A Hír Tv riportere azt akarta megtudni a Terrorelhárítási Központ vezetőjétől, hogyan lehetséges, hogy egy jogerősen, adócsalásért elítélt orosz állampolgár is vehetett letelepedési kötvényt.

Hajdu Jánost a Magyar Honvédség és a TEK lövészeti bemutatóján próbálták szóra bírni az orosz bűnözővel kapcsolatban, de Hajdu először teljesen másról kezdett el beszélni:

Riporter:  Amikor ugye a letelepedési kötvényt kérelmezőket vizsgálják?

Hajdu: Hát ezen a lőtéren a következőket fogják látni. A miniszter úr megérkezése után lesz egy olyan bemutató, ami...egy olyan lövészeti bemutató...mondjuk azt, hogy...másfél-két évvel, mióta együtt dolgozunk szorosabban, azóta végzünk. Tulajdonképpen maga az együttműködés legalább húsz évre tekint vissza a katonákkal. Itt pedi egy ilyen...hát egy taktikai lövészbemutató lesz. Köszönöm szépen, viszontlátásra!

Majd miután ismét neki szegezték a kérdést, egy terepruhás a gallérjánál fogva ragadta meg és rántotta vissza a riporternőt. A videón a jelenet 3:30-tól látható:

Durván elrángatták a riporternőt, mert kínos kérdéseket tett fel a TEK vezetőjének.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Csak az objektív hírszolgáltatás miatt történt, még a végén félre lettünk volna informálva...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Egy egy családi vállalkozás egyik üzlete. Mi köze van hozzá bárkinek is?
sziha
@botika: nem erted, amit irtam. Ha riportert el lehet rangatni, mert kerdezni mert (olyat, ami nem egyezik az o izlesukkel), es te ezt helyesled, akkor ha teged rancigalnanak el innen, az ugyanigy helyen valo lenne.
Horizont
@botika: Kicsi botika nem vagyok bölcs, bár nálad szerintem bölcsebb. Semmit nem magyarázok el neked, mert feleslegesnek tartom, ha valaki nem érti miről van szó, az nem érti. Pont. Ennyi. Ja nem ennyi, mert az idióta te vagy. Mindössze 3 kommentedből lejött. @sziha: -ról le is kattanhatsz! Meg persze rólam is.
Te már jártál itt más néven ugye?
aremy
@kukac50: nem akarja hanem veszi magát körül.
Jozefina
Szabad a szólás szabadság és a sajtó szabadság!!!?? Csak nem magyarországon!!!
Lepényleső
Úgy tudom,csak kérdések vannak. Ezek ha kínosak valakinek,akkor nem a kérdéssel van a baj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.