Nem megyek sehova belátható időn belül – mondta Colleen Bell budapesti amerikai nagykövet az MTI-nek kedden a távozásáról szóló hírekre reagálva.

A Magyar Nemzet keddi számában azt írta: mindenképpen távozik a novemberi amerikai elnökválasztás után Budapestről Colleen Bell, és úgy tudják, a Barack Obama elnök által magyarországi misszióra 2014-ben kijelölt diplomata már néhány hete meghozta döntését, amelyet nem fog befolyásolni az sem, hogy ki lesz az Egyesült Államok új elnöke.

Colleen Bell mindezzel kapcsolatban kiemelte: a napilap nem kért reakciót a nagykövetségtől a cikkhez, máskülönben közölték volna, hogy "semmi sem állhat távolabb az igazságtól".

Mint mondta, november 8-án eldől, ki lesz az Egyesült Államok következő elnöke, akit januárban iktatnak be. Hozzátette: mint minden amerikai nagykövetet, őt is az elnök nevezte ki.

A diplomata hangsúlyozta: örömmel szolgálja hazáját budapesti amerikai nagykövetként, és addig tölti be a pozícióját, amíg csak lehetséges.

"Még nem tudom, hol van a célvonal, de szándékomban áll átfutni rajta" – fogalmazott Colleen Bell.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@silber13: Mi a bajod silbertina? :-)))))))))))))))))
silber13
@Bringás: Ó semmi, semmi Szunyi Pista!:-)))
Bringás
@silber13: Silbertina Libbanta! :-))))))))
silber13
@Bringás: Egyébjként hogy vannak a kedvenc klubodban, a KKK-ban?
Béla333
Jó lenne, ha a magyar média végre kitalálná, hogy most menni készül az amerikai nagykövet, vagy nem készül menni. Naponta más és más jelenik meg!
Tiszta komolytalan az egész!
silber13
@Bringás: Csúnya a modorod Szunyi Pesta!:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.