Egészen csodálatos poszt jelent meg a kormány Facebook oldalán: Orbán Viktor kinéz az ablakon és kardot kovácsoltatna. Már-már Coelho-s magasságok ezek.

A népszavazáson dől el, milyen erős kardot tudunk kovácsolni a brüsszeli bürokratákkal szembeni küzdelemhez és meg tudjuk-e akadályozni, hogy Brüsszel olyan döntést hozzon, hogy nekünk, magyaroknak bevándorlókat kelljen befogadnunk, falvaink és városaink között kelljen szétosztanunk – hívta fel a figyelmet Orbán Viktor. Ha Brüsszel ránk erőszakolja a kötelező betelepítési kvótát, az mind a 3200 magyar településnek ügye, akkor egyszer csak a szomszéd házban is megjelenik egy migráns család.

A hónap bejegyzése: Orbán Viktor kardot ránt és migránsokat lát a szomszédban

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"A népszavazáson dől el"
Az EU-ban Magyarországot Orbán képviseli, aki már többször ismertette Magyarország álláspontját.Az EU-t semmire nem kötelezi a népszavazás.
"hogy Brüsszel olyan döntést hozzon, hogy nekünk, magyaroknak bevándorlókat kelljen befogadnunk"
Figyelj nagy OrBán! A népszavazást felülírja a nemzetközi szerződések. az ENSZ-határozatok.
stb.Tudod amit aláírtál! A 27 tagállamnak be kell tartania az EU-s törvényket! Addig még tagja vagyunk az EU-nak nekünk is. Itthon sincs olyan, hogy Bivalybasznád egy helyi rendelettel(ami népszavazással jött létre) felülírja az államunk törvényeit. Azt sem akadályozhatod meg, hogy ha egy menekült európai állampolgárságot kap bárhol, ne költözhessen (bár, ha ezt megteszi elment az esze) hazánkba.A népszavazáson nem a bevándorlók betelepítése ellen szavazunk!Csak arról, hogy ezt ki dönthesse el!Majd te a nagy Or-Bán eldönti, ki jöhet - az, aki fizet...
Ez a demokrácia? Köteleznek szavazni ellenkező esetben, megtorolják? Diktatórikus balkáni őskor!Nincs ellentmondás aközött, hogy a kormány "nem" választ vár a szavazóktól, ugyanakkor meg migránsok betelepítésével fenyeget?
Dilis harcos, a f@szé nem játszottál gyerekkorodba kézigránátokkal?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
De ha már ennyire kapacitáltatok, hogy mondjam el a véleményemet, hát az a helyzet, hogy ha az lenne a kérdés, hogy ki költözzön a szomszédomba mondjuk Orbán, Mészáros, Kósa, stb, vagy egy migráns, vessetek meg érte, de én a migráns választanám. Egy önként szívesen idejött migránssal, ha én is normálisan állok hozzá biztosan jobban ki lehetne jönni, mint az említettekkel és lehet egy fél év múlva az ajtót is nyitva tarthatnám nyugodtan ha elmegyek, a migráns nem jönne be lopni. Azért Orbánék esetében ebben nem lennék egészen biztos.
Kovács Gizella
@Perwool: Talán még nem késő, most is játszhatna vele ...
Perwool
@Kovács Gizella: Játszik is csak az a zsebében van...-:)))
eszegfu
@Bringás: Csak ennyi a válaszod?! Ez régi lemez... és pontosan tudod: NEM erről van szó! Nem az a kérdés, hogy ki fogadjon be a "lakásába" és hány menekültet!? És abban igazad van, hogy nincs mindenhol háboru még Sziriában sem, tehát mondhatjuk, hogy "megélhetési bevándorlók" is jönnek Európába. Pontosan olyanok, mint a magyar kivándorlók, akik a nyugati országok szempontjából u.olyan megélhetési bevándorlók. Egyébként az pedig egyáltalán nem érdekel: ki lakik a szomszédomban! Nem vele élek, hanem mellette! És attól, hogy eltér a véleményünk, még nem azt jelenti, hogy "Neked, a többségnek" van igaza. Neked önálló véleményed nincs, csak azt ismételgeted, amit "jól megmondanak" Neked és a "hiveknek".
Desischado
ez egyre hülyébb. Kiváncsi lennék rá, tényleg el is hiszi ezt, vagy csak a céljai miatt vartyog? orbánnak már régen elmegyógyban kéne lennie!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.