Az osztrák hatóságok több száz méteren cölöpökkel jelölték meg azokat a pontokat, ahol a kerítés kapui állnak majd. Hegyeshalom határában már építik a kerítést. Egy jelölősávot húztak ki a napokban, amelynek mentén épül meg a kerítés, ami előreláthatólag 2,5 méter magas lesz. Korábbi sajtóhírek szerint az osztrák kerítés akár 100 kilométer hosszúságú is lehet - hangzott el a Kossuth Rádió csütörtök déli Krónika című műsorában.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Letenye Média
Valamikor még civil kocsikkal, taxikkal hordták őket Bécsbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Kovács Gizella: Írod:
"Építik annak fényében, hogy a magyar kormány regisztráció nélkül
szállította oda ezrével a migránsokat !"

Két napja láttam, Passaunál a németek megszüntették az ellenőrzést, az ellenőrzőpont megmaradt, de csak egy 50 km/h-ás sebességkorlátozást kell betartani.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Nem szárnyalnak, csak félnek tőletek, hogy migráncsok lesztek ti is! :-P
nezelodo
Mi van, a sógorok nem hiszik el, hogy Orbán megvédi Európát a migráncsoktól? Nem csodálom, a tavalyi Merkel látogatás előtt ellenőrizetlenül hagyták átutazni a hatóságaink ezrével a menekülteket, megélhetési bevándorlókat Ausztriába. Hogy is volt ez Viktorunk, akkor miért nem volt fontos Európa megvédése a számodra?
nezelodo
@Letenye Média: Azért hordták őket Bécsbe, mert bár tartottak tőlük, de annyira nem utálták őket, hogy Tündérországunk hatóságainak kezére adják őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.