A magyar kormány kétoldalas hirdetést jelentetett meg az NewAfrican magazin legfrissebb számában és azzal toboroz afrikai bevándorlókat Magyarországra – olvasható a 444.hu cikkében.

Hirdetésben toboroz migránsokat a kormány Afrikából, hogy jöjjenek ideFotó: 444.hu

„Szerezzen állandó lakhelyet önnek és családjának az Európai Unióban!” – indul a hirdetés. A hirdetéshez mellékelt szöveges anyagban megszólal Garamvölgyi Balázs bahreini konzul és elmondja, hogy a program elsősorban a közép- és felsőosztálybelieket célozza meg. A letelepedési kötvény 300 000 dollárba kerül, eddig 4000-et adtak el belőle.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Gizella
Hányingert kap az ember ezektől !
Szavazzon nektek az akinek két anyja volt meg a féleszű
birkanyájatok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tutajos
Tudta?
"Ukrán migránsokat hoz a kormány, titokban vendégmunkaprogram indult"
"Na, ugye!"
Designer
A gyulai elkerülőt brazil gépsor építette 2000-ben!
Béla333
Nincs itt gond, jöhet mindenki, csak tejeljenek a kormányközelieknek!
Bringás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Kovács Gizella
Hányingert kap az ember ezektől !
Szavazzon nektek az akinek két anyja volt meg a féleszű
birkanyájatok!
bundi
@Bringás: hülyegyerek mi a biznisz? ...mindenn befogadott migráns után az unió pár ezer euró támogatást ad, és fizeti a tanfolyamaikat...míg ezek után az emberek után kb 10-30 000 dollárt kell nektek adni nekik...ebben mi a biznisz...agyaska...
silber13
@Bringás: Most nem pofázol a migránsok ellen? Ez a biznisz neked, te rongyéletű? Hazaáruló nem lehetsz, mert nem Magyarország a hazád! Ezt ugye tudod Szunyi Pista??
Hellcat
@Bringás: Te igenhülye...Menekült ne jöjjön, de afrikából meg toborozzanak? A 18000 már beengedett és felületesen átvizsgált emberről ne is beszéljünk...jött azokkla is terrorista adócsaló minden.
Aki Én
@Bringás: Te nyomorult retkes féreg. Hogy van pofád ezt tenni te görény? Te nemzetárulók legalja, te mérhetetlen aljas geci, te! Tényleg nem látod mit teszel te aljadék féreg?
Sziszifusz
@Bringás: 11:58
"Ez a biznisz !"
Igen ez. Már, akinek.
Nagyon jól járnak azok a kormányközeli offshore cégek akik részt vesznek az értékesítésben. Eddig kb. 80 milliárd volt a jutalékuk.
Az állam ezen cégek nélkül is el tudta volna adni.
Ezeknek az államkötvényeknek a kamata lényegesen magasabb a Magyarországon megállapított alapkamatnál.
Az meg hab a tortán, hogy a vásárlók biztonsági ellenőrzése gyenge. Az államkötvény megvásárlásával a terroristák hivatalos formában bejuthatnak Magyarországba és az Eu bármely országába.
Bravó !!!
tutajos
Tudta?
Ezt a hírt sem a Mélymagyar Nagy Nemzeti )Ál)keresztény Illibsi média tette közkinccsé:
"Afrikában reklámozza a letelepedési kötvényt a bahreini konzul"
"Na, ugye!"
"Nix ugribugri!"
Kovács Gizella
@Sziszifusz: Majd ha bizniszből követnek el terrorcselekményt, majd ráfogják
azokra, akik vétlenek !
Hagy Te is ezt a seggnyaló fizetett trollt.
Rózsika Hatházi
@Bringás: A pofád szakadna le te sötét, seggnyaló!
bundi
@Sziszifusz: látod ebben egyetértünk...az unió által odaküldött menedékkérőkért ráadásul az unió pár ezer eurós támogatást ad is. és fizeti az oktatásuk integrálásuk költségeit...de a legundorítóbb ebben az egészben számomra...hogy a teljes magyar ellenzék ehhez asszisztál is...ennyi magaslabdát kihagyni és ezt az egészet hagyni hogy csordogáljon a medrében?...már-már felmerül bennem, hogy ők is hasznot húznak az egészből..."mert az az ellenzék a legideálisabb akiket én irányítok"...nem igaz?...vagy rosszhiszemű vagyok?...
Clavigo
@Bringás: Téged még @nyád is utált bocskoros...Biztos,,hogy csúzlival etetett,,"hülyegyerek" korodban.Idióta oláh.
Pálinkafőző Rézüst
@Clavigo: haggyad mán ezt a levitézlett primadonnát...:))))))))
Clavigo
@Pálinkafőző Rézüst: :) :) :) :))))))))
nemkati
A migránscsalogató magyar eubond.org honlapon érdekes dolgok vannak. Pl. nálunk van az egyik legalacsonyabb munkanélküliség (10.-ek vagyunk), de a GDP számokat is sajátosan számolják. :))
Merkelnek is ezzel kellett volna csalogatnia a migránsokat.
lampa laz
Az mán láccik, h nem a hiányszakmák miatt toboroznak a fiú, hanem kizárólag a pénzre hajtanak. Mert ugye 1 esztergályosnak, takarítónőnek, pincérnek, eladónak ott sincs annyi lóvéja, hogy csak úgy vegyen magának 1 állampolgárságot.
Mobil123
Na most már világos miért volt nagyságos asszony kint és miért is csapódott hozzá garamvögyi akárki!!
TASzSz
Nálunk már van egy! Londonban diplomázott közgazdász, jelenleg üzleti angolt oktat!
dr. prédikátor
Bringás !!! te féleszű félkerekű!!! nem sül le a pofádról a bőr!!!???Ezek után még mindíg ide esz a nyavalya???!!! te kis szarházi geci!!! miért nem húzol már oda ahová való vagy, te mocsok bevándorló!!!Hogy száradjon rád a bőr.!!!Még te mersz libsizni?? te te
tű!!!
Hellcat
Most néztem a cigánykirály facebookját és meglepő módon az angol kommenteken szinte alig van lájk...vagy egyáltalán nincs...még akkor se ha a qrbánt isteníti...Kéne nekik szólni, hogy ne írjanak angolul, mert aki beszéli a nyelvet annak a nygaj már elhúzott küldöldre dolgozni és baszik a cigánykirályra...a legjobb meg az volt amikor valami vajdasági nőnek szóltak hogy ne ugasson bele más ország belügyeibe és egyből lehazaárulózta a magyart :D
picike1
hajrá mindig csak előre - csak szépen kell fogadni majd őket
kiscsillag66
Kósa is azt mondta: "Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét!" Hát akkor???
picike1
@kiscsillag66: majd oda kell rakni őhozzájuk az apró afrikaiakat oda ! jól tudnak azok mindent csak viselkedni azt nem igen fognak !!!
justhpeter
Fidest program: Pénzért mindent. Erről van szó.
papa.49
A jóanyjával éljen nemi életet a fütyisz, mindig mondtam ilyen aljas, tetű, szaralak banda még nem volt kormányon hazánkban!!!
human
@Szeparepa2: Nem fognak. De még csak börtönbe sem kerülnek. Azt hiszed nem számoltak minden eshetőséggel?
Törölt felhasználó
A legviccessebb, hogy amit befizetnek azon a végére bukik a kormány, mivel a fizetős bevándorlónak csak be kell fektetnie, amit x év után kamatostúl visszakap(amin több kamat van, mint piaci alapon:)) plussz lejön belőle a Rogán-Habony közvetítői dij...Tehát a végére állami oldalról bukó... szóval az a migráns, akin bukunk és egyértelműen maffiozó. Aki menekült és kifizetné az eltartását az eu az nem jó...
Nessy
Eladó az egész világ! Énekli Mephisztó, és milyen igaza van!
Nessy
@ziziplanet: Nem a kormány, az egész ország bukik! A kormány nyer a bolton!
F_Viktor
@ziziplanet: Irod:
A legviccessebb, hogy amit befizetnek azon a végére bukik a kormány..."

Az allamkotvenyeket, ahogyan a tobbi felvett hitelt is majd a Zemberek fizetik vissza kamatostul, ez miatt nem lesznek orbannak almatlan ejszakai.
Roganek zsebeben pedig mar ott vannak milliardos kozvetitoi dijak, tehat nagy a boldogsag.
Szivni csak a magyar adozok fognak (roman testvereink legnagyobb oromere)!
Béla333
Többen is akartak itt az elmúlt években "polgári engedetlenségi mozgalmat".
Október 2.-án az otthonmaradásunkkal megvalósíthatjuk.
Nem kell egyvalakinak megváltani a világot, csak ezt a kis dolgot kell megtenni hogy kifejezzük, hogy mi a véleményünk O.V. hazug politikájáról: NEM KELL ELMENNI SZAVAZNI!
Bringás
A kormány tehetős, művelt, tanult embereket vár, nem kecskepásztorokat, tevezsokékat, akik analfabéták! Libsik ezt is bebuktátok!
nemethfamily3.
Aki ezt kitalálta, rendeleti módon biztosíttatta ennek bevezetését azonnal hazaárulásért és a haza kiárusításáért felelőségre kell vonni és felakasztani, de azokat is akik ebben partnerként együttműködbek! Ki az a hülye aki kifizet 300˙000 $ és utánna beáll majd dolgozni, vagy befektetni? Egyszerüen a magyar vezetés meg van gárgyulva - megdöbbentő, hogy minden áron "higítan"i akarják ezt a nemzetet! Hol vannak a magyarjaink?
silber13
@Bringás: Akkor te mit keresel itt pakulár?Te tán művelt és tehetős,meg tanult lennél?:-)))))Másból sem állsz ki, mint mások szövegét lopdosod, ilyen pl a tevezsoké.
Bringás
@silber13: Komoly, nagy műveltségű temető csősz vagyok éjjelente. Vigyázom a jó liberálisok álmát!
nemkati
@Bringás: 18:23-ra
Igen, ez a Fidesz_KDNP kormány. Pontosan, ahogy mondod, azok az emberek számítanak, akiknek sok pénzük van, és annyit is érnek, amennyijük van. Mindegy, hogy menekült, migráns, vagy magyar. Akinek nincs pénze, az dögöljön meg. Hát ez az aljas kormány a mienk. De már nem sokáig!
vadsanca
"A letelepedési kötvény 300 000 dollárba kerül, eddig 4000-et adtak el belőle." Ezt el is higgyem? Akinek van ennyi pénze, az megél otthon is. Tényleg ennyire hülyének néznek bennünket? Akkor miért van még állam-adóságunk? (1200000000 $ kb. 324000000000 Ft)
Bringás
@nemkati: Hát az időpontot illetően vitáznékT 2018 is a mienk tutira!
nemkati
@Bringás: Hát hogyne, a Csillagban! :DDDD
silber13
.-@Bringás: Hát tudok némely viselt dolgaidról pakulár Te egy stupid buta emberszerűség vagy.: Intelligenciádat bizonyítja, hogy neked egy labirintus egy hosszú egyenes folyósó, a végén egy ajtóval!:-))))))))))
Bringás
@nemkati: Kiscsillag! Humorkodsz? Tegyed! :-))))))))))))
Nessy
@Bringás: Tökéletesen igaza van! Hozzá nem értő haverokból, rokonokból, pártkatonákból el vagyunk látva hosszú távra. A mi értelmes fiataljaink kivándorolnak, az oktatásunk mult századi, tényleg kellene már pár értelmes ember is, aki értene ahhoz amit csinál.
Én elhiszem, hogy vannak nem kevesen, akiknek minden nagyon jó, mindennel meg vannak elégedve. Van pénzük értelmes iskolákra a gyermekeiknek, VIP ellátásra az egészségügyben, nincs hitelük a bankban. Aki nem ide tartozik, az magára vessen! Ugye, jól értem?
volvós
@Bringás: 11:58
Most már tényleg a qrwaa...ád !!!
Törölt felhasználó
@volvós: Folytogatja magát maszturbálás közben, ezért oxigénhiányos állapotban irogat ide...
moareka
@Bringás:... hé, itt nem a libsik kommentelnek, hanem rajtad kívűl normálisan gondolkozó állampolgárok, akik a saját gépükön, jutalék nélkül írják le a véleményüket.
Akikre te gondolsz azok ott lopják a napot, meg a mi pénzünket a Kossuth téren.
Komoly tehetős emberek, pont olyan maffiózók, mint akik -komoly, tehetős tanult maffiózó araboknak- kiárusítják az országot...s te ebben a verzióban csak magyar kecskepásztor lehetsz...bérbe kapott kecskékkel...
nemkati
@Bringás: Kiscsillag a nénikéd!
Ízlelgeted a csillag szót, hogy még időben hozzászokjál? Helyes!
volvós
@moareka: 19:51
...és a bérbe kapott kecskékkel ( és birkákkal )
éli napi rendszerességgel a nemi életét !!
Kovács Gizella
@moareka: Ilyeneket ne írj neki mert ez magas neki mint majomnak a zongora
vadsanca
El kéne számolni az offshore cégekkel.
Törölt felhasználó
@nemkati: hadd kiscsillagozzon. Csak becéző szavakkal próbál fölénybe kerülni, mivel mással nem tud..:)
volvós
@ziziplanet: 20:00 de ez a féleszü a 11:58-as törlés után kussolt egy darabig
gondolom eddig a pártirodán a cippzár magasságában bólogatott serényen,
mert egyébként már rég [email protected] volna !! Oszt irány Románia !!
JAJMÁR
Akkor egyértelmű, hogy kik küld meghívót a migránsoknak? Amúgy konkrétan?
kkalman
Ja, amúgy meg a qrva anyját az ilyen tetű, hazaáruló kormánynak! 1200 esetlegesen betelepítendő ember miatt csinálják ezt a milliárdokba kerülő kamu népszavazást, közben ellenőrizetlenül engedik be pénzért a MIGRÁNSOKAT!
Borsodi
@kkalman: Amennyire ragaszkodtam Magyarországhoz,most lassan be kell látnom,hogy ennek az országnak nincs jövője,nem érdemes itt élni tovább.Egy életen keresztül építettem a házunkat életem végéig fizethetem a dev. hitelt 5miliót vettem fel, már már ennyit kifizettem és még 7mill tartozok.A házunk 30mill ba van.10millióért nem lehet eladni.Azt hiszem Ausztriába fogunk költözni családostól,mert innen menekülni kell,ez az ország halálra van sajnos ítélve.csak rosszabb lesz ,hamarosan az utcára mennek ölni fosztogatni,mert éhen hallnak.Köszönhető a hazaáruló kormányunknak.akik elüldözik a Magyarokat betelepítik az Afrikaiakat.Orbán lehet a törzs főnökük.
Desischado
Nem értem, az ellenzék hol van? Ezt kellene kiplakátolni! Mocskos, harácsoló, hazaáruló banda!
LPQ
A Q anyátok, ti kétszínű, hazug, vérhulladék szemét banda!
NULLA tisztelet!
Simán pofán rúglak, ha szembejössz velem, köcsög fidezynyikes akárki, legfőképp orbánt!
Kisbundi
Azt csinálnak amit csak akarnak. Szembe köpnek bennünket, közbe a tükörképüket kéne leköpniük, szemét, korrupt, agyament hülyék gyülekezete!!!
magyarbakancs
Káromkodást,szitkozódást lehet erre a cikkre írni.
Vagy mit?
Ezt hívják elme bajnak ,vagy cigánykodásnak?
Cigánykodás a folytonos hazudozás?
papa.49
@Desischado: Kérded hol van az ellenzék, hát tudod az igazándiból NINCS IS!!!
Ami van azt szoktam ,,operett ellenzéknek,, nevezni, mert amit csinálnak az pont olyan mint az operett, kicsit hangoskodnak, kicsit lázonganak, de tulajdonképp semmi komoly!!!
Ezek a pártocskák, mind, vajon nem a hazugovics kihelyezett ,,falovai,, által irányított módon nem akadékoskodnak kicsit??? Szerintem igen!!!
Itt változás csak akkor lesz ha a nép indul meg végre, mert az ellenzéki pártoknak úgy látom még a 60-20 % osztás is jó!!!
Amit megint alkotott a tolvajok bandája az üa. adókkal az megint egy áremelkedéssel fog járni, mert a szállítók se tudják azt lenyelni, viszont a tetves mol különböző vezető posztjain ülő elvtársak osztaléka növekszik, az emberek meg dögöljenek meg, EZ AZ IRÁNYELV!!!
szaboria1
@vadsanca: Igen vannak akik bevállalják az ekkora összeg megfizetését mert így az egész Euró Unió területén már szabadon mozoghat.
Borsodi
@papa.49: Igazad van a Parlament egy nagy színház busásan megfizetett bábukkal akiknek a rendezője Orbán és ehhez jönnek az elvetemült színészei .A sok agy mosott, nézők az első sorokban .Mi szótlanul a megfélemlítettek,bizakodók akik arra várunk,hogy végleg lehúzzák a függönyt végelegyen ennek a megrendezett színjátéknak amit mi fizetünk.de gyerekeink is megfogják éhezni.
papa.49
@Borsodi: Sajnos igazad van, ezért érzem én Petőfi versét teljesen igaznak a mai itthoni állapotokra, a Pató Pál címűt!!!Igaz itt most nem nemesekről hanem a ,,pór népről,, szól a történet, de éppen úgy semmit nem teszünk a harácsolás, a rablás ellen, mint a versben szereplő!!!
Eriksson
@szaboria1: Pontosan így van. Azután, hogy a "delikvens" magyar állampolgárságot vett, szabadon mozoghat üzletileg az Unió egész területén anélkül, hogy akár a lábát is betenné Magyarországra.
Tőlük nem kell félteni a lakosság identitását.
Desischado
@papa.49: Sajnos, igazad van. De meddig lesz még birka a nép? Mi kell neki, hogy azt mondja, elég? Erre keresem a választ, már mióta!
Borsodi
Külföld :: 2016. szeptember 22. 15:03 :: 47 hozzászólás Miközben gőzerővel zajlik a migrácsellenes kampány, a kormány afrikaiakat csábítgat hazánkba Afrikaiakat próbál betelepíteni a kormány - erről cikkezik a zsidó sajtó. Négy hét alatt lezajló teljes ügyintézést ígérnek, nem is kell különösebben itt lenni hozzá, saját lakhellyel se kell rendelkezni, hirdetik a NewAfrican magazinban. Egyébként ugyanezt a reklámot elsütötték már az African Business-ben is a nyomaték kedvéért. Zoom Illetve pontosan nem tudni, hogy ki ajánlgatja megvételre a magyar állam hivatalos okmányait, de megszólal Garamvölgyi Balázs tiszteletbeli bahreini konzul. Garamvölgyi az újságban azt mondja, a magyar letelepedés kötvények elsősorban a közép- és felsőosztálybeliek számára lehet vonzó lehetőség. Az előnyök között említi, hogy nemcsak maguk a kötvényvásárlók, hanem családtagjaik is állandó tartózkodási engedélyhez juthatnak. A magyar program másik nagy előnye, hogy gyors; a jelentkezők mindössze egy hónapon belül hozzájuthatnak állandó tartózkodási engedélyükhöz, magyarázza a bahreini tiszteletbeli konzul. Ehhez még azt sem kell kivárniuk, hogy előbb megkapják a hat hónapra szóló átmenei engedélyt, ami korábban kötelező volt. Az egésszel a letelepedési papírokat próbálják értékesíteni, teljesen nyíltan leginkább azt reklámozva, hogy szabad az út az EU-ba élete végéig minden kedves vásárlónak. Illetve még kiemelik azt is, hogy milyen támogatások érhetők el például az unióban tanulóknak, az adóelőnyöket, vagy hogy már nagyjából 4000 papírt el is tudtak sózni. Ez eddig döntően kínaikat jelentett, Rogán ötlete nyomán, Rogán ismerősei javára így már forintban százmilliárd körüli haszon is befolyhatott. Zoom Garamvölgyi egyébként személyesen is bizniszel ebben a konstrukcióban a magyar papírokkal. Korábban elmondta, hogy az Arton Capital nevű igen rossz hírű cégnek dolgozik beszervező ügynökként jutalékért. Az Arton szerint nincs azzal gond, ha Garamvölgyi először a magyar állam képviselőjeként...
Borsodi
Anyaország :: 2016. szeptember 22. 16:48 :: 114 hozzászólás Ukrán vendégmunkásokat is hozna be a kormány, szép csendben megágyaztak nekik - tízezrek jöhetnek Már az utóbbi években is ukrán vendégmunkások ezrei jöttek Magyarországra dolgozni, de az elmúlt időszakban a kormány csendben több törvénymódosítással lehetővé tette, hogy a közeljövőben ukrán gazdasági bevándorlók tízezrei jöjjenek dolgozni az országba - derül ki a Heti Válasz cikkéből. (A félreértések elkerülése végett: a cikk alapján nem kárpátaljai magyarokról, hanem "igazi" ukránokról van szó - a szerk.) Zoom Ukrán katona egy szétlőtt gyárépületben, a donyecki régióban június 25-én Ez alapján az is érhetővé válik, hogy miről beszélt nemrég Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, amikor azt mondta, szerinte a hiányszakmákban átmenetileg lehetővé kell tenni, hogy a cégek az Európai Unióból vagy szomszédos harmadik országból oldják meg a foglalkoztatást. A cikk szerint az elmúlt években nagyjából 5-10 ezer ukrán dolgozott az országban, és ebben az időszakban harmadik országbeli (tehát nem EU-s munkavállalóknak) 50-90 ezer engedélyt adtak ki. A Magyarországon dolgozó ukránok közül sokan az Oroszország által 2014-ben megszállt Donyeck-vidékről, Ukrajna nehézipari központjából elmenekülő szakmunkások. Közülük Magyarországon kívül sokan Lengyelországban és Csehországban kötöttek ki, ahol szívesen látják őket, mert ott is nagy a munkaerőhiány. Ez lehet a B-terv, ha bukik a referendum A cikk szerint a kormány valószínűleg azért titkolta eddig az intézkedéseket, mert nem akart a népszavazás előtt zavart kelteni. Ha ugyanis nem mennek el sokan szavazni, az ukrán vendégmunkásokat lehet majd mutogatni Brüsszelnek, mint ütőkártyát a betelepítési kvóta ellen, hiszen Prága, Varsó és Budapest azzal érvelhet, hogy a visegrádi országok ilyen módon veszik ki a részüket a nemzetközi menekültügyi akciókból. Lengyelországba államközi szerződés alapján több mint egymillió ukrán ment, Csehország pedig tömegével adja ki a munkavállalási...
Macskaszem
Pénzes migráncs jó migráncs. Hogy Arrogástóni és Takonyárpi offshor cégei gazdagodnak rajta, az meg egyenesen kívánatos. Elvégre arra lett kitalálva.
világlátó
Mindez ma még csak egy bicskanyitogató terv. Holnapra valósággá válik. A hazai, vidéki lakosság csendes vegetációja pedig tovább folyik. Kíváncsi leszek a bér- és jövedelmi , a szociális háttér, a járulékok és egyéb , az államnak fizetendő adók , a becsábítottak lakáshoz jutásának kérdéseire, majd nyugellátására. Ugyanakkor valahol értem is ezt a helyzetet. A magyar lakosság " házhozkötöttsége " miatt kimozdíthatatlan a saját falujából, kisvárosából.
Házaik 5 milliótól 15 millióig ma falun és kisvárosokban szinte eladhatatlanok.Ugyan ki is venné meg azokat? Talán a fővárosi, vagy a megyeszékhelyvárosi nyugdíjas panellakó?
Nyilvánvaló hogy nem.Akkor hogy mozduljon ki a munkaképes , aktívkorú lakosság a munkahelyek irányába? Évek óta jól látható ez az állapot. A képző intézmények rá sem mozdultak a várható munkaerő igényekre. Sem képzés, sem átképzés, sem utóképzés nem segítette a hazai munkaerő mobilitást. Ugyanígy nem történt semmi a mai igényeknek megfelelő munkásszállások kialakítására a legnagyobb foglalkoztató bázisok környékén.
A bérlakásépítési program ugyanúgy stagnált mint a teljes építőipar, pedig ez lehetett volna az egyik jó megoldás a munkaerő áramlás érdekében, a saját lakosságunk kimozdítására.
Ez sem történt meg. De ha nem, akkor legalább a falun és a vkisvárosokban való életfeltételek javítása érdekében kellett volna szövetkezetekkel, manufakturákkal, és egyéb értékteremtő foglalkoztatókkal ellátni azokat. Hogy a közmunka ? Ugye nem gondolhatja senki komolyan, hogy ez egy jó megoldás arra, hogy életben tartsuk a munkavégző képesség fenntartását a korábban valami üzemben, vagy szövetkezetben, vagy gazdasági társaságnál végzett munka helyett.Ez csak a legalacsonyabb felkészültségű, iskolázatlan lakossági kategóriák számára nyújthat átmenetileg megoldást, miközben őket is fel kell zárkóztatni.
Mindez helyett, jöjjenek idegen országokból dolgozók, két legyet is ütve ezzel. Ők is befogadottak, ráadásul keresztény szakemberek. Ügyes, vagy nem??
nevemnick
Birkák, lehet menni szavazósdit játszani.
panellproli
Ez is mutatja, hogy az elmeállapotban jelen van a kettősség/ skizofrénia/.A gazdag muszlim nem veszélyezteti az annyira féltett kereszténységet?Mintha a terroristák közt nem lenne gazdag.Osama is gazdag családból származott.
simmering73
Várom a kommentjét a retkes biciklistának, a féleszű macskának meg a hasonszőrű idiótáknak.
anka
@simmering73: - ide nem fognak írni..., még bent van a fejük a dakota seggében nyakig.
Lepényleső
Akárhonnan nézem,ez az ország árulása,azt meg hazaárulásnak is mondják,nem? Ez ma már
nem bűn?
soljanka
@Lepényleső: A hazaárulás az, ha nem értesz egyet a NER-rel.
A haza árulása meg nem valósul meg, csak kapnak kis pénzt a jó elvtársak, pár év múlva pedig majd a mi pénzünkből vissza lesz fizetve.
egyvandor
@panellproli: Már miért kell gazdagnak lennie akit ilyen módon akarnak bejuttatni az Eu-ba?
vadsanca
@szaboria1: Ezen kívül, ne felejts el, hogy a befektetett pénzek után a kamatokat mi fizetjük! Bomba üzlet! De nem nekünk.
nemethfamily3.
Ha ennek az egy ezreléke igaz akkor a kormány és élén a vezetője sűrgősen dögöljön meg mégpedig szétrohadva! Őszintén kívánom!
nemethfamily3.
Ezek pedig dolgozni akarnak 300˙000 Eu. lefizetése után mi? Na az orbán és bandája menjen a tetves hazaáruló (hazát áruló) picsába! Ezeknek kell a hitelesek kiürített lakása? Te figye haver eza viktorféle barom tényleg meghibbant, a merkelről kiderült, hogy a német nemzet ellensége, sajna a viktorról szintén ez derülget ki > ő a magyar nemzet ellensége! Na hajrá barmok csapata! A gond az, hogy a hülyéket nem lehet elitélni a diliházba kell zárni őket! A kurva anyjukat ezt is milyen jól tudták a diliházat is bezáratták! Hogy rohadjanak meg!
kissé felnőttem
aztán jobban teljesitünk ? ráadásul az adóforintokat mire költik. mikor lesz cserélve ez a garnitúra 2085-ben? Besenyő Pista bácsi ... Normális ???
Zabola
A több ezer eurós refgisztrációs dij viszont a lenyúlóké hivatalosan is.
Nessy
Erről is volt nép - nemzethy konzultáció? Vagy ezt csak fizetjük majd kamatostól?
na hívek, jöhet a hozsanna!
Aki Én
@durbincs: Milyen pénzt te agyatlan troll szoftver?
Kizárólag magánszámlákra mennek a 100 milliárdok, viszont sok-sok milliárdba kerül az országnak, persze az közpénzből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.