Egy taxis tépkedte a Magyar Kétfarkú Kutya Párt plakátjait Szentendrén. Az aktivisták videót készítettek az esetről, erre a férfi leütötte az egyik fiatalt.

Az eset csütörtök délután történt a Szentendrei HÉV-végállomásnál. Az Indexnek az egyik aktivista elmondta, hogy plakátokat ragasztottak többen a környező kukákra és oszlopokra, amikor a taxis megkérdezte, hogy mit csinálnak. Amikor elmondták, hogy a Kétfarkú Kutya Párt plakátjait ragasztják, azt kiabálta, hogy:

A zsidó kurva anyátokat!

Később visszafelé sétáltak, amikor látták, hogy ugyanaz a taxis tépkedi a plakátokat. Ekkor kezdtek el videózni, ami nagyon nem tetszett a taxisnak, a srác felé lépett egyet, majd leütötte. Az ütéstől az aktivista földre került, ő még fontolgatja, hogy tegyen-e feljelentést. Kovács Gergely pártelnök viszont azt mondta, hogy a párt feljelentést fog tenni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Otthon is így üti-veri az asszonyt nyilván, utána meg teli torokból kántálja a kocsmában, hogy a migránsok veszélyesek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Gulyás Gyula, FB ( fenti hsz ) :

Irod: ... " és a bevándorlók elözönlik újra a várost mint tavaj "...
Namármost : Vagy tavaly, vagy teavaj... mert nem mindegy,
olyan mint " csapba sz@rni, vagy sz@rba csapni "
silber13
@Bringás: 13:50-re: És gondolo, mert szerinted a srácoknak " tenyérbemászó pofájuk van" a taxis büntetlenül garázdálkodhat? Persze önmagadból indulsz ki! Jellemző rád Szunyi!
Desischado
@F_Viktor: Sajnos, én is látom ezeket a jeleket, bár ne legyen igazunk! De valahogy mégis a Kristályéjszaka tolakodik az elmémbe.
F_Viktor
@Desischado: Kemény a példád, de a DK-s Varjúnak is bejött a feltételezése, mert ezektől bármilyen aljasság kitelik, ahogyan elődjeiktől, a náciktól is.
Desischado
@F_Viktor: Hidd el, teljes szivemből kívánom, hogy csak a paranoia szóljon belőlem. De ezektől minden kitelik, ezt már valóban sokszor bebizonyították!
F_Viktor
@Desischado: Addig tehetik meg, míg az a 1,5 millió szekértoló birka támogatását élvezik.
Ezért szoktam mondani, hogy nem orbán a legnagyobb bűnős, hanem a birkái!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.