Orbán erdélyi bábszervezete, a Magyar Polgári Párt (MPP) arra szólít fel minden erdélyi magyart, hogy az október 2-i népszavazáson menjen el szavazni, és ezáltal "a magyarság adjon egységes választ".

A párt azt írta: az erdélyi magyar közösség a román állam keretein belül él, de a kulturálisan egységes magyar nemzet elválaszthatatlan része.

Orbán októberi álnépszavazásáról úgy nyilatkoznak: az egy "olyan ügy, amelynek a magyar állam, a magyarországi társadalom és a kárpát-medencei magyar közösségek egyidejűleg részesei"

"Fontos, hogy minél többen nyilvánítsanak véleményt a nemzet egységének és biztonságának védelméről. Védjük meg kultúránkat, családjainkat és hagyományainkat!"

- mondták fel a kötelező Fidesz-propagandát.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Hajrá Erdély, szavazzátok meg, hogyan éljünk mi itt Magyarországon! Nyomorult szavazógépek vagytok a kormány szemében, erre kelletek csak, ha még nem tűnt volna föl.

Majd megyünk mi is Romániába szavazni (a románok mellett), ha veletek packáznak az ottaniak, jó lesz, ugye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A kerékpáros bekaphatja
"A párt azt írta: az erdélyi magyar közösség a román állam keretein belül él, ..."

Szavazás helyett lehet nekik szépen, csöndben, bambán bámulni kifelé az ablakon, ha ott élnek!
justhpeter
Eszerint egy romániai népszavazáson nekünk a románokat kellene támogatni ? Már csak a kiegyenlítődés végett ?
Nessy
Akinek semmi következménnyel nem jár a szavazás, az ellenörizhetetlenül, a fotelban ülve kitöltheti a levelet, amit majd egy aktivista felad, míg aki külhönban tanul, vagy dolgozik, az utazzon ha dönteni szeretne a saját hazájáról. Ez nem diszkrimináció, tisztelt hívek?
Azért kiváncsi lennék, mit lépne egyik másik kibic, ha én is bele vau az ő otthoni életébe?
qxy
Na majd megint jön egy " Igazi Magyar" és beszól mint a múltkor. Majdnem el dobtam az agyam.-
.- Nem kellene bántani a miniszter urat . ő elég sokat le tett az asztalra nektek is le kellene.
kkalman
Se a románok, se a szerbek, mindegy, hogy magyar kisebbség, vagy nem kisebbség, ne szóljanak bele egy másik ország belügyeibe. Ez a kamu népszavazás belügy, ha nem tudnák, úgyhogy a kezeket evésre és seggtörlésre lehet használni, nem pedig ikszelgetésre!
karma1
Mi az, hogy agitaljak, hat ok mar szavazhatnak levelben - ugye, a postanak oda is kell ernie oktober 2-ig - , es allitolag alig varja az a 260 ezer ember, hogy az urnakhoz meg a boritekokhoz rohanjon!
Valahogy meg kell halalni orban vegtelen josagat a magyar foldet sosem latott nyugdijasoknak osztogatott ingyen penzert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.