nem meri megmondani, hogy magyar, mert rögtön megfagy körülötte a levegő.
juttka
@karma1: Bárcsak itt is úgy lenne, mint nálatok!
karma1
@juttka: Tudod, itt mindenki valahonnan jott, termeszetes a nepesseg mindenfele osszetetele...Evente 16 EZER menekultet fogadnak be itt, es rendszere, kulturaja van az ujonnan erkezettek kezelesenek... Itt , a kb. 3 magyarorszagnyi teruleten 4,6 millio ember el, tulnyomoan nagyon fiatalok.
Ha valahogy meg lehetne ertetni a magyar atlagemberekkel, hogy ne gyuloljek a massagot, ne gyuloljek a masik embert, ez a vilag is sokkal elhetobb lenne...
juttka
@bencemacska: Akkor ezek szerint a letelepedési kötvényesek is szavazhatnak? Erre nem is gondoltam eddig. Oroszok, afrikaiak, stb. is beleszólhatnak, hogy nálunk mi legyen? Igaz, hogy okt.2.nek semmi jelentősége, akár szavaznak, akár nem.
juttka
@karma1: Én tulajdonképpen arra gondoltam, hogy aki vmi gazemberséget csinál, azt kapják el, akár miniszter, akár csak síma állampolgár. Orbán ezzel a migránsok elleni gyűlöletkeltésével nagyon sok embert megijeszt, és sajnos, már nagyon egymásnak ugrottak az emberek. Félek, hogy nem jó vége lesz ennek.
karma1
@juttka: Mar szinte mindenki fel, mert ez a hatalom mindent megengedhet maganak, amig a teljhatalmu polt a helyen van. Ot kene eloszor elmozditani, lehetoleg a Csillag bortonbe, utana orbant, aztan megnyilhat a kozelet rendbetetele fele minden intezkedes.

Es sajnos, nagyon jol latod: ennek szep vege mar nem lehet, mert orban magatol nem mondana le a vilag minden kincseert sem, marad az a lehetoseg, hogy vagy agyverzest, szivrohamot kap, es munka- es/vagy eletkeptelen marad, vagy pedig egy belso kor valtja le szepen, csendben, de hatekonyan, mire o csak ennyit mondhatna: "Te is fiam, Brutus?"

Vagy egy masodik '56 kovetkezhet el, sokkal rosszabb kimenetellel...:o((
karma1
@Szeparepa2: Sajna, a sajat egzisztenciadat nem dobhatod el azzal egyutt , tobb mint valoszinu, nem is erdemes... Inkabb azon kene agyalni, hogy hogyan lehetne ot eldobni, de jo messzire, es nem bumerang modjara...:o))
Csizmás Kond
@nemfideszes: Nálunk úgy mondják, a lónak van pofája...
A cikk ahol kisringyóztam ugyan azt feltételezi, hogy nő írta viszont az csak egy cikk...olyasmi mintha egy kőről, egy békáról vagy egy tájról vélekedne bárki. Nem tudom ki írta és te sem, csak a cikk alapján ismét magadra a pofádra kented és önérzeteskedsz.
Én téged előre nem nevezgettelek te te a cikket magadénak nézve engem támadtál.
Szóval el kéne döntsd, hogy én érdekellek jobban vagy a cikk ami alatt kiéled a hóbortosságodat.
Csizmás Kond
@Horizont: Tudtommal csak én ringyóztam, tehát ismételten határon túlinak titulálsz valakit úgy, hogy azt sem tudod kicsoda. Ha ez a te műveltséged az elég mélyről szól.
Azt elhiszem, hogy titeket roppantul zseníroz mert nem találtok kapaszkodót a kilétemre, viszont az egyben ékes bizonyítvány hogy naponta előhozza belőletek a hitványkodást.
...és ettől érzitek magatokat magyarnak...:((((((
karma1
@bencemacska: 15.13-ra: Mar csak azet nem ertem, miert akar nyomoztatni a macska a holgy allampolgarsaga utan, hiszen azt nem O adta sajat maganak, hanem az orban kormany felelos ugyintezoi talaltak megfelelonek minden szempontbol a holgyet erre a megtiszteltetesre.

Es valoban: HA nem erdemelte ki, mert esetleg RASOZTAK??? (Merthogy igazi szep magyar neve van, szulethetett volna akar Zalaban, Hevesben is ezzel a nevvel).

Tokeletesen igazad van: most derul ki, hogy orban ugy vagta boldog-boldogtalan utan az allampolgarsagot, csak azert, hogy mint magyar allampolgar, majd szukseg eseten szavazhasson...
karma1
@perfekt: Most az egyszer nagy kar volt megirnod @nemfideszes-nek ezt a letolo eszrevetelt, mert ha nem szurtad volna ki, akkor O csupan IDEZETT. Ezen az oldalon senki sem szokott csak ugy , minden indok nelkul masokat le-kurvaanyazni, vagy eppen le "kisrongyozni".
Nem volt ez maskepp ezzel a cikkel kapcsolatban sem, gorgesd vissza szepen a kommenteket, es meglatod, hogy csizmas 14.24-es hsz-eben kezdodik eloszor a "szep beszed".
Nemfideszes sem szokott csak ugy karomkodni, masokrol pedig meg nem olvastam Tole ilyen minosito jelzoket, ami valoban gusztustalan lenne, ha megtenne.
DE NEM TETTE!
Vedd figyelembe kerlek az idezojeleket, ezek fontosak.
karma1
@Horizont: Mondd, Kedvesem, brekegsz mar rendesen? Mert a noket matol a ko, a beka es egyeb lelketlen elolenynek, targynak titulalja.

Mondtam mar, hogy ne etesd a trollt Te sem, meg mas sem, mert csupan ez elteti. Tudod, a securitatesok sosem valtoznak meg, ok meg a maganeletukben is a szakmajuk rabjai...:o))))
perfekt
@nemfideszes: Szép napot.Tisztelet,hős őseidnek.De ezentúl menően,a családregényed nem érdekel.Mondani valóidat elolvasva-annyit tudok még hozzá tenni,hogy olvasd te is még párszor el saját "szőröstalpú ,böfögős,és cizellált " üzeneteidet.Ne verd melleidet őseid nagyszerű életével azt ők élték--a sajátodat éljed az-és csak az számít-csakis,ami Te vagy és lehetsz.Tehetetlenség,az ha ráakasztol pártokat ,emberek egy számodra ismeretlenre miközben azon töprengsz-ki az a másik?!Részemre nincs párt ,aminek szekerét tolnám,csak szimpatikus,avagy elítélendő cselekedeteinek bírálata.És a barátaimat szerencsémre én választom meg nem te!És mikor környezetembe új személy érkezik nem azzal kezdem,hogy megkérdezzem-melyik, a libling pártja.Azután az egymás társaságában eltöltött idő-eldönti kik maradnak-és kik mennek.Nincs szegregáció-sem bőrszín,sem vallás, sem pártos kötődés szerint sem--csak egy valami számít-hogyan viselkedik-.ezért vannak jobbikos barátaim is-mint más pártok "muzulmánjai" is.Tükröd, mit mások elé tartsz--fordítsd néha magad felé- hátha meglátod,benne,hogy nem elég a tisztességesnek látszani--annak is kell lenni.
Csizmás Kond
@karma1: Te szőke lány...az állampolgárságot csakis kérésre adják, tehát a másik szőke hölgyemény is ugyanúgy kérnie kellett a magyar állampolgárságot magának mint akár te a zélendit.
Na és ha már kérte és tudta kitől kéri akkor milyen okot talált arra hogy neki akkor szüksége van arra és amit most vissza akar dobni ?
perfekt
@karma1: szia.Érdekes jelenség vagy,az biztos.Anyáskodó,természeted,kedvelem-mert ez azt jelzi,hogy számítanak neked az emberek.Nézd ,én másként látok történéseket mint te vagy bárki más.És ez jó, de megbeszéltük mi már ezt itt a propin .Kedves@karma1: az idézetekre hivatkozni-azt leírni-kimondani-az semmivel nem,különbözik az eredetiségtől! Az nem csak egy hivatkozás.Kérdezem:mikor itt nem egyszer ,kimondottan durván támadtak--tényleg szórják-szórták a putridumát másokra,s rám is --nem olvastam ,hogy protestáltál volna.Ne értsd félre,nincs rá szükségem,hogy bárki is megsimogasson-ha tetszik mondanivalóm--és az untermannok-szemétségeire pedig reagálok én, elismerem néha nem díszítem fel rózsákkal..Talán attól lehet,hogy nekem küldöd az intőt, mert nem kedvelem azt, kiért te talán" tűzbe tennéd piskótáidat" :-)).Én elfogadom,ha hölgyek, szólnak bármiért is arra oda kell figyelni.Minden jót nektek.
karma1
@perfekt: Szia! Sztem Te nem szoktal okot adni arra, hogy durvan szidalmazzanak Teged, vagy elkuldjenek melegebb eghajlatra, nagy valoszinuseggel eppen ezert nem vedtelek meg - klassz srac vagy Te, meg tudod Te magad vedeni - mint a mellekelt abra is mutatja...:o))

Amde abban sajnos meg mindig nem ertunk egyet, hogyha valaki idez, akkor az bizony nem egyenlo azzal, hogy azt a csunya dolgot en mondom! Egyaltalan nem!

Eppen ezert van nagyon jelentos szerepe az idezojelnek, es altalaban ezutan annak, hogy kitol is es honnan ideztunk. Ebbe mar bele is bukott egy "alamfonk". (schmitt paja bacsi).
Szoval kabe' ez igy muxik, ugyanis en le tudom helyesen irni, hogy allamfo, mig a mi ex -allamfonk ezt csak ugy tudta megtenni, ahogy azt az idezojelben is megmutattam.
Plagi Paja bacsi ugyanigy felejtette el megemliteni azt a bolgar tudost, akinek a tanulmanyat nagy reszben egyszeruen beemelte a sajat doktori disszertaciojaba. Na persze, ha tudott volna helyesen irni, meg helyesebben ismerte volna az idezes modjat, kulalakjat, akkor mar szamara is kiderult volna, hogy bizony o nem doktorit ir, hanem plagizal, vagyis masok szellemi termeket lopja el.
@nemfideszes baratunknak nem kellett megnevezni nev szerint a forrast, eleg volt, ha felgorgettunk a megfelelo helyre - en elejetol ujra vegigolvastam az osszes hsz-t, es most is azt allitom, hogy csizmas kezdett el "kisringyozni", (Mielott elkezdenel engem kritizalni, kerlek, vedd figyelembe az idezojeleket, es a megemlitett forrast).
Legyen szep a napod!...:o)))
libellle
@Tekla: Igy van orbánnak és a csokosoknak. Jól eltaláltad!
Jozefina
Bús Ildinek gratulálok a példamutatásárt. Magyar állampolgársága ugyan nem lesz, de a gerince egyenes!!!
bencemacska
@juttka: Valamennyit várniuk kell az állampolgárságra, és állítólag vizsgázni is kell.
bencemacska
Off.
Tudja valaki mi az a Kormányzati Tájékoztatási Központ?
Ők agitálnak arra, hogy szavazzak nemmel.
Ismétlem nem tájékoztatnak, hanem agitálnak! Alig egy héttel a kék füzet megjelenése után!
Most nem névtelenül, hanem névre szólóan, pontos címmel.
De akkor a tájékoztatási központ felelőtlen vezetője miért nem írja alá?
Vérig sértettek ismét!!!
nemfideszes
@Csizmás Kond: Első hozzád írt kommentemben szembe állítottam az általad kifogásolt kommentelő (aremy) stílusát a te stílusoddal. Azóta lényegében a vita kettőtökkel (perfekt) arról szól, hogy míg ti minősíthettek másokat legyen az egy kommentelő, vagy a cikkben szereplő nő, addig más nem teheti meg ezt veletek szemben.
Ha egy cikk történetesen egy női hozzátartozódról szólna, akkor se lenne gondod azzal ha valaki "kisrinygyó"-nak nevezné?! Akkor is úgy gondolnád, hogy végül is csak egy kőről, egy békáról vagy egy tájról van szó?!
Szóval el kéne döntsd, tudsz-e azonos mércével mérni, avagy sem?!
Bringás
Üdvözlöm a példamutatót! Több ilyen kellene, aki vállalja nyíltan, hogy hungarofób!
nemfideszes
@perfekt: Szóval problémáid vannak a "szőrös talpúval" és a "böfögéssel" de a "kisringyózás" az mehet?!
Én nem "akaszthatok" pártokat ismeretlenekre, de mások ismeretlenül "kisringyózhatnak" embereket?

Érdekes "mércével" ítélkezel!

"És mikor környezetembe új személy érkezik nem azzal kezdem,hogy megkérdezzem-melyik, a libling pártja."
Ha nem tűnt volna fel ez egy politikai fórum, nem családi teadélután.

"Nincs szegregáció-sem bőrszín,sem vallás, sem pártos kötődés szerint sem--csak egy valami számít-hogyan viselkedik-.ezért vannak jobbikos barátaim is-mint más pártok "muzulmánjai" is."

Ez egy kicsit zavarosra sikeredett, legalább is a vége. De ha jól értem nincsenek előítéleteid, de azért a végére még is csak "muzulmánozol" egy kicsit.

... és ismételten megkérdezem, MILYEN ALAPON IS VONOD KÉTSÉGBE AZ ÉN TISZTESSÉGEMET?! Teszed mindezt ISMERETLENÜL!!!

Mért is nekem kéne tükörbe néznem, ahelyett aki minden megnyilvánulásában kettős mércével mér?!
Csizmás Kond
@nemfideszes: Nem tudom kitalálni hol sajátítottad el a fórumozó tudományodat ...szerintem valami levelező tanfolyamon...
Amúgy megértem az önérzetedet csak az nem idevaló. Itt minden egyes cikk arra való, hogy azt megkommentálják, különben nem élne a lap...idáig érthető?
A vélemények, vagyis a beírások bizonyos értelemben ellenőrizve vannak, moderálják stb. ami azt vonja maga után, hogy amit nem tiltanak az meg van engedve...tudsz követni?
Következésképpen itt te is mint akárki csak egy időtöltő akárki vagy ami feljogosít arra, hogy véleményt írj de magasról tesz arra bárki hogy neked milyen kényes a szőröd...szóval beleszólásod csak annyi van mint nekem úgy a stílusba mint egyébbe...megértettél ?
...azt még figyelmedbe ajánlanám, hogy bármennyire is érzékeny vagy csak annyi tiszteletet vagy még annyit sem kapsz mint amennyit te adsz...tehát a románozásod a szőröstalpazásod és egyebek feljogosítanak mást is arra hogy úgy vagy mégúgyabbul viszonyuljon hozzád...érthető voltam ?
...ha valamit ne értettél csak kérdezz !
perfekt
@nemfideszes :Nincs problémám veled jól is néznék ki- írtad-kitűnő őseid voltak---nem lebecsülendő dolog Nekem címezted a ringyózást-sőt--@Csizmás Kond:hoz küldött hsz ben is megemlítsz. Több mint tévedés-hiba!

A mércémmel kapcsolatosan:Szerényen bebútorozott elméd van-és a szöveg értelmezésed is gyenge.A környezetembe érkezők-közé nem tartoznak bele a fórumozók-te sem.Azok-tudod-kikkel szabad időmet múlatom,akikkel személyesen kapcsolatot teremtettünk, ahol nincs politika, csak jókedv, és vidámság, jobbikosok- baloldaliak, semlegesek együtt..És ,elmondhatom neked-hogy nem teát szürcsölgetünk-hanem finom italokat-- próbáld meg egyszer te is----az talán meglátszana rajtad.
huKKK
"Kiakadt az erdélyi újságíró Orbánra, lemondja a magyar állampolgárságát"

Ha lemondta , hát lemondta.
Akad még ember akinek vannak elvei.
Ha jól megfizetnék, én is lemondanám a román állampolgárságomat, mert nekem is vannak elveim.
huKKK
Annak idején rám is rámerőszakolták az állampolgárságomat, visszaélve azzal, hogy nem tudtam még nemet mondani.
Ráadásul az újság se írt rólam!
1magyar
Elég baj, hogy Orbán a gyenge pillanatában az ilyeneknek is adott állampolgárságot! Visszavonnám az összeset, mert azt is a mi kárunkra,vagyonunkra tette.
Míg én fizetek egy tüdőszűrésért addig ezek az én befizetéseimen gyógyulnak.
Lepényleső
Elég lassú az ébredés,és ez valószínűleg kevés?
kukac50
A Fidesz csak a gyűlölet kampányhoz ért. Aljasság amit művelnek.
Ördögvadász
De a román állampolgárságát remélem meghagyja.
Mennyire fogjuk hiányolni:)
Rockxy
Szóval az Ildi lemondja.
Akkor mi itthon micsináljunk? :)
He? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.